Recenzija Hotel Ilirija - Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži. , Hrvatska ocjena | Hrvaska.net

<< Nazad
9.9 / 10
Ocjena
ime Patricija
kraj Dragočajna
država Slovenija
datum 2020-06-23 14:17:16
Tip smještaja
pohvala Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži.
loši utisci Manjša soba za družino z malčkom.
vaš savjet drugim putnicima: Obisk hotela v času korona-panike je odličen in sproščujoč! Odličen hotel v smislu razmerja cena:kakovost. Priporočam.
usluga 10
vrijednost za novac 10
spavanje 10
čistoća 10
lokacija 10
sobe 8.5
bazeni 10
prehrana 10
osoblje 10
WiFi 10
Pregledajte fotografije
Korisnički servis:
[email protected]