Hotel Punta na Hrvaškem ocene | Hrvaska.net

7.8

Povzetek rezultatov

Skupna ocena hotela

7.8

Ocena po kategorijah

storitev 7.5
razmerje cena / kvaliteta 7.2
spanje 7.8
čistoča 7.6
lokacija 8.9
sobe 7.2
bazeni 6.8
prehrana 8.1
osebje 8.1
WiFi 8.8

Zanimivo za

poslovno
par 3
družina 3
s prijatelji 1
individualno 2

Prikažite komentarje skupine:   
Prikažite mi komentarje v :
slovenščini
5 komentarjev
nemščini
2 komentarjev
hrvaščini
2 komentarjev

Ocene gostov

5
Dominik Linz Österreich 2019-07-31
Bitte nicht! Das Hotel ist sehr schmutzig. Es stinkt überall. Das Personal ist unfreundlich. Das Essen ist nicht essbar! Der Pool ist schmutzig! Keine 4 Stern wert! Ich habe Sie gewarnt!!!
Suchen Sie sich eine anderes Hotel

podrobno
7.1
AJKA B. CAZIN BIH 2019-07-17
HOTEL IMA DOBRU LOKACIJU -BLIZINA GRADA
MI SMO SE RAZOČARALI, OČEKIVALI SMO HOTEL SA 4 ZVJEZDICE A DOBILI SMO NIVO HOTELA ISPOD 3 ZVJEZDICE. SOBE SU SLABO OPREMLJENE I NISU UREĐENE ZA KATEGORIJU OD 4 ZVJEZDICE, MAKSIMUM SU 3 ZVJEZDICE. SOBA BR.904 JE BILA ISPOD NIVOA BILO KAKVIH ZVJEZDICA, VRATA RAZBIJENA IZVANA A KUPATILO KATASTROFA ( U PRILOGU SLIKE) OVAJ HOTEL PUNTA NE ZASLUŽUJE 4 ZVJEZDICE NITI CIJENA KOJU NAPLAĆUJU ZA SMJEŠTAJ
DRAGI PUTNICI UVIJEK TREBA PROVJERITI ISKUSTVO DRUGIH A NE REKLAMNE INFORMACIJE O HOTELIMA I SMJEŠTAJU A POGOTOVO KATEGORIZACIJU HOTELA PO ZVJEZDICAMA

podrobno
9.3
Marko Vodice pri Šibeniku hrvaška 2019-05-27

podrobno
8.6
2018-08-08
Graja leti na sobe. V sobi smo bivali 2+2, ker so izredno majhne, smo se precej stiskali. V eni omari je prostora za obleke, kovčkek in ostalo kramo, ki je pri dveh majhnih fantičkuh, ni malo, smo imeli na hodniku in na balkonu, ki pa je dovolj velik še za posedanje ob kavici (kljub krami) V naši sobi je bila ’razmajana’ WC školjka, uaradi česar je puščala voda. Kljub opozorilu, ni bilo nikogar, ki bi to saniral. Ko smo se pogovarjali z drugimi obiskovalci hotela, smo ugotovili, da je bila naša soba še v redu.

podrobno
8.9
Monika Klosterneuburg Österreich 2017-10-04
Buffet nicht sehr riesig, aber die Speisen waren sehr geschmackvoll zubereitet, es wurde laufend am Buffet nachgelegt. Gebäck und Backwaren beim Frühstück sehr gut. Getränkeauswahl warm und kalt sehr gut. Gehwege am Strand sehr schön bis ins Zentrum von Vodice ausgebaut. Kann man auch mit Highheels gehen.
Die Damen an der Rezeption gewinnen keinen Kommunikations-preis. Etwas Temperament wäre wünschenswert. Personal grüßt immer.
Pool ist relativ klein, jedoch die Liegemöglichkeiten beim Meer sind sehr schön gestaltet. In der Hauptsaison wird es jedoch überall sehr voll und laut sein. Wasser sehr schön. Der Preis für eine Sonnenliege ohne Auflage pro Tag für 2 Personen 9 Euro ist ein Schnäppchen.

podrobno
6.6
olga Vodice Hrvaška 2017-07-25
Že vrsto let preživljamo svoj dopust na Hrvaški obali, dostikrat tudi preko vaše agencije in doslej smo bili vedno zelo zadovoljni. Letošnja distinacija, z ocen vidite, da NE. Hotel si ne zasluži 4 zvezdic, k temu doda še svoje neprijazno osebje (razen čistilk), ki ve, da gostu ne more ponuditi tisto, kar je tudi plačal. V hotelu s 4 zvezdicami si težko predstavljam, da se vrata v kopalnico ne zapirajo, da pokrov na WC školji pri vsaki uporabi pade dol, da balkonska vrata zapiraš na silo, da bar (hladilnik) sploh ne deluje, vsa pijača notri je bila vseskozi na sobni temperaturi. Kopalnica izjemno majhna, prostor za kovček neprimeren, zelo slabe postelje. Prav bi bilo, da bi agencija na to opozorila, da ta namestitev ni ravno za tokšno ceno kot jo plačamo. En kup težav s parkiranjem. Je bilo pa vreme zelo prijetno, voda topla, morje lepo in čisto, lep kraj in ogromno turistične ponudbe.

podrobno
6.9
Matic Novo mesto Slovenija 2016-09-28
Odlična lokacija, zelo dobro delovanje interneta
Hotel je povozil čas!! Oprema pomanjkljiva in dotrajana, v jedilnici očitno nimajo dovolj prtov in pribora. Izbor hrane zelo slab za to kategorijo in to ceno, za hrano se stoji v vrsti kot pri vojakih! Vzglavniki pod kritiko (drobljena pena), brisače in rjuhe stare, zaprane. Eno dvigalo v okvari. Parking, za visoko plačilo, je na neurejenem makadamsko travnem neuglednem dvorišču pred vhodom v hotel! Hotel zasluži kvečjemu 3 zvezdice, cena pa bi glede na nudeno morala biti vsaj četrtino nižja!
Za to ceno v tej kategoriji dobite tudi na Hrvaškem mnogo, mnogo več in to že kar na drugi strani zaliva!

podrobno
8.6
Evgen maribor slovenija 2014-09-02
prijazno osebje, odlična hrana,
drago parkirišče 7€ na dan drag internet v sobi 11€ na dan ?? na bazenu moraš plačat ležalnik tudi, če si gost hotela. to je verjetno razlog da na bazenu ni skoraj nikogar...

podrobno
8.9
Mimoza skopje r.makedonija 2014-08-12
Hotel je dobar,odlicna likacija, dobar spa, odlican restoran.Ljudi su bili ljubazni,tako da ga preporucujem.
malo je parking skup i ne vredi za te pare, ali se mozete snaci.
ne morate odma uzeti njihov parking, probajte u okolini ima besplatno mesto za parkiranje.ako ste sa malom djecom onda znajte da je plaza kamenita.ali voda je fantasticna.odlican izbor za odmor je vodice.imate za svakoga sve sto treba.agencija preko koje sam bila je ok, nema prevare.pa srecno

podrobno
Pomoč uporabnikom:
(041) 838 697