Residence Suha Punta értékelés | Hrvaska.net

az eredmények összefoglalása

a szálloda értékelése

8.6

értékelés kategóriák szerint

szolgáltatás 8.8
ár/minőség kapcsolat 8.9
alvás 8.7
tisztaság 8.8
elhelyezkedés 9.4
szobák 8.3
medencék 6.3
étkezés 9.1
személyzet 9.3

érdekes számukra:

üzleti 1
párok számára 19
család 7
barátokkal 2
solo utazás 1

Értékelések szűrése:   
Még több értékelés ezen a nyelven :
szlovén
27 értékelés
német
2 értékelés
horvát
1 értékelés

a vendégek értékelése

7.5
TATJANA hotel Carolina Slovenija 2020-08-24
hotelsko osebje je zelo vljudno in prijazno,kljub večji količini dela,ki ga imajo sedaj ob virusu,jih lahko samo pohvalim.so se dobro organizirali,zlasti v jedilnici.hrana okusna,raznovrstna,jo je absolutno dovolj.
Moj poklon arhitektu,ki je uvrstil lijak v spalnico....verjetno je to sodobno,je pa popolnoma nepraktično in iz higienskega vidika nesprejmljivo.Hotel Carolina ima tudi restavracijo ob plaži,kamor sem šla žal samo 1x,ker se mi zdi neumo,da me natakar vpraša.še preden naročim kako bom plačala...pijačo je dostavil,brez računa,z vprašanjem ali mora razliko vrniti...pa še tale zanimivost,ob odhodu me je čakalo presenečenje,da smo nekal popile v baru,ker nismo ,sem to gospodu tudi povedala in je rekel,da bo preveril,nekdo si je očitno privoščil koktejle na naš račun.
če si dopusta ne želite kvariti,se na daleč ogibajte restavracije ob plaži hotela Carolina, kjer so zelo, zelo dragi in popolnoma neprilagojeni strežbi. Samo par minut stran je prijetna destinacija s krasnimi hamburgerji in mrzlim pivom, po zelo sprejemljivi ceni,z RAČUNOM.

részletes
7.3
Bernarda Slovenska Bistrica Slovenija 2019-08-25
Čudovita narava! Če iščeš skalnato plažo za skok v vodo je to odlična izbira.
Čistilka je bila katastrofa! Sama sem očistila balkon in smeti okrog oken ter pod posteljo!!
V hotelu bi lahko bila vsaj glazba, toliko kot imajo odličnih glazbenikov, vsaj predvajana iz radia!!
Na plaži ni tušev, premalo ležalnikov, ki pa so nekoriščeni deponirani v zapuščenem objektu.
Sprehajalne poti bi lahko bile bolje osvetljene.
Obvezno s sabo vzet v vročih dneh ventilator, hladilno torbo na elektriko ter seveda dobro družbo.

részletes
7.7
2019-07-17
S seboj vzemite manjši hladilnik v sobah ga ni.

részletes
9.2
Ana Ljubljana Slovenija 2018-09-17

részletes
8.9
Jože N. Metlika Slovenija 2018-08-20
V sobah pogrešam klimo in hladilnik
Izjemno lepa lokacija

részletes
9.4
Vesna Zagreb Hrvatska 2018-08-19
Čistoća objekta. Priroda. Gostoljubivost. Cijena. Plaža s prirodnom hladovinom. Čisto more.
Nema klime u bungalovu. Nema wifi. Nema rekreativnih sadržaja. Npr. nema bicikla za iznajmljivanje, niti kajaka, jetskia i sl.
Obvezno uzeti ventilator i prijenosni hladnjak. I mrežu za odmor jer se ima gdje vezati na plaži. Svoj bike i kajak.

részletes
9.9
Marjan P. Krška vas Slovenija 2018-07-10
Destinacija odlična z urejeno okolico, veliko zelenja, cvetja, dreves. Plaže raznovrstne, dostopne, čiste. Sprehajalne poti s klopmi za počitek in razgovor, priložnostni bifeji za odličen prigrizek s prijaznim in urnim osebjem. Čistoča sob in okolice vzorna. Cena storitev ugodna.
Želela sva, kot vedno do sedaj, bungalov v pritličju, bliže hotela kar sva v povpraševanju navedla, pa tega nisva dobila. Morda je za mlajše pare brez otrok premalo družabnih dogodkov tudi pred sezono, ko je manj možnosti za kopanje v morju zaradi vremena.
Če želite miren dopust v lepem in čistem okolju z dobro hrano za solidno ceno, izberite Suho Punto na Rabu, ki je razmeroma blizu za nas Slovence.

részletes
8.8
Slovenija 2018-06-26

részletes
8.3
TONI GORNJI GRAD SLOVENIJA 2017-09-08

részletes
9.8
2017-08-19

részletes
9.1
Marjetka Suha Punta RAB 2017-08-04

részletes
9.1
fritzunter Graz Kroatien 2017-07-04
Trotz der Kennzeichnung mit nur 2 Sternen für das Stammhotel Eva großes Lob für Fühstück und Abendessen. Meist bis zum Schluss das meiste verfügbar, durchgehen gute geschmackliche Qualität, schmackhaft, Diversität ok.
schade ist, dass große Teile der Anlage dem Verfall preisgegeben sind. Teilweise aber recht schön restauriert. Der Kaffee könnte besser sein! Insbesondere jener aus der Maschine, diese sogenannten Kaffee - Maschinen sind leider in ganz Südeuropa nicht ausrottbar! Stranderlebnis: für den FKK-Bereich wurde offenbar ein Freibeuter eingesetzt und kassiert - ohne erkennbare Gegenleistung 2-3 Euro pro Tag und Person, das ist sicher untragbar.
Halbpension durhcaus empfehlenswert, man kann ja auch gelegentlich einen Abstecher in die Stadt zur Abwechslung machen. Für FKK-Fans: Freibeuter am Zugangsweg vom Hotel zum Strand, die kassieren möchten, unbedingt melden (und umgehen...). Geeignet für Familien mit Kindern wie auch für Paare ohne Kinder, sehr weitläufige Anlage, Ruhezeiten im Bungalowbereich gut eingehalten... Wem´s gefällt: weitab von jedweder Action

részletes
9.8
Slovenija 2016-12-03
razmerje cena / kvaliteta, čistoča, lokacija

részletes
7.8
M. Ljubljana Slovenija 2016-08-23
Zajtrki so bili odlični, večerje pa kljub prizadevanju osebja, ki ni imelo za pripravo dovolj živil iz lokalne pridelave, niso bile dovolj kvalitetne; čeprav imam rada ribe, zmrznjene ribe večinoma niso bile okusne. In čeprav sva bila v Suhi Punti 14 oz. 15 dni, ves ta čas ni bilo Ribarske večere na Matovici, kar sva pogrešala. Na ribarskem dnevu v Hotelu Carolina pa so nama servirali skoraj surove škampe. Glede tega in še marsičesa se zadeve slabšajo iz leta v leto.
Premalo se nadomešča posekano drevje z novo posaditvijo, drevesa ob bungalovih so pretirano obrezali/obžagali. Bistveno se mi zdi tudi, da bi bila korita pred bungalovi zasajena oziroma ozelenjena, to ne more prav veliko stati. Upam tudi, da so medtem že popravili vhodna vrata v ženske toaletne prostore v Hotelu Eva, ki jih je bilo zelo težko odpreti. Pogrešam malo več dogajanja v samem hotelu Eva oziroma nekaj podobnega kot je bilo, ko je še delovala restavracija nad Plažo in ko so bili tam dnevno živa glasba in ples na terasi te restavracije.
To je zelo primerna lokacija z dobro plažo in prelepimi zalivi vse do Gožinke in Čifnate tako da je možno kombinirati pohodništvo in plavanje, za ples pa je potrebno iti kam dlje oziroma drugam. No, samo zaradi burje, ki je neprestano ohlajala morje, moram reči, da bi bilo bolje ostati v Sloveniji, kjer ima morje še danes okrog 25 stopinj C., medtem ko smo se na Rabu v morju, ki je imelo le 22 stopinj C., kopali le pogumnejši.

részletes
10
Dejan in Anja Senožeče Slovenija 2016-08-19

részletes
9.8
2016-08-06

részletes
8.3
Bojana Logatec Slovenija 2016-08-02
Lepa lokacija,prijazno osebje,dobra hrana.
Priporočam,da namestijo klime.
Priporočam za oddih,ker je mirna okolica in veliko sence.
Képek megtekintése

részletes
8.6
Marko B. KRANJ Slovenija 2016-08-02

részletes
8.6
Slovenija 2016-08-01
Z dopustom sva bila zelo zadovoljna. To potrjuje tudi dejstvo, da se že tretje leto vračava.

részletes
9.5
Veronika Kranj Slovenija 2016-07-30
Bližina plaže, veliko naravne sence, mir in tišina, čista voda, veliko kolesarskih stez, čistoča bungalova, odlična hrana, pijača pri večerji vključena v ceno ...
Manjša naselja - krajši večerni sprehodi, v bungalovu ni klimatske naprave, plaža pod bungalovi - težaven dostop (veliko stopnic) za otroški ali invalidski voziček.
Primerno za ljubitelje miru in čudovite narave. Neprimerno za ljubitelje nočnega življenja.
Képek megtekintése

részletes
9.4
Erika R. Slovenj Gradec Slovenija 2016-07-21
Izjemna pohvala gostiteljem! Vse je bilo izjemno- od hrane- čista 10 pa do lokacije,plaž,bungalova...Res super! Se bomo še vrnili! Nebi pa rada delala prevelike reklame,ker je en velik plus tudi to,da ni velike gužve in je zato še lepše bivati pri vas! Se vidimo,drugo leto! 👍🏻👍🏻👍🏻
Nema graje- vse super! Edino ,tiste stare bungalove,bi lahko podrli ali adaptirali,ker kazijo lepoto okolice.
Naj kar ostane tako ,kot je. Ne preveč gužve in bo super,nekaj posebnega! Rab- najlepši otok! Raj na zemlji!

részletes
10
Barbara Sevnica Slovenija 2016-07-06
Mi smo se imeli super. Hrana je bila zelo dobra, osebje prijazno, bungalovi super, plaža blizu. Tako da se še vidimo. LP

részletes
8.5
Jože F. Domžale Slovenija 2013-12-12
Zelo dobro v bungalovih in hrana v hotelu Eva
Priporočam - pojdite z veseljem na dopust v bungalove v Suhi punti - plaže so različne in čudovite !
Képek megtekintése

részletes
8.8
Mateja Novo mesto Slovenija 2013-12-11
Zelo lepo okolje, narava. Prijazno osebje, tudi hrana v hotelu zelo raznovrstna in okusna.
Tv sprejemnike bi lahko namestili na stene-lcd. Možnost namestitve klime. Urediti sprehajlane potke in poskrbeti za popoldansko zabavo gostov ( mini golf, balinanje,..). Tudi v večernih urah vsaj kakšen dan v tednu poskrbeti za zabavo, morda kakšna klapa, za mladino disco.

részletes
8.8
matjaž m. celje slovenija 2013-12-10
bili smo zadovoljni z namestitvijo, čistočo
napaka pri bookiranju. nismo dobili željenih apartmajev, čeprav smo jih navedli kot pogoj pri izbiri destinacije in so bili v času našega bivanja prosti.

részletes
8.6
Mojca Spodnja Idrija Slovenija 2013-12-10
Lepo, pokrajina čudovita, lepi zalivi, čisto morje. Lepe variante kolesarjenja po suhi punti in sprehodov, posbej kdor ceni neokrnjeno naravo in mir in nima rad mestenega vrveža. Prijazno osebje, lepo obnovljeni bungalovi.
V bungalovu smo zelo pogrešali hladilnik. Ponoči precej toplo v najbolj vroči sezoni, a se da preživet, ker lahko zračiš z obeh strani.
Vredno obiska - pokrajina, kulinarika, gostoljubnost..
Képek megtekintése

részletes
7.3
Martina M. Trata VI/3 Slovenija 2013-12-10
Z nastanitvijo in hrano sva bila zadovoljna. Glede na to, da ima hotel samo dve zvezdici nimava pripomb. Osebje v hotelu je bilo prijazno in ustrežljivo.
Plaža pod hotelom je bila pod kritiko. Ker sva imela s seboj vnučko smo se vozili drugam. Prepozno smo ugotovili, da ima sosednji hotel lepo plažo.
Z dopustom smo bili (razen plaže) kar zadovoljni. Bivali smo v bungalovu nedaleč od hotela. Soba je bila prostorna in čista.

részletes
0
P. BERNARDKA, MARJAN KRŠKA VAS Slovenija 2013-03-25
LEPA POKRAJINA, BUNGALOVI SO LEPO UREJENI, MIRNO OKOLJE

részletes
7.8
Borut Š. Slovenija 2013-03-20

részletes
9.1
schmidt kassel brd 2013-03-20
sehr angenehmer ruhiger urlaub .das essen ist immer frisch ,gut und reichlich gewesen,sauberkeit gut ,handtücher wurden regelmäsig gewechselt.die angestellten sind sehr freundlich und hilfsbereit.das wasser ist super klar und sauber in der bucht unter den bäumen findet man auch immer schatten und gut bewirtschaftete kleine kaffee´s oder lounges wie mann es nennt wo das preis leistungsverhältnis ok ist.
es ist so eine schöne große terasse für veranstaltungen vorhanden ,warum werden da keine feste oder veranstaltungen oder tanzabende mehr abgehalten .(schade) die besucher die tagsüber zum schwimmen in die anlage kommen dürfen bis vor die bungalows fahren das ist unangenehm weil ein kommen und gehen vor der tür ist und wenn mann selbst einen parkplatz sucht, muss mann oben beim hotel parken.der preis für die unterkunft für hund (10euro pro tag)obwohl wir alle hinterlassenschaften entfernen finde ich überhöht.da aber die tagesbesucher teilweise mit großen hunden kommen und in der anlage machen was sie wollen und die hinterlassenschaften nicht wegmachen kann ich es auch verstehen um das einzugrenzen(leider trifft es immer die falschen)die bungalow terrassen könnten ein bisschen schöner gestaltet werden.ansonsten finden wir es toll dort
Képek megtekintése

részletes
Ügyfélszolgálat:
00 386 41 838 697