Bungalovi Savudrija (Rona) , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

7.4

Povzetek rezultatov

Skupna ocena hotela

7.4

Ocena po kategorijah

storitev 7.1
razmerje cena / kvaliteta 7.3
spanje 7.6
čistoča 7
lokacija 8.2
sobe 7.8
osebje 7.8

Zanimivo za

poslovno 6
par 7
družina 13
s prijatelji 1
individualno

Prikažite komentarje skupine:   
Prikažite mi komentarje v :
slovenščini
21 komentarjev
nemščini
2 komentarjev
hrvaščini
2 komentarjev
češčini
1 komentarjev
madžarščini
1 komentarjev

Ocene gostov

8.5
Milanka V. Črniče Slovenija 2020-08-26
Super način sprejema in oddaje ključev. Lepa lokacija, funkcionalen bungalov, delujoča klima, uporabna terasa. Zahvala skrbniku objekta, ki nas je obiskal ob generalnem izpadu električnega napajanja v naselju.
Enojni postelji nista najboljši. Hladilnik dotrajan. TV ni bilo mogoče nastaviti (samo nemške postaje), tako ni bilo možno spremljati novic. Ni sušila za perilo. Stranska ograja potrebna prenove.
Priporočam :)

podrobno
8.5
Ljubica Ljubljana Slovenija 2020-08-02
Pozdravljeni.Bivali smov bungalovu št.2.Mi smo bili zelo zadovoljni.Lepo urejen bungalov in lepa terasa.Manjka samo tenda na terasi,ker pada z dreves v hrano na mizi.Tudi bližina plaže nas je navdušila.ZAGOTOVO SE ŠE VRNEMO,če bomo imeli možnost bivanja v istem bungalovu.

podrobno
8.3
Klara M. Lozice Podnanos Slovenija 2020-07-08
Bungalov mi je všeč in tudi lokacija.
Me samo zanima na koliko dni dobiš sveže brisače?
ODGOVOR PARTNERJA: Mjenjanje ručnika treba najaviti i mogu se promjeniti na 4 dana.

podrobno
9.6
Zdena cas Slovenj gradev Slovenija 2020-02-25
Mir.senca Bližina morja super tudi za našega kuzka

podrobno
5.1
2019-09-01

podrobno
9.5
Nataša Savudrija Hrvaška 2019-07-21
Bungalovi se nahajajo veš dan v senci. Plaža je blizu. Zadovoljna sva z bivanjem, zagotovo še prideva. Terasa čudovita.
Hladilnika preveč hladita, se ne da regulirati. Ena električna plošča samo rahlo segreva, druga je ok. Nekaj sijalk bi bilo potrebno zamenjati.

podrobno
7.3
bojana rakovica kranj slovenija 2019-06-28
prijazno osebje
roji komarjev

podrobno
8.3
Ivanka Trbovlje Slovenija 2018-09-16

podrobno
7.3
Zuzana Turčianske Teplice Slovensko 2018-09-12
Prostredie je nádherné. Cítime sa tu veľmi dobre, preto aj keď nie sme so všetkým spokojní, radi sa vrátime.
Ubytovanie by mohlo byť od 14.00 hod., tak ako je to vo väčšine dovolenkových destinácií. V deň nášho nástupu na ubytovanie boli už o 9.30 hod. bungalovy prázdne, ale upratovať ich začali o 15.00 hod., aj keď celé doobedie upratovačky iba sedeli a nemali čo robiť. Potom za hodinu upratali 8 bungalovov, čomu zodpovedala aj kvalita upratania. Na stenách boli pavučiny, na zemi prach, pod posteľou nebolo umývané ani na začiatku sezóny.
Odporúčam všetkým nenáročným klientom.

podrobno
7
Jasna Ž. Borštnikova ulica 63, 2000 Maribor Slovenija 2018-09-09
Okolje je v redu, ker je v senci in ne tako daleč od morja, pohvalna pa je velika terasa.
Letos so bili precej nadležni komarji, ki so pikali praktično cel dan. Oprema, predvsem v kopalnici, je že dokaj dotrajana.
Primerno mirno okolje za družine.

podrobno
10
KRISTINA Š. ZAGREB CROATIA 2018-08-19
Savršeno za obitelj sa djecom. Izvrsna lokacija. Super hladovina. Čisto. Osoblje ljubazno i susretljivo.
Hladnjak je loše radio, previše je hladio. TV nema regionalnih programa (hrvatski, slovenski, bosanski) Nema WIFI
Uplatite si dodatni Internet preko nekog od operatera. Ponesite daskicu za rezanje koja nedostaje u kuhinji.

podrobno
5.5
Majda Gorenjska Slovenija 2018-07-10
Preslabo počiščeno, vrtna miza uničena, ročaj na hladilniku zlomljen, ni sklede za solato, od nožev je samo nož za kruh, posteljo si morate postlati sami.

podrobno
9.7
Tadeja Puconci Slovenija 2017-09-03
Bilo je lepo. Senca čez cel dan. Mir. Plaža je urejena.

podrobno
0
2017-08-12
Ogled fotografij

podrobno
0
2017-08-12
Ogled fotografij

podrobno
0
2017-08-12
Ogled fotografij

podrobno
4.5
Lado Kranj Slovenija 2017-08-12
Pozdrav, niti ne vem kje naj začnem. Ko vam uspe najti bungalove brez naslova in nihče ne ve kje so in nimate navigacije vam že prvi vtis pove, da je zanemarjeno in nevzdrževano,naslednji podvig pa je najti recepcijo, če nimate dobrega soseda,da vas odpelje do nje je do konca dopusta ne boste našli ker je kot je normalno v svetu v neki vasi nekaj kilometrov nazaj v neki hiši. Ko vam je še to uspelo vam tam povejo št. bungalova in seveda, da je ključ na klimi,super.

Pa začnimo-klima predpotopna,zarjavela,ropota,vratca na klimi polomljena-hladilnik- staro,polomljeno,majhno-če želite odložiti nekam jajca jih ne morete ker predalčka za njih ni, zgornja zamrzoval. skrinja vratca polomljena,polno ledu, štedilnik vrhunec tehnologije izpred ne vem koliko let, 2 električni plošči črni umazani,brez vseh označb, tako,da morete prvo malo eksperimentirati kako sploh deluje-posoda-neuporabna, edino vilice žlice-za katere pa ni odlagalnika in so kar tako strešene v omari in seveda krožniki, drugače pa vso posodo z seboj če želite jesti-stikala polomljena, nekatera niti ne delujejo, kot tudi nekatere luči in se morate malo sprehajati po sobi,da dobite delujoče stikalo-čistoča- umazano, pajčevine vsepovsod, koša za smeti seveda ni itd.. če bi videli čistilko kot smo jo mi pri sosednjem bungalovu bi razumeli ,in mi nikakor ni jasno zakaj je primopredaja šele ob 16 uri. Prišla je okrog 10.30 dopoldne,punca za na modne piste,minika, lakirani nohti, zadržala se je vsega pol ure,malo pomila po tleh,vzela posteljnino in odšla.

Nihče nič ne preveri,za vsako stvar morate sami klicati, tv nam ni delal 3 dni, dokler ni slučajno prišel v sosednji bungalov mojster za klime in tv,da nam je to nekako usposobil-v sosednjem bungalovu klima sloh ni delala, vhodna vrata so imeli steklo razbito, zobe so si umivali v kuhinji, ker so bili odtoki v kopalnici zamašeni, bili so iz Švedske z tremi majhnimi otroki in po nekaj dneh telefoniranja in moledovanja so spakirali in odšli,ker se ni nič premaknilo.

Naj nadaljujem, zaves kjer bi morale biti ni,vrata za na balkonček odpreš le če si prej hodil v fitnes,ker je z kljuko nekaj narobe,stene razpokane itd.Lahko bi pisal še naprej, v glavnem ena velika sramota. Če ne bi imeli 7 letne hčerke,ki ji ni bilo mar za te stvari in je uživala že samo zato,da je na morju bi verjetno odšli že naslednji dan. Za ta denar ki smo ga plačali za tako podrtijo, in da sva imela z ženo uničene počitnice, bi moral nekdo odgovarjati. Agencija pa kot taka bi bila dolžna preveriti kaj v resnici ponuja svojim gostom,če jih želi imeti, to je zelo,zelo slaba reklama. L.P. Lado
Ogled fotografij

podrobno
9
Dejan Nova Gorica Slovenija 2017-08-03
Nam je bilo zelo lepo. Senco ti delajo borovci čez cel dan. Zasebnosti je veliko (malo hišk in nekoliko odmaknjene od centra dogajanja). Plaža je urejena. Za otroke je v bližini urejeno igrišče. Kot že rečeno je moji družini odgovarjalo.
Če želite mirne počitnice v duhu kampa z ugodnostmi,ki vam jih omogoča hiška vam priporočam.

podrobno
4
Mimmi Bungalow Savudrija Umag 2017-08-02
Najjgore mjesto za ljetovanje Bungalow je uzas personal koji radi uzas sve naj naj gore mislim i nikada vise ovdje fuj
Najgore mjesto
Ne uzimajte ovo ni za zivu glavu svi koji dodju pokaju se
Ogled fotografij

podrobno
6.1
Andrea Österreich 9 Tage 2017-07-20
Wirklich angenehm ruhig. Strand u Restaurant super zu erreichen. Supermarkt bei Campingplatz schon etwas weiter ca 10-15 min Gehzeit. Super leckerer Eisstand beim Campingplatz. Bungalow Nummer 10 alterentsprechend ok. Aussicht auf Feld u einen wundervollen schönen Privatgarten. Keine Kaffeemaschine zur Info.
Müll neben und unter Haus (waren angeblich Arbeiter keine Touristen). Dadurch waren abends viele Ameisen auf Terasse (aber mit Tus war Schluss ;-) ) Mussten wirklich bis 16.00 warten bis wir Bungalow beziehen konnten. Obwohl uns gesagt wurde sie sagen den Putzdamen bescheid, dass wir um 14.00 rein können. Dass war sehr ärgerlich, weil Sohnemann schon ans Meer wollte. Die Rezeption zum Checkin haben wir schwer gefunden. Von Rezeption bis Bungalow ist es eine ca 10 min Autofahrt. Rezeption öffnet um 9.00 u haben eine Mittagspause (leider weiss ich die Zeit nicht mehr)

podrobno
8
Ľuboš Hungary 2017-07-14
Pekne prostredie,pláž kde nie je veľa ľudí a výborná voda na plavanie
Recepcia 7km od ubytovania,pomerne ťažké ju nájsť,ak niečo potrebujete z recepcie,tak tam musíte ísť cca 7 km

podrobno
8.3
Mitja G. Mezica Slovenija 2017-07-12
Zelo lepa lokacija,dobra notranjost in tudi zunaj je lepo.Ugodna cena.
Komarji.
Toplo priporocam.

podrobno
5.5
Roman D. Ollersbach Österreich 2017-07-02
Ogled fotografij

podrobno
4
Marta APP RONA SAVUDRIJA HRVAŠKA 2017-06-25
Apartmaji so zanemarjeni, smrdijo po cigaretih in še čem, pohištvo pa za na odpad. Da o okolici sploh ne govorim. Smo prosili za premestitev, a sploh niso hoteli slišati. Če bi želela našteti vse pomanjkljivosti bi rabila najmanj 1 list papirja A 4 formata. To sploh ne bi smeli oddajati, kajti tudi vsi ostali gostje, ki so prihajali za nami so se samo zgražali. Iz recepcije so sicer hodili, popisovali pomanjkljivosti, a kaj več od tega ni bilo. Skratka katastrofa od dopusta. Kakor nam je povedala čistilka so od 10 APP le prvi trije urejeni za oddajo, ostali pa da so res v katastrofalnem stanju. Ostale tudi sicer uporabljajo njihovi sezonski delavci, katere pa potem preselijo v drug APP, ko pridejo stranke. Lahko bi še in še naštevala slabe stvari, a mi smo bili presrečni ko se nam je dopust iztekel in smo šli domov (1 dan prej) - vsekakor je to ena velika natega.
Če si želite res slab in stresen dopust potem pojdite v Rono. Lahko mi dajo APP brezplačno, pa tja nikoli več.

podrobno
8
miran strnad bungalovi Savudrija Hrvaška 2017-06-10
lega odlična, bližina morja super, enkratna senca, sprejem in oddaja ključev v dogovoru po po telefonu brez problema.Ugodna cena.
televizijski priključek totalno neuporaben.
Izberite te bungalove je res ugodno in mirno bivanje.

podrobno
8.3
Mitja G. Slovenija 2016-10-27
Zelo lepa lokacija, umirjen okoliš in prijetna klima.
Na trenutke veliko komarjev, ampak takšna je pač narava...
Vredno obiska.

podrobno
7.8
Špelica Slovenija 2016-07-10
-izredna prijaznost gospe Vlaste na recepciji apartmajev Slovenskih železnic, ki nam je pomagala, da smo sploh lahko letovali. Povezala se je z delavci, ki so urejali bungalove in ti so nam na dan prihoda omogočili, da smo se ob 17,30h končno nastanili v enem od njih.
-neorganizirana recepcija, ki je sploh ni -neurejena okolica bungalovov -neusklajenost agencije in lastnika SPOŠTOVANI VSA PRAVILNA NAVODILA SO NA VOUCHERJU, KI GA PREJMETE OB PRIJAVI (KJE SE ZGLASITI in TELEFONSKE ŠTEVILKE).
-destinacija je prijetna, preveri ponudnika! -lastnik je v času našega letovanja urejal bungalove in okolico, tako da upam da bo vse kmalu špilalo.

podrobno
Pomoč uporabnikom:
[email protected]