áttekint Hotel Lipa - Zelo dobra lokacija. Dovolj prostora na plaži, kjer je kljub le nekaj metrov oddaljenem pomolu za privez bark kristalno čista voda. Senca na plaži niti ni pomembna, ker se pred soncem lahko vedno na hitro zatečeš v sobo. Sobe lepo opremljene, le suita ima sobo ločeno le z drsnimi vrati, zato je slabo zvočno izolirana. TV - boren izbor programov, vendar na morju to niti ni pomembno. Za mlade je v kraju najverjetneje premalo zabave in vodnih aktivnosti, kar se bo pa z gradnjo velikega hotela verjetno spremenilo. Hrana dovolj kvalitetna.értékelés | Hrvaska.net

<< vissza a szálloda értékelésére
8.5 / 10
értékelés
Keresztnév
helyiség
ország
datum 2021-08-23 09:37:16
Szobatípus
dicséret Zelo dobra lokacija. Dovolj prostora na plaži, kjer je kljub le nekaj metrov oddaljenem pomolu za privez bark kristalno čista voda. Senca na plaži niti ni pomembna, ker se pred soncem lahko vedno na hitro zatečeš v sobo. Sobe lepo opremljene, le suita ima sobo ločeno le z drsnimi vrati, zato je slabo zvočno izolirana. TV - boren izbor programov, vendar na morju to niti ni pomembno. Za mlade je v kraju najverjetneje premalo zabave in vodnih aktivnosti, kar se bo pa z gradnjo velikega hotela verjetno spremenilo. Hrana dovolj kvalitetna.
panaszok Izredno počasna strežba najverjetneje zaradi pomanjkanja dobrega kadra.
tanácsok a többi utas számára Primerno ceni. Vredno dopustovanja. Številčna ocene ne bi dajala, ker so po mojem mnenju številke vseh objektov precenjene in potem bi temu hotelu delala krivico.
szolgáltatás 8.5
ár/minőség kapcsolat 8.5
alvás 8.5
tisztaság 8.5
elhelyezkedés 10
szobák 7
étkezés 8.5
személyzet 7
WiFi 10
Ügyfélszolgálat:
00 386 41 838 697