Mobilne hišice Kamp park Soline (G)

Mobilne hišice Kamp park Soline (G)

Klimatizirano
Ogled fotografij
Mobilne hišice Kamp park Soline  (G) Mobilne hišice - kamp Soline - Biograd na Moru MH TYP A 4+2 (24 m2) MH TYP A 4+2 (24 m2) MH TYP A 4+2 (24 m2) MH TYP A 4+2 (24 m2) MH TYP A 4+2 (24 m2) MH TYP A 4+2 (24 m2) MH TYP A 4+2 (24 m2) MH TYP A 4+2 (24 m2) MH TYP A 4+2 (24 m2) Mobilne hišice - kamp Soline Mobilne hišice - kamp Soline Mobilne hišice - kamp Soline Kamp Soline Kamp Soline Kamp Soline Biograd na Moru lokacija hišic - GEB Camp Soline - Biograd na Moru Camp Soline - Biograd na Moru Camp Soline - Biograd na Moru Camp Soline - Biograd na Moru Camp Soline - Biograd na Moru Camp Soline - Biograd na Moru Camp Soline - Biograd na Moru Camp Soline - Biograd na Moru Camp Soline - Biograd na Moru Camp Soline - Biograd na Moru Kamp Soline - Biograd na Moru Kamp Soline - Biograd na Moru Kamp Soline - Biograd na Moru Mobilne hišica - TIP F 4+2 (30 m2) Mobilne hišica - TIP F 4+2 (30 m2) Mobilne hišica - TIP F 4+2 (30 m2) Mobilne hišica - TIP F 4+2 (30 m2) Mobilne hišica - TIP F 4+2 (30 m2) Kamp Soline - Biograd na Moru Kamp Soline - Biograd na Moru

Mobilne hišice Kamp park Soline (G)

Klimatizirano
Klimatizirano
Oddaljenost
Oddaljenost 1 km
Plaža
Plaža 400 m

Mobilne hišice Kamp park Soline (G)

eden od najboljših hrvaških kampov v gostem borovem gozdu, v bližini peščene in prodnate plaže. Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška

Lega:
Kamp PARK SOLINE se nahaja v gostem borovem gozdu, tik ob peščeni in prodnati plaži. Razprostira se na površini 15 ha atraktivnih parcel za namestitev kampistov, prikolic za kampiranje in šotorjev in se stopničasto spušča do obale. Kamp se nahaja v bližini centra mesta Biograd do katerega lahko pridete ob ugodnem sprehodu mimo najbolj atraktivnih biograjskih plaž po novozgrajeni sprehajalni stezi. V samem kampu imajo gostje na razpolago moderno urejene sanitarne prostore, pralne in sušilne stroje, menjalnice, internet café in supermarket.

Znotraj kampa se nahaja tudi restavracija «Park Soline» , ki vsakodnevno ponuja raznovrstne mediteranske specialitete. Na voljo je velika terasa s čez 200 sedežev, s pogledom na morje, v senci borovega gozda, z opojnimi dišavami lavendla (sivke), žajblja in rožmarina. Za aktivni dopust imate v bližini kampa več možnosti:tereni za tenis, namizni tenis, mali nogomet, smučanje na vodi, potapljanje, jadranje, najem koles, jogging, jezdenje, kotalkanje, košarka, odbojka na mivki, balinanje, hoja in organizacija izletov v čudovite narodne parke (NP Krka, NP Kornati, NP Paklenica…) ali zgodovinska mesta ( Zadar, Šibenik ).

Plaža:
Prodnata in peščena plaža.

Namestitev:
Kompleks Camping Park Soline se nahaja na čudoviti lokaciji v senci debelih borovcev in zraven peščene ter prodnate plaže v bližini Biograda. V sklopu 12 ha velikega kompleksa najdete supermarket in internetno kavarno.

Na peščeni plaži lahko najamete pedaline in kajake ali se zabavate na trampolinu. Do središča Biograda se sprehodite po obmorski promenadi.

Restavracija Park Soline ponuja okusne sredozemske specialitete. Sprejme do 200 gostov in se ponaša s prostorno teraso s čudovitim pogledom na otok in morje. Medtem ko se vaši otroci igrajo in jih zabava ekipa animatorjev, lahko uživate v osvežujočem koktajlu v baru.

Elegantne mobilne hišice imajo majhno zasebno teraso. Na voljo so pralni in sušilni stroji (doplačilo).

Če si želite aktivnih počitnic, kompleks ponuja ogromno možnosti: nogometno igrišče za moštva s 5 igralci, smučanje na vodi, potapljanje, jadranje, rolanje, pohodništvo in izleti v očarljive nacionalne parke.

V sezoni so možni le prihodi in odhodi na petke, sobote ali nedelje!

Živali:
dovoljene - doplačilo na recepciji

Prihod:
14:00 h

Odhod:
10:00 h

Camping Park Soline je izbran izmed 10 najboljših hrvaških kampov.

Barvne kombinacije in notranja oprema lahko variirajo od hiške do hiške.

MH TYP A 4+2 (24 M2) :
- Velikost: 8,0 x 3,0 m (24 m2)
- Priporočljivo za maksimalno 4 odrasle osebe in 2 otroka.
- 2 ločeni spalnici možnost ležišč za 6 oseb (s pokrivali in vzglavniki, vendar brez prevlek)
- Lepo opremljena in urejena kuhinja s posodo za maksimalno 6 oseb, eletrični priključek z vtičnicami, varovala za otroke pri visokih posteljah, kopalnica, stranišče z direktno vodo in komunalnim priključkom,
- pokrita terasa, na terasi se nahaja miza s 6 stoli, 2 ležalnika, eden senčnik, hladilnik, televizijski sprejemnik s satelitskim priključkom,
- klimatska naprava
- Lokacija mobilnih hišk - TYPE A - pritisni sem :)

MH TYP F 4+2 (30 M2) :
- 30,0 m² bivalnega prostora
- Max: 4 odrasli, 2 otroka
- 1 zakonska postelja, 2 enojni postelji, 1 majhna pograd
- s klimatsko napravo
- 2 kopalnici s tušem in straniščem
- električni priključek z vtičnicami
- miza, 6 stolov in en senčnik
- kuhinja s štedilnikom (plin ali električka), dnevni prostor, kuhalnik in posoda
- hladilnik
- pokrita terasa, ki nudi senco
- Lokacija mobilnih hišk - TYPE F - pritisni sem :)

Dobro je vedeti

KlimatiziranoKlimatizirano

PlažaPlaža

400 m

PlažaPlaža

Prodnata in peščena plaža.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -21 %

FIRST MINUTE

| najem

Novo
Akcija -15 %

poletje 2022

| najem

Novo
Akcija -10 %

POLETJE 2022

| najem

Novo
Akcija -10 %

FIRST MINUTE 10%

poletje 2022 | najem

Pomoč uporabnikom:
(041) 838 697