Apartmány Hostin Rastovac - Tisno hodnocení | Hrvaska.net

8.4
Velmí dobře,
(Hodnocení 3 host)

Souhrn hodnocení

Společné hodnocení hotelu

8.4
Velmí dobře,
(Hodnocení 3 host)

Hodnocení po kategoriích

služba 8.3
poměr cena / kvalita 7.9
spaní 7.5
čistota 7.9
poloha 9.2
pokoje 7.5
personál 10

zajímavé pro

pracovně
pár 1
rodina 2
kamarády
individuálně

Zobrazit hodnocení, která napsali:   
Zobrazit hodnocení :
ve slovinštině
2 hodnocení
v češtině
1 hodnocení

Hodnocení hostů

7.5
Olga Apartmány Hostin Rastovac Chorvatsko 2018-09-26
prostøedí moc hezké, klid, krásné koupání
není dostupné WiFi, je zpoplatnìné a ne vždy dostupný signál, myslím, že v dnešní dobì je dostupné WiFi zdarma už samozøejmostí

Detailně
8.1
Andreja Slovenija 2014-07-10
Majhno naselje, plaža je blizu, naravna senca, plaža primerna tudi za majhne otroke. Zaposleni se trudijo, skrbijo za čistočo naselja. Ugodna cena.
Hišice so nekoliko dotrajane, ponekod npr. pušča voda. V naselju ni trgovine, samo restavracija, kjer pa se ne da kupiti niti sladoleda. Možnost doplačila za internet, ki pa v hišicah ne deluje, moraš v restavracijo ali na recepcijo.
Zelo primerno za manj zahteven goste, za družine z otroki, ki ne rabijo stalne animacije, ampak uživajo na plaži in imajo radi mir... Zvečer se pa lahko z avtom zapelješ v kakšno mesto...in v trgovino.

Detailně
8.8
M, Nada Slov. Konjice Slovenija 2013-07-24
Mir v naselju, bližina urejene plaže, tako sončne kot skrite pod borovci, čistoča v naselju, možnost priveza čolna (boja ali pomol), trgovinica in rastavracija v naselju, pešpot do kraja Tisno in tudi bližina ostalih krajev Jezera, Murter, Betina, prijaznost osebja itd.
Dotrajana posteljna ležišča
Za vse ljubitelje umirjenega dopusta, ki niso obremenjeni s prostornostjo ali kakšno razkošnostjo apartmaja. Nam je sama lokacija zelo všeč in zato smo tukaj stalni gosti že kar nekaj let, po možnosti tudi dvakrat letno, kar samo po sebi tudi nekaj pove.

Detailně
Služby zákazníkům:
00 386 41 838 697