Hotel Zora , Hrvatska ocjena | Hrvaska.net

8.3
Vrlo dobar,
(Ocjena 41 gosta)

Ocijena

Prosječna ocjena hotela

8.3
Vrlo dobar,
(Ocjena 41 gosta)

Ocijena po kategorijama

usluga 8.2
vrijednost za novac 7.7
spavanje 8.6
čistoća 8.5
lokacija 9.5
sobe 7.4
bazeni 7.3
prehrana 8.5
osoblje 8.7
WiFi 8.5

Popularno sa

poslovno 2
par 11
obitelj 26
sa prijateljima 2
individualno

Prikaži recenzije od:   
Pokaži mi recenzije na :
Slovenskom
36 ocjena
Engleskom
1 ocjena
Njemačkom
2 ocjena
Hrvatskom
1 ocjena
Češkom
1 ocjena

Ocjene gostiji

7.2
Marija Ivanćna Gorica Slovenija 2020-08-10
Dobro organizirana restavracija v povezavi s covid-19, lokacija hotela je odlična.
Premalo izbize hrane. Za večerjo je bil 3 dni nekakšen golaž, nobene mlečne jedi za otroke ali vsaj pice. Pri zajtrku sva pogrešala jajca na oko, imeli so le umešana in trdo kuhana, dve vrsti salame in dve vrsti sira. Na splošno je pri obrokih premalo vrst sadja, večinoma le jabolka, slive, kivi in pomaranče.
Lokacija hotela je res lepa, vendar cena nikakor ne dosega kvalitete, saj je hotel star in potreben obnove. Sicer pa je veliko sence in mestece, ki je zelo lepo, je blizu.

podrobno
8.8
Martina Primošten hotel ZORA Slovenija 2020-07-07
Prijazno osebje, zelo čiste sobe, vse blizu, plaža, čudovito mestece, zelo pristno, stare kamnite hiše, velikio gostinjske ponudbe. Plaža vse naokrog hotela, senca in kristalno čisto morje!
Ker se je sezona že začela, bi morala biti plaža že urejena, so šele postavljali senčnike, bager je ružil po plaži zjutraj skoraj do 10. Ure, zvečer pa ob 7h začel, kar je močno vznemirilo starejše goste, ki se morajo soncu izogibati, in bi bili radi v miru na plaži ob teh urah, ko je ružil bager, nas ni tokio motil, bol hrup, ki je pokvaril obmorsko idilo. Res škoda da si s tem kvarijo ugled, saj je hotel na fantastični lokaciji!
Priporočam, vendar v visoki sezoni, ko je plaža že upam urejena.

podrobno
8.9
Jerica Ljubljana Slovenija 2019-09-17
Izvrstna lokacija, čudovita plaža, zelo prijazne in pridne čistilke.
Bazen je bil zaprt - za nedoločen čas. Natakarji in recepcija - občasno naveličani in neprijazni. Ležalniki na hotelski plaži bi lahko bili brezplačni za goste.

podrobno
8.5
Renata Maribor Sloenija 2019-07-31
Prelepa lokacija hotela, čisto morje, veliko sence
Neurejene savne, če jih že ponujajo, bi lahko malo bolj poskrbeli za savno. Ampak to vsako leto napišem.
Pojdite v prelepi Primošten, v hotel Zora, ne bo vam žal (seveda v sobe Premier).

podrobno
9.7
Marko Ptuj Slovenija 2019-07-28
Odlična hrana in zelo prijazno osebje. Z veseljem pridemo še kdaj!
Brez pripomb.

podrobno
8.9
2019-07-18
Hrana je zelo odlična, osebje prijazno,sobe čiste,lepa plaža,voda čista.
V sobah ni hladilnikov je za doplačilo,parking plačljiv kljub temu da ti po avtu pada smola na parkirisču,ležalniki in sencniki za plačilo čeprav so od hotela,če jih nevzames pa se nesmes nikjer na sredino plaze vležti,razen čisto ob morju ali nad ležalniki,tko da si skoraj prisiljen vzeti ležalnik kljub temu da si gost hotela..cudn da še niso ležalniki zraven bazena placljivi pa bazen,.
Da vzamejo sabo še dost denarja ker tisto kar so plačal je sam en del,treba je placat še hladilnik,parking,ležalnike,.tko da ko vse zračunas,prevoz,hotel,potem se kosilo,pijača,hladilnik,parking,lezalniki.bi lahka za ta denar šel v Turčijo,Tunizijo,Egipt v hotel z 5*.,kje imas vse to nasteto že v ceni in ti ni potrebno denarnice niti vzet s sabo.

podrobno
9.3
Božidar Ljubljana Slovenija 2019-07-14
Odlična lokacija, dobra hrana in prijazno osebje. Veliko sence in čisto morje.
Ležalniki na plaži in parkirišče plačljivo za hotelske goste.
Ogled kipa : Gospa od Loreta nad Primoštenom. Prekrasni razgledi.

podrobno
6.3
Peter T. Slovenija 2019-07-14
Midva sva zadovoljna v Zori ampak ne vidiva nobenega napredka.
Lastnik nima koncepta razvoja storitev. Pri hrani ni mediteranske ponudbe . Ribe in vino manjkata. Parkirisce zaracunate ps je neurejeno. Sobe so potrebne renovacije. Potrebne so izboljsave in investicije.i ????????????

podrobno
8.8
Ojsteršek A. in J Šercerjeva 1 , 3270 Laško SLOVENIJA 2019-07-09

podrobno
9.3
Amira Zenica BiH 2019-06-09
Cistoca.plaza.ljubaznost
Losa zvucna izolacija.stari televizor.los prijem tv .naplata hotelskog parkinga

podrobno
7.8
ANTON Gorišnica Slovenija 2019-05-14
Dobra lokacija s polno sence
Ko sem rezerviral sem napisal , da želim pogled na morje. Če bi se osebje malo potrudilo bi mi lahko ugodili. Ko sva se pritožila , da je pogled samo na bore in nič na morje se je receptorka samo smehljala, češ da nima. Torej nisva dobila želenega in nisva bila zadovoljna. Če bi to vedela prej bi izbrala drugo destinacijo. Obljubljena je bila tudi sauna , pa so otišli grijači. To še razumem in sploh ne bi vzel za slabo če bi imel vsaj malo pogleda na morje.

podrobno
6
Robert Primošten hotel Zora Hrvaška 2019-05-12
Ni pohvale
Zelo slabo vzdrževan hotel, daleč najslabši od vseh kjer smo do sedaj bivali ( pa jih je bilo kar nekaj po svetu) Soba stara , neočiščena , v kopalnici odpadal omet in ploščice. Nad kopalno kadjo nezaščiteno stikalo ki ga lahko vsak poškropi z vodo. Fen zalepljen z lepilnim trakom.... Jedilnica v hotelu je za kapaciteti ,ki jo ima hotel premala. Za večerjo in zajtrk so zato bile prave " borbe" da si sploh dobil mizo. Skratka hotel si ne zasluži niti 1 zvezdice ne pa 3 kot jih ima.
Izogibajte se ga

podrobno
9
Tadeja Dobova Slovenija 2018-09-02
Super hrana, prijazno osebje, lepa plaža - tudi s senco

podrobno
7.9
Karel S. Primošten hotel Zora Chorvatsko 2018-09-01

podrobno
7.1
erwin 8141 premstätten Kroatien 2018-07-28
Das beste ist die Lage.
Komplett abgewohnte Zimmer.

podrobno
8.4
Renata Maribor Slovenija 2018-07-26
Primošten je pravi biser na obali hrvaškega morja. Lokacija hotela je super.
Glede na ceno letovanja v sobah premier bi hotel Zora moral vložiti malo več pozornosti na majhna popravila v sobah (ki ne terjajo veliko vložka), kot popravilo predalov, ki se ne zapirajo v redu, vrata garderobnih omar, prav tako bi lahko vložili nekaj tudi v obnovo savne, saj je kar malo žalostna (čeprav si na morju poleti, nam savnistom je savna zakon).
Pojdite v Primošten, ne bom vam žal.

podrobno
8.8
Sanja Ljubljana Slovenija 2017-10-14
hotel na čludoviti lokaciji z možnostjo prijetnih sprehodov ob morju in do mesta Promošten
računanje ležalnikov na plaži, čeprav si gost hotela, ne moreš dobiti brezplačne vode pri večerji, slaba wifi povezava in klima v sobi, ki pravzaprav niti ne zasluži naziva klima saj nič ne hladi
pogled na morje iz sobe, vonj borovcev,šum morja in kriki galebov-poezija Bližina Primoštena, ki pa je prav biser

podrobno
8.3
Slovenija 2017-08-25

podrobno
9
MZ Slovenija Slovenija 2017-08-18
Odlična lokacija in primerna cena hotela. Odlično za otroke.
Sobe so sicer čiste in deloma obnovlhene, doličeni elementi kot npr. vrata pa so ostali še vedno stari.
Prava izbira za lep dopust

podrobno
6.9
Slovenija 2017-07-24
Edine, ki se trudijo so sobarice, pa še te žal niso vzele bontona, derejo se, kot da so vsaka na svoji planini z ovcami.
Hotel ni obnovlejn. uredili so zunanjo šminko in položili etison zamenjali par malenkosti, bistvo pa je še iz 70-80tih. WC brez zračenja (tudi hotelski)? Na plaži pa namesto reševalcev iz vode pobiralci denarja (zelo negostoljubni domačini, ki preganjajo hotelske goste iz hotelske plaže?) bistvo je prodati hotelsek storitve, senčnik in ležalnik, ne pa počistiti plaže, urediti okolico, imeti zadovoljne goste. Kamnite poti so nevarne že za peš hojo, saj niso vzdrževane. Vožnja z (otroškimi) vozički pa rodeo. Za to ceno bi pričakoval več. Hrana je bila še najbljša, čeprav tudi tu .... Pogled na morje je pogled na borovce. Rešuje jih le lokacija in sfrizirane slike... Žal na koncu pozabil slikati te lepote.
Predlagam, da izberete, ne samo drug hotel, ampak kar drugo državo... Razen, če vas daje nostalgija po nekdanjih časih bivše skupne. Čas je šel naprej, a oni ne. Imaju more ;)

podrobno
8.9
Danijela Sevnica Slovenija 2017-07-16
Hotel ZORA - Primošten Odlična kuhinja, urejena plaža in okolica (vhodni del) ter prijazni zaposleni
Objekt levo od recepcije (4400 - 3. nadstropje) - takoj pri izstopu iz dvigala je poškodovana stena ( 1 m2 knauf plošče to sramoto sanira), kar zelo negativno vpliva na gosta.
Primošten je v celoti zelo lepo urejeno mesto. Če nama z možem bo zdravje dopuščalo, bova spet prišla.

podrobno
8.5
Bogdan Zreče Slovenija 2017-05-15

podrobno
8.9
Robert Ljubljana Slovenija 2017-05-15
vse super ; hrana, prijaznost , čistoča , okolica
sef bi lahko bil montiran v primerni višini ne da je na tleh v omari pri vhodu v sobo
splača se obiskati , ker je vse odlično

podrobno
8.5
DUŠAN PTUJ SLOVENIJA 2017-05-08
LEPA LOKACIJA
POVPREČNA HRANA
ZA TA DENAR OK.

podrobno
9.3
M.J. Neu-Anspach Kroatien 2016-10-05
- wunderschöne Lage - der Strand ist sehr groß, sehr angenehm - sehr sauberes Meereswasser - sehr gutes Essen - interessantes Abendprogramm
- Sonnenschirm und Liegen sind nicht im Preis inbegriffen (12,5 EUR/Tag im September) - Das Getränk zum Abendessen ist nicht im Preis inbegriffen - das Wasser im Schwimmbad ist nicht beheizt
- der Strand ist nicht für die kleineren Kinder oder nicht-Schwimmer gut geeignet (steinig, wellig, sehr schnell tief) - Empfehlenswert ist eine Besichtigung von Trogir, Split und Sibenik, die drei schönen Städte in der Umgebung

podrobno
9.6
Suzana Piran Slovenija 2016-07-17
Hotel se nahaja na super lokaciji tik ob morju in centra, tako da avta sploh ne rabis. Morje je kristalno cisto in sence je na pretek. Tudi bazen je zelo lepo urejen in cist. Zvecer se komot sprehodis pes do centra. Za animacijo je zelo lepo poskrbljeno, se posebej za otroke. Hrana je raznovrstna in zelo dobra. Osebje je zelo prijazno. Soba je bila zelo velika in lepo pospravljena ter urejena, kljub temu da je pohistvo malo zastarelo. Wi-Fi lovi vsepovsod.
Zmotlo me je, da v sobi ni bilo hladilnika in da so bile mravlje v sobi, katere je cistilka na moje opozorilo takoj pospricala in posesala, tako da pol ni bil problem.
Hotel Zora in Primšten je idealen dopust za druzine z majhnimi otroki. Mi bi se komot vrnili se kdaj, ker je to en lepsih krajev, ki smo jih kdaj obiskali na Hrvaskem. V hotel pridite ob 14.uri, ker vsaj naša soba prej ni bila pripravljena.

podrobno
8.3
Jaka Slovenija 2016-07-14

podrobno
8.8
Tomaž Slovenija 2016-07-12
Kot prvo sem bil presenečen, da ste mi prestavili datum prihoda zaradi prezasedenosti kapacitet, nato ste me dodatno presenetili z vašo poslovno odločitvijo in mi ponudili dodaten popust na že plačano storitev. Ponudba nastanitve je na nivoju starosti hotela, vendar gre za klimatizirane in čiste sobe. Prehrana ustreza razmerju med ceno in storitvijo.
Na ponudbo objekta Hotel Zora nimam pripomb. Hotelski verigi želim, da najde investitorja za obnovo opuščenega hotela, ki kazi videl urejenega hotelskega kompleksa. Prav tako bi morali urediti pomol za čolne ribičev-domačinov, ki so parkirani v severnem zalivu in motijo kopalce.
Z veseljem bom priporočil vašo destinacijo Hotel Zora tudi sorodnikom in znancem.

podrobno
8.3
mirjana jesenice slovenija 2015-11-17
Osoblje ,lokacija ,hrana : vrlo dobro do odlično
soba -katastrofa - kupatilo iz 1950 g. ,orman u predsobi isto. Od klime is sobe ide cijev u flašu na balkon ????? kroz zid ,koju sam svako jutro praznila (flašu) Stvarno mi je žao tih nevjerojatno dragih ljudi - osoblja - za Dalmaciju to baš nismo navikli ,zato sam ih i ocjenila sa 5 ). Za te pare treba srediti sobe , iako ima samo 3 zvijezdice. Zbog sobe , nažalost, više nečemo doči.
Najprije pitajte , kakve su sobe !!!!!!!

podrobno
8.2
Gordan Slovenija 2015-09-28
Osebje -za moj okus čista petica -receptorji vedno prijazni in uslužni ,ne glede na to ,da vsak dan slišijo to kar sem napisal pod grajo ,najbolj prijazne sobarice v vsej moji dopustniški zgodovini -pa nisem ravno najmlajši-kuharji in hrana ***** zvezdic ,plaža dobra. Če bi imel normalno sobo bi se sigurno vrnil tudi drugo leto ,tako pa je predrago za tako namestitev
SOBA - velika z dobrim balkonom (pogled morje) ,ko vstopiš ti v nos udari vonj po strohnelem lesu -(Omara v predsobi)-ne pomaga noben spray KOPALNICA -OBUP-tuš mi je ostal v roki 1.dan. Res je mojster prišel v 5.minutah od prijave v recepciji ,okno se zapira ,tako da ima merčes prost vstop ,LIFT pokvarjen vsaj 1x na dan. SEF v recepciji .......OBNOVITIIIIIIIIII SOBEEEEEEEEEEEEEEE
informirajte se o sobah !

podrobno
8.1
Julija Slovenija 2015-09-28

podrobno
9.2
Renata Maribor Slovenija 2015-09-10
Pohvale vsemu osebju, katero je res prijazno, zlasti v jedilnici.
Je ni.
Odločite se za hotel Zora, sicer kljub visoki ceni, je naša priljubljena destinacija.

podrobno
8.8
Slovenija 2015-09-09

podrobno
7.7
Melita Slovenija 2015-09-09
samo čudovita plaža in dobra hrana ter večina osebja rešuje ta hotel
Hotel na soncu. Streha brez vsake izolacije. Kriminalno preživljanje noči v sobi (sicer čista) - vendar ventilacija- klima- porazno. V drugem nadstropju čisto pod streho je bilo nevzdržno. Temu ne moremo reči klima, ker skoraj toplo piha, pa en star ventilator nad posteljo, stopinj pa nad 40. Skratka katastrofa od klime.

podrobno
7.1
Petra Slovenija 2014-05-13

podrobno
9.3
Janez Slovenija 2014-01-26
Najboljsi oddih do sedaj na hrvaski obali
Hotel zora potrebuje prenovo tudi nove klima naprave ki so zastarele, je pa res, da klima velikokrat sploh ni potrebna ce nisi ravno v zgornjem nadstropju Parking 3 eur na dan je predrag
Pojdite drugam ker bo hotel zora kmalu prezaseden ker je prevec kvalitetno glede na ceno

podrobno
6.1
Mirza P. Malmoe Sweden 2014-01-23
The hotel is beautifully situated.
Beaches are not kid-friendly. The staff seems to be very tired of her job. Too many people in the restaurants. A sense of the school canteen. Television in our room was broken. Internet connection in the rooms was very poor. Old worn rooms and toilets. Dirty towels.

podrobno
9.6
Iris Slovenija 2014-01-22
Hotel je na odločni lokaciji, izven mestnega vrveža, v borovem gozdičku. Odličen bazen, ki ima ob lepem vremenu odprto streho, ob grdem pa zaprto. Sobe so prostorne, čiste.
Slabša ponudba hrane.
Priporočam!

podrobno
6.8
Matjaž G. Slovenija 2014-01-22
Okolica-narava
Slaba hrana

podrobno
6.9
Matjaž G. Trbovlje Slovenija 2013-05-10
Slaba hrana. Nobene izbire.

podrobno
8.1
Renata Maribor Slovenija 1899-12-30
Pohvala gre sobaricam, urejeni plaži.
Kar se tiče graje: pripomnila bi, da bi morali imeti bolj urejeno uro čiščenja sob, vsaki dan je bila to zelo pozna ura, okrog 12.30 ure, v času ko smo želeli počivati v sobi. Kar se tiče urejenosti sob, imeli smo Premier Club, glede na ceno, ki ni mala, naj popravijo malenkosti, kot na primer predale, omare, vrata v WC, katera se niso ali pa zelo težko so se zapirala, to so drobnarije, ki pa se dajo hitro popraviti. Tudi glede savne bi lahko vložili več truda, če že ponujajo to storitev. Osebje je prijazno, vidi pa se pri zajtrku in večerji, da je osebja premalo, ne utegnejo sproti počistiti miz.

podrobno
Korisnički servis:
00 386 41 838 697