Korisnički servis+386 1 512 18 25

Parametri traženja

Recenzija Bungalovi Savudrija (Rona) - | Hrvaska.net

<< Nazad

Ocjena

5.4/10
ime Lado
kraj Kranj
država Slovenija
datum 2017-08-12 08:33:33
pohvala
loši utisci Pozdrav, niti ne vem kje naj začnem. Ko vam uspe najti bungalove brez naslova in nihče ne ve kje so in nimate navigacije vam že prvi vtis pove, da je zanemarjeno in nevzdrževano,naslednji podvig pa je najti recepcijo, če nimate dobrega soseda,da vas odpelje do nje je do konca dopusta ne boste našli ker je kot je normalno v svetu v neki vasi nekaj kilometrov nazaj v neki hiši. Ko vam je še to uspelo vam tam povejo št. bungalova in seveda, da je ključ na klimi,super.

Pa začnimo-klima predpotopna,zarjavela,ropota,vratca na klimi polomljena-hladilnik- staro,polomljeno,majhno-če želite odložiti nekam jajca jih ne morete ker predalčka za njih ni, zgornja zamrzoval. skrinja vratca polomljena,polno ledu, štedilnik vrhunec tehnologije izpred ne vem koliko let, 2 električni plošči črni umazani,brez vseh označb, tako,da morete prvo malo eksperimentirati kako sploh deluje-posoda-neuporabna, edino vilice žlice-za katere pa ni odlagalnika in so kar tako strešene v omari in seveda krožniki, drugače pa vso posodo z seboj če želite jesti-stikala polomljena, nekatera niti ne delujejo, kot tudi nekatere luči in se morate malo sprehajati po sobi,da dobite delujoče stikalo-čistoča- umazano, pajčevine vsepovsod, koša za smeti seveda ni itd.. če bi videli čistilko kot smo jo mi pri sosednjem bungalovu bi razumeli ,in mi nikakor ni jasno zakaj je primopredaja šele ob 16 uri. Prišla je okrog 10.30 dopoldne,punca za na modne piste,minika, lakirani nohti, zadržala se je vsega pol ure,malo pomila po tleh,vzela posteljnino in odšla.

Nihče nič ne preveri,za vsako stvar morate sami klicati, tv nam ni delal 3 dni, dokler ni slučajno prišel v sosednji bungalov mojster za klime in tv,da nam je to nekako usposobil-v sosednjem bungalovu klima sloh ni delala, vhodna vrata so imeli steklo razbito, zobe so si umivali v kuhinji, ker so bili odtoki v kopalnici zamašeni, bili so iz Švedske z tremi majhnimi otroki in po nekaj dneh telefoniranja in moledovanja so spakirali in odšli,ker se ni nič premaknilo.

Naj nadaljujem, zaves kjer bi morale biti ni,vrata za na balkonček odpreš le če si prej hodil v fitnes,ker je z kljuko nekaj narobe,stene razpokane itd.Lahko bi pisal še naprej, v glavnem ena velika sramota. Če ne bi imeli 7 letne hčerke,ki ji ni bilo mar za te stvari in je uživala že samo zato,da je na morju bi verjetno odšli že naslednji dan. Za ta denar ki smo ga plačali za tako podrtijo, in da sva imela z ženo uničene počitnice, bi moral nekdo odgovarjati. Agencija pa kot taka bi bila dolžna preveriti kaj v resnici ponuja svojim gostom,če jih želi imeti, to je zelo,zelo slaba reklama. L.P. Lado
vaš savjet drugim putnicima:
usluga 5
vrijednost za novac 5
spavanje 6.25
čistoća 5
lokacija 6.25
sobe 5

HRVATSKA LJETOVANJE - TOP PONUDA

Bluesun Camp Paklenica

popust -5 %

popust -5%

LAST MINUTE - 5%

ljeto 2020

najam

više >

Mobile homes Straško

akcija -20 %

akcija -20%

LAST MINUTE - 20%

Termin: 25.7. - 30.9.

najam

više >

Mobilne kućice Kamp Perna

Akcija -15 %

Akcija -15%

LAST MINUTE -15%

ljeto 2020

najam

više >

Mobilne kućice - kamp Lopari

Akcija -30 %

Akcija -30%

Long stay - 30%

ljeto 2020

najam

više >