Recensione Hotel Marina - Vse je bilo res odlično!
Hrana je bila okusna, veliko izbire ...
Sobe so bile čiste in vsak dan pospravljene. Sobe so velike (bili smo v sobi 2+1 in je dodatno ležišče zelo veliko), v sobi smo imeli tudi svojo otroško prenosno posteljico in čeprav je bilo rečeno, da je soba premajhna zanjo, smo jo imeli brez problema postavljeno celoten čas bivanja. Smo bili že v sobah, kjer je hotel sam ponudil posteljico, pa je bila soba manjša. Odličen je bil tudi večerni program. Imeli smo se super., Croazia recensioni | Hrvaska.net

<< Torna al punteggio dell'hotel
9.5 / 10
Valutazione
nome Darinka
posto Vodice
nazione Slovenija
data 2016-07-18 12:36:16
Tipo di alloggio
raccomandazioni Vse je bilo res odlično!
Hrana je bila okusna, veliko izbire ...
Sobe so bile čiste in vsak dan pospravljene. Sobe so velike (bili smo v sobi 2+1 in je dodatno ležišče zelo veliko), v sobi smo imeli tudi svojo otroško prenosno posteljico in čeprav je bilo rečeno, da je soba premajhna zanjo, smo jo imeli brez problema postavljeno celoten čas bivanja. Smo bili že v sobah, kjer je hotel sam ponudil posteljico, pa je bila soba manjša. Odličen je bil tudi večerni program. Imeli smo se super.
reclami Otroka sta pogrešala maskoto Remyja, ki je bil v celem tednu le enkrat zvečer pri programu (lansko leto je v drugem hotelu prišla maskota vsak večer). Ni bilo slinčkov in podobnega za manjše otroke. Pozabili so tudi na naš baby paket (ostalo, razen posteljice).
il vostro consiglio ad altri viaggiatori Lokacija in plaža je odlična za male otroke! Hrana je zelo dobra in raznovrstna. Postelje niso premehke (ker ponavadi v hotelih so) :-)
servizio 10
rapporto qualità prezzo 10
dormire 10
pulizia 10
posizione 10
camere 10
piscina 7
vitto 10
personale 8.5
Servizio clienti:
[email protected]