Recensione Glamping - Campeggio Village Poljana - Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek., Croazia recensioni | Hrvaska.net

<< Torna al punteggio dell'hotel
8.1 / 10
Valutazione
nome aleksandra
posto sečovlje
nazione slovenija
data 2016-07-27 10:29:02
Tipo di alloggio
raccomandazioni Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek.
reclami Hiške Baia komfort - brez dodatka komfort bi bilo ime bolj realno :-) (ozke in kratke postelje, dokaj majhen prostor notri). Vse se dodatno plačuje (npr. klima, internet) na že visoko ceno bivanja. Tudi storitev čiščenja na koncu bivanja od 50eu se nam je zdela zeloooo previsoka! Zaključno čiščenje bi lahko kvalitetno opravili sami v manj kot eni uri !
il vostro consiglio ad altri viaggiatori Poiščite isto storitev prek nekega ponudnika iz Slovenije ali od drugod, saj tako pride lahko cena do 25%manjša kot pri plačilu v samem kampu. Ta je v visoki sezoni - zelo visoka.
servizio 8.5
rapporto qualità prezzo 7
dormire 7
pulizia 8.5
posizione 10
camere 7
personale 8.5
Servizio clienti:
00 386 41 838 697