recenze Glamping – Camping Village Poljana - Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek.hodnocení | Hrvaska.net

<< Zpátky na hodnocení objektu
8.1 / 10
Hodnocení
Jméno aleksandra
Místo sečovlje
Země slovenija
Datum 2016-07-27 10:29:02
Typ pokoje
pochvala Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek.
důtka Hiške Baia komfort - brez dodatka komfort bi bilo ime bolj realno :-) (ozke in kratke postelje, dokaj majhen prostor notri). Vse se dodatno plačuje (npr. klima, internet) na že visoko ceno bivanja. Tudi storitev čiščenja na koncu bivanja od 50eu se nam je zdela zeloooo previsoka! Zaključno čiščenje bi lahko kvalitetno opravili sami v manj kot eni uri !
Vaše rada pro ostatní cestovatele Poiščite isto storitev prek nekega ponudnika iz Slovenije ali od drugod, saj tako pride lahko cena do 25%manjša kot pri plačilu v samem kampu. Ta je v visoki sezoni - zelo visoka.
služba 8.5
poměr cena / kvalita 7
spaní 7
čistota 8.5
poloha 10
pokoje 7
personál 8.5
Služby zákazníkům:
00 386 41 838 697