Mnenje Hotel Materada - u suštini, jako sam zadovoljna, uostalom zbog toga se godinama i vraćam u ovaj hotel... prelijep prostor ispred hotela, zelenilo, lijepa plaža, samo što se ove godine primjetilo da na bazenu i dijelu ispred hotela ima jako puno kupaća koji ne borave u hotelu( mještani i gosti iz okolnih apartmana) , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
8.5 / 10
Ocena
ime jasmina
kraj hadžić
država BIH
datum 2017-08-01 07:48:49
Tip namestitve
pohvala u suštini, jako sam zadovoljna, uostalom zbog toga se godinama i vraćam u ovaj hotel... prelijep prostor ispred hotela, zelenilo, lijepa plaža, samo što se ove godine primjetilo da na bazenu i dijelu ispred hotela ima jako puno kupaća koji ne borave u hotelu( mještani i gosti iz okolnih apartmana)
graja ove godine sam stegla utisak da je bio manjak osoblja, pogotovo u restoranu, te se jako sporo sklanjalo prljavo posuđe i pribor za jelo sa stolova, to je ono što mi je smetalo, čekanje u restoranu za mjesto. Takođe, ove godine se primjetilo da na bazenu i dijelu ispred hotela ima jako puno kupaća koji ne borave u hotelu( mještani i gosti iz okolnih apartmana), o čemu bi trebalo voditi računa da gosti hotela ne bi ostali bez potrebnih mjesta .
vaš nasvet drugim popotnikom
storitev 8.5
razmerje cena / kvaliteta 8.5
spanje 10
čistoča 8.5
lokacija 10
sobe 7
bazeni 7
prehrana 8.5
osebje 10
WiFi 7
Pomoč uporabnikom:
[email protected]