Dům Tony – C3 – ostrov Pasman hodnocení | Hrvaska.net

Souhrn hodnocení

Společné hodnocení hotelu

9.8
Výborně,
(Hodnocení 4 host)

Hodnocení po kategoriích

služba 10
poměr cena / kvalita 9.3
spaní 9.6
čistota 10
poloha 9.6
pokoje 10
personál 10

zajímavé pro

pracovně
pár 4
rodina
kamarády
individuálně

Zobrazit hodnocení, která napsali:   
Zobrazit hodnocení :
ve slovinštině
3 hodnocení
v polštině
1 hodnocení

Hodnocení hostů

9.4
Krzysztof Bytom Polska 2019-07-12
Jeśli tylko sytuacja pozwala jedziemy z zona na Pasman , do domku Tony. Wspaniali właściciele , wspaniale miejsce ,zawsze wsaniała pogoda.Troszke jezdzilem po swiecie , mało jest tak klimatycznych zakątków.

Detailně
9.8
2017-09-17

Detailně
9.6
Špela G. Postojna Slovenija 2016-06-27
Čudovita hišica ob morju za tiste, ki imajo radi robinzonske počitnice. Sedaj je na voljo tudi topla voda tako, da je več kot odlično. Mirna lokacija, čisto morje, možnost različnih aktivnosti (tudi kolesarjenje ali pohodništvo ...). Lastnik je izredno pijazen, res čudovit človek, tako da same pohvale. Živali so dobrodošle :)

Detailně
9.8
Špela G. Postojna Slovenija 2015-07-29
Lastniki so neverjetno prijazni in vedno priskočijo na pomoč - v primeru, da kaj potrebuješ iz trgovine itd. Prinesli so nama tudi sveže ulovljenje ribe, kar tako ... Lokacija je odlična za vse, ki imate tudi domače živali, saj lahko uživate v miru. Hišica je preprosta, a ima vse potrebno za odlično počutje in resničen dopust. Odlična lokacije za ribolov :)
V zalivu pred hišico, ki je čisto ob morju, v top sezoni pogosto parkirajo jadrnice tako, da vam včasih uspejo parkirati skoraj pred nos, kar zna biti malce moteče, v kolikor želite popoln mir.
Uživajte :) Vredno obiska!

Detailně
Služby zákazníkům:
[email protected]