Mnenje Glamping - Camping Village Poljana - Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek., Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
8.1 / 10
Ocena
ime aleksandra
kraj sečovlje
država slovenija
datum 2016-07-27 10:29:02
Tip namestitve
pohvala Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek.
graja Hiške Baia komfort - brez dodatka komfort bi bilo ime bolj realno :-) (ozke in kratke postelje, dokaj majhen prostor notri). Vse se dodatno plačuje (npr. klima, internet) na že visoko ceno bivanja. Tudi storitev čiščenja na koncu bivanja od 50eu se nam je zdela zeloooo previsoka! Zaključno čiščenje bi lahko kvalitetno opravili sami v manj kot eni uri !
vaš nasvet drugim popotnikom Poiščite isto storitev prek nekega ponudnika iz Slovenije ali od drugod, saj tako pride lahko cena do 25%manjša kot pri plačilu v samem kampu. Ta je v visoki sezoni - zelo visoka.
storitev 8.5
razmerje cena / kvaliteta 7
spanje 7
čistoča 8.5
lokacija 10
sobe 7
osebje 8.5
Pomoč uporabnikom:
041 838 697