Apartmanok Hostin Gajac értékelés | Hrvaska.net

az eredmények összefoglalása

a szálloda értékelése

értékelés kategóriák szerint

szolgáltatás 8.3
ár/minőség kapcsolat 8
alvás 7.2
tisztaság 7.2
elhelyezkedés 9.4
szobák 7.5
medencék 5
étkezés 7.5
személyzet 7.9
WiFi 6.3

érdekes számukra:

üzleti
párok számára 1
család 4
barátokkal
solo utazás

Értékelések szűrése:   
Még több értékelés ezen a nyelven :
szlovén
3 értékelés
német
1 értékelés
cseh
1 értékelés

a vendégek értékelése

6.4
ANITA Višnja gora Slovenija 2020-08-23
Super lokacija, krasno za ljubitelje fig.
Malo smo bili razočarani nad čistočo app, ker smo morali najprej pomiti vso posodo, omarice, kopalnico in tla. Vendar je bil lastnik zelo fer in nam je ponudil dodaten dan uživanja na morju.
Izhodišče za raziskovanje otoka pa je super.
Plaža je na začetku kamnita, potem pa mivka (priporočljivi čevlji za v vodo). Voda je čista, ni pa kaj veliko za videti pod morsko gladino.
Manjka le kak velik bazen v sklopu naselja.
Koles pa praktično ne potrebujete, razen mogoče po glavni cesti.

részletes
9.8
Hana Havlová Gajac, ostrov Pag Chorovatsko 2018-09-25
Prostøedí bylo velmi pøíjemné, správce apartmánù byl ochotný . Mimo uvedené pøipomínky jsme byli velice spokojeni. Dìkujeme.
Malá vybavenost nádobím v kuchyni a nefungující televize
Otevøená místní restaurace MIG má velmi dobré jídlo i ceny a obsluhující personál je pøíjemný. Doufáme, že to bude i nadále.

részletes
8
Geri Österreich 2014-09-04
Große übersichtliche Apartmentanlage am Strand gelegen, Restaurants, Geschäfte in der Nähe, Preise ok, schöne Insel, verschlafene Dörfer im Norden der Insel.
Apartments veraltet, Zimmer muffig, Lärm von jungen Partyurlaubern, Anlage und Strandbereich lieblos,
Partyinsel für Junge

részletes
8.2
Marija Rogaška Slatina Slovenija 2013-12-26
Apartma je o.k., bilo pa je veliko hrupa zvečer, v sosednjem apartmaju so mladi močno žurali. Tako, da kar nekaj noči nismo spali.
Je priporočljiv tudi za druge.

részletes
7.5
Jure K. Slovenija 2013-12-22
Spoštovani Hvala za informacijo o možnosti ocenitve apartmajev v katerih smo bivali preko vaše agencije, ker menim, da je povratna informacija še kako pomembna za izboljšanje kvalitetnih uslug, ki jih nudite vašim uporabnikom. Mi smo bivali v apartmajih v Gajcu v lasti turistične agencije Hostin predlansko poletje. Turistično naselje nam je zelo všeč in položaj apartmajev Hostin je odličen. Tudi apartmaji so zanimivi in nudijo veliko svobodo bivanja in vse kar potrebuje družina za svoje potrebe na dopustu. Tudi plaža blizu teh apartmajev je odlična saj se v vodi nahaja delno tudi mivka. Skratka zelo primerno za družinski turizem zato smo v Gajac zahajali kar nekaj let zaporedoma.
Na žalost pa so v Hostinu zamenjali vodstvo in spremenili politiko trženja. V apartmaje so začeli voditi mlade študente in dijake, ki jim je glavni cilj veseljačenje na disko plaži Zrče. Lahko si predstavljate kakšne so bile noči od nekje četrte ure zjutraj naprej. Spali smo bolj malo in tako je idelni Gajac za nas postal nočna mora in smo letos zamenjali lokacijo. Pred dopustom smo na lastno pest poklicali v Hostin in vprašali, če bo letos kaj drugače. Ker so se predstavniki Hostina izmikali direktnemu odgovoru smo zaključili, da v Hostin ne gremo več - na žalost ni več primeren za družinsko počitnikovanje. To e naše skromno mnenje, če bi se stanje v Gajcu spremenilo bi se prav gotovo z veseljem vrnili v ta kraj na dopust.

részletes
Ügyfélszolgálat:
00 386 41 838 697