Review Liberty Hotel - Zaradi negativnih komentarjev na spletnih straneh glede hotela smo bili skeptični, a nas je prihod tja pozitivno presenetil. 🙂 Šli smo z dvema majhnima otrokoma in smo se imeli čudovito. Nameščeni smo bili v depandansi, katera je bila lepo urejena in vsakodnevno odlično očiščena. Osebje je bilo prijazno. Hrana zelo okusna. Plaža je par metrov stran. Prav tako trgovina. Res je, da večer in ponoči ni popolne tišine, a mi smo spali brez problema. Po komentarjih sodeč smo pričakovali res razgrajanje, ki pa dejansko ni tako katastrofalno. Imajo tudi brezplačen wi-fi., Croatia, guest reviews & comments | Hrvaska.net

<< Back to hotel score
10 / 10
Rating
name Vesna
place Ljutomer
country Slovenija
date 2018-08-03 22:06:44
Type of accommodation
commendations Zaradi negativnih komentarjev na spletnih straneh glede hotela smo bili skeptični, a nas je prihod tja pozitivno presenetil. 🙂 Šli smo z dvema majhnima otrokoma in smo se imeli čudovito. Nameščeni smo bili v depandansi, katera je bila lepo urejena in vsakodnevno odlično očiščena. Osebje je bilo prijazno. Hrana zelo okusna. Plaža je par metrov stran. Prav tako trgovina. Res je, da večer in ponoči ni popolne tišine, a mi smo spali brez problema. Po komentarjih sodeč smo pričakovali res razgrajanje, ki pa dejansko ni tako katastrofalno. Imajo tudi brezplačen wi-fi.
complaints Pri večerji smo pogrešali več vrst peciva (se je vsakodnevno ponavljalo). Plaža ni najbolj čista. V depandansi ni fenov.
your advice to other travelers
service 10
value for money 10
sleeping 10
cleanliness 10
location 10
rooms 10
pools 10
food 10
personnel 10
WiFi 10
Customer’s service:
[email protected]