Mobilházak Camping Park Umag (HC) értékelés | Hrvaska.net

az eredmények összefoglalása

a szálloda értékelése

6.7
Nem megfelelő,
(értékelés 1 vendég)

értékelés kategóriák szerint

szolgáltatás 7
ár/minőség kapcsolat 5.5
alvás 10
tisztaság 5.5
elhelyezkedés 8.5
szobák 7
személyzet 10

érdekes számukra:

üzleti 0
párok számára 0
család 0
barátokkal 1
solo utazás

Értékelések szűrése:   
Még több értékelés ezen a nyelven :
szlovén
1 értékelés

a vendégek értékelése

7.8
Katja Ljubljana Slovenija 2022-08-11 MH 6+1 Happy Premium
Odlično je bilo to, da je bilo pred hiško dovolj prostora za dva avtomobila, kar je bila pri drugih hiškah redkost. Klima je bila odlična in je bila lahko prižgana tudi, če nas ni bilo v hiški (pri nekaterih je elektrika na kartico in ko jo vzameš ven, tudi klima ugasne)
Po našem mnenju je bila slaba oz nezadostna komunikacija med ponudnikom, preko katerega smo rezervirali hiško in agentom ponudnika, ki je bil v kampu, saj smo dobili različne informacije. Ni nam bilo všeč, da v ceno bivanja niso bile vključene brisače in posteljnina (to je praktično osnova ...)
Tudi sama kuhinja v hiški bi lahko bila malo bolje opremljena - posoda je taka, da se vse prime nanjo, ni normalnega noža, ni metlice za stepanje ... skratka, drugič bi bilo treba pol domače kuhinje prinesti seboj)

Kar se tiče kamping parka Umag, pa je res, da je ogromen in da ima veliko reči, ampak je vse za doplačati in to ne malo. In tak velik kamp bi potreboval vsaj 3 trgovine, ne pa enega malega Konzuma, kjer jim sproti ne uspe napolniti polic. Pa tudi na plaži bi lahko bil kakšen wc, vsaj da grejo otroci lahko tja - nekateri so premajhni, da bi lahko zdržali do hiške.
Imejte seboj skiroje ali kolesa (lahko si jih tudi izposodite v kampu, ampak je drago), saj je kamp res ogromen!
Ne bo škodilo, če vzamete od doma kakšno ponev, lonec in nož ...

részletes
Ügyfélszolgálat:
00 386 41 838 697