Bewertung Appartements Rona Volta - V Červarju smo počitnikovali, ko sem bila še najstnica. Letošnji dopust sem si izborila z namenom nostalgije in moram pohvaliti vse, ki se tam trudijo, da bi letovišče zaživelo. Vse je 100% boljše kot je bilo. Nisem mogla verjeti, da je plaža urejena...primerna tudi za majhne otroke...WC na plaži in garderobe...o tem smo tam nekoč samo sanjali, WiFi na vsakem koraku! Sicer sodimo med nezahtevne goste, ampak vse pohvale...sigurno priporočim še komu!!!, Kroatien Bewertungen | Hrvaska.net

<< Zurück zur Objektbewertung
9 / 10
Wertung
Name Katja
Ort Kočevje
Land Slovenija
Datum 2016-07-19 22:58:51
Unterkunftstyp
positivie Erfahrungen/Lob V Červarju smo počitnikovali, ko sem bila še najstnica. Letošnji dopust sem si izborila z namenom nostalgije in moram pohvaliti vse, ki se tam trudijo, da bi letovišče zaživelo. Vse je 100% boljše kot je bilo. Nisem mogla verjeti, da je plaža urejena...primerna tudi za majhne otroke...WC na plaži in garderobe...o tem smo tam nekoč samo sanjali, WiFi na vsakem koraku! Sicer sodimo med nezahtevne goste, ampak vse pohvale...sigurno priporočim še komu!!!
negative Erfahrungen/Kritik Ni mišljeno kot graja, vendar smo imeli smolo,, da smo bili v zgornjem nadstropju. Glede na to, da so spalni prostori višje kot dnevni, je bila prava umetnost naspati se v vročini :) Smo pa nadoknadili čez dan v senci na plaži.
Ihre Reisetipps an andere Urlauber: Vsekakor je Červar primeren za nezahtevne počitnikarje. Navdušila vas bo prijaznost domačinov in očitno...vsako leto bolj urejeno mesto. Če želite mirne počitnice, ostanite tu, za zabavo pa je poskrbljeno v bližnjem Novigradu in Poreču. Takšnega odklopa in dobrega dopusta, že dolgo nismo imeli.
Leistung/Service 10
Preis-Leistungs-Verhältnis 10
Schlafen 8.5
Sauberkeit 10
Lage und Umgebung 10
Zimmer 10
Pools 4
Gastronomie (Speisen und Getränke) 8.5
Hotelpersonal 10
Kundendienst:
00 386 41 838 697