áttekint Poljana Glamping és Üdülőfalu - mobilházak - Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek.értékelés | Hrvaska.net

<< vissza a szálloda értékelésére
8.1 / 10
értékelés
Keresztnév aleksandra
helyiség sečovlje
ország slovenija
datum 2016-07-27 10:29:02
Szobatípus
dicséret Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek.
panaszok Hiške Baia komfort - brez dodatka komfort bi bilo ime bolj realno :-) (ozke in kratke postelje, dokaj majhen prostor notri). Vse se dodatno plačuje (npr. klima, internet) na že visoko ceno bivanja. Tudi storitev čiščenja na koncu bivanja od 50eu se nam je zdela zeloooo previsoka! Zaključno čiščenje bi lahko kvalitetno opravili sami v manj kot eni uri !
tanácsok a többi utas számára Poiščite isto storitev prek nekega ponudnika iz Slovenije ali od drugod, saj tako pride lahko cena do 25%manjša kot pri plačilu v samem kampu. Ta je v visoki sezoni - zelo visoka.
szolgáltatás 8.5
ár/minőség kapcsolat 7
alvás 7
tisztaság 8.5
elhelyezkedés 10
szobák 7
személyzet 8.5
Ügyfélszolgálat:
00 386 41 838 697