Mobilní domy Padova III hodnocení | Hrvaska.net

Souhrn hodnocení

Společné hodnocení hotelu

8.6
Velmí dobře,
(Hodnocení 3 host)

Hodnocení po kategoriích

služba 8.8
poměr cena / kvalita 8.3
spaní 8.8
čistota 7.9
poloha 8.3
pokoje 8.8
personál 9.4

zajímavé pro

pracovně 1
pár 1
rodina 1
kamarády
individuálně

Zobrazit hodnocení, která napsali:   
Zobrazit hodnocení :
ve slovinštině
3 hodnocení

Hodnocení hostů

8.8
Daniel 2017-07-21
V kampu Padova 3 sem bil že lani (2016). Tudi letos sem se odločil, da ponovim dopustovanje na tej lokaciji predvsem zaradi bližine in ustreznosti obale ter ljubeznivosti osebja. Sama mobilna hiška je kot večina v tem rangu, dovolj velika (dve spalnici, dve kopalnici, kuhinja in dnevni prostor s klimo). Omaric je dovolj za štiri osebe, če pa so zraven še otroci, je pa prostor že omejen. Pri prevzemu hiške je bilo na prvi pogled vse OK, postelje lepo pripravljene, kopalnici čisti, vendar...
... ko sem želel določene stvari postaviti na police, so bile le-te prašne, že dolgo jih niso obrisali. Tudi po tlu pod posteljami ni bilo čisto. Zanimivo, ker sem bil v sredi sezone na dopustu. Poleg tega sem na vidnem mestu pogrešal osnovna navodila, ki bi jih mobilna hiška morala imeti. TV lovi samo nekaj hrvaških postaj, pa še te so z motnjami. Satelitskih (brez slovenskih) je veliko brezveznih. Sicer pa, kdo gleda danes televizijo na dopustu. Bolj je aktualen WiFi, ki pa je komaj dosegljiv, čeprav je hišica blizu recepcije. Tu se od lani ni nič spremenilo, škoda. Mobilni signal se je občasno povsem izgubil.
Ali bom še šel v mobilne hiške v tem kampu? Seveda, odtehtajo prijaznost osebja, bližina plaže, ki je zelo primerna za družine z otroki. Dobre restavracije v okolici, bližina Raba do katerega se pride ob obali. Trgovina v kampu zadostuje za osnovne potrebe, za kaj več je potrebno v Rab ali Lopar
Zobrazit fotografie

Detailně
8.3
Mihaela Ljubljana Slovenija 2016-08-05
Hiška je bila pospravljena in pripravljena za vselitev še pred napovedanim časom. Mreže proti mrčesu nameščene na oknih so zelo dobrodošle.
Hišica je bila povsem na soncu, čeprav smo izrecno želeli namestitev v senci. Pri sami opremljenosti hišice, ki bi jo lahko najelo 6 oseb, nam je manjkalo kar nekaj kosov jedilnega pribora ( imeli smo 4 vilice, 4 žlice in samo 2 jedilna noža). Tudi posoda je zelo, zelo skromna. Na pipi v kopalnici ni bilo mrežice. Kljub vsemu planiramo v naslednjem letu bivanje ponoviti.

Detailně
8.6
Mateja Škofja loka Slovenija 2016-07-18

Detailně
Služby zákazníkům:
00 386 41 838 697