Mobilne hišice Kamp Pineta , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

8.6
Zelo dobro,
(Ocena 138 gostov)

Povzetek rezultatov

Skupna ocena hotela

8.6
Zelo dobro,
(Ocena 138 gostov)

Ocena po kategorijah

storitev 8.7
razmerje cena / kvaliteta 8.5
spanje 9
čistoča 8.1
lokacija 9.7
sobe 8.7
osebje 9.6
WiFi 8.5

Zanimivo za

poslovno 10
par 17
družina 98
s prijatelji 10
individualno 3

Prikažite komentarje skupine:   
Prikažite mi komentarje v :
slovenščini
120 komentarjev
nemščini
13 komentarjev
hrvaščini
3 komentarjev
poljščini
1 komentarjev
češčini
1 komentarjev

Ocene gostov

8.3
Maja Volk Slovenija 2023-08-27 Mh 4-5 Galija (24 m2)
Hišice so blizu obale. V redu opremljena. Plaža je zadovoljiva.
Terasa bi bila lahko večja, ponavadi so terase skoraj čez celo dolžino hišice. Iz stranišča je smrdelo. Hišica je bila slabo počiščena. Omare v kuhinji so bile umazane. Pri enih drsnih vratih je manjkala kljuka.Miza zunaj je premajhna za obed.

podrobno
8.5
Brigita Murska Sobota Slovenija 2023-08-18 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Čudovita lokacija,
prijazno osebje pripravljeno pomagati.
Če želite miren dopust je ta kraj primeren za vas.

podrobno
8.5
Robert Wien Austria 2023-07-25 Mh 4-5 Galija (24 m2)
Sehr hübsch angelegte Mobilheim Anlage, die total Autofrei ist. Das Gepäck muss halt vom Parkplatz zum Mobilheim getragen werden. Sehr nettes und hilfsbereites Personal. Strand war sauber (bis auf Zigarettenstummeln). Sonnenschirmständer stehen am Strand, welche kostenlos benützt werden dürfen. Das Wasser ist mit einer Bojen-Leine abgesperrt, damit keine Boote in den Schwimmbereich kommen können (ausser Tretboote!). Der Austausch von Hand-, Badetüchern und Bettwäsche war hervorragend. Ein Spaziergang nach Fažana dauert ca. 15 Minuten und ist recht schön (Achtung auf Radfahrer usw.). Besonders schön, wenn man abends im Abendrot zum Camp zurückwandert.
Die Straßenbeleuchtung war größtenteils kaputt (wurde bis auf einige Lampen aber im Laufe unseres Urlaubs repariert). Es hatte zur Folge, dass ich über den Baumstamm gestürzt bin (Beleuchtung war hier keine), der quer über den Weg liegt, damit keine Autos passieren können. Ich brach mir dabei 2 Rippen und 2 Wirbel und musste im Hospital von Pula versorgt werden. Es scheint, dass es keine überwachte Nachtruhe hier gibt. Kinder waren, laut schreiend, von 7 bis 23 Uhr im Camp unterwegs. Deren Eltern kamen scheinbar nicht auf die Idee, dass es hier andere Menschen gibt, die da schon/noch schlafen wollen.
Die Anreise durch Slowenien ist eher mühsam, da es sehr viele Staus gibt, besonders um Koper. Wenn das einmal geschafft ist, kommt man zu einer sehr schöne Anlage an einem natürlichen Strand - Camp Pineta! Die Bootsangebote rund um die Brijuni-Inseln sind nicht sehr aufregend, außer man fährt gerne mit einem Boot.
Ogled fotografij

podrobno
9.1
Tanja Ljubljana Slovenija 2023-07-19 Mh 4-6 Premium Vanga (32 m2)
Zelo dobra lokacija in lep, urejen, miren kamp, primeren za družine. Veliko je sence in borovci omamno dišijo.
Čistoča hišk ni na najvišjem nivoju, to bi res lahko izboljšali. Škoda ker terasa ni potegnjena čez celotno dolžino hiške, kot je to pri ostalih kjer smo bili.
To je kamp primeren za miren dopust, ni animacije, bazenov in posebnega dogajanja. Mi zagotovo pridemo spet.

podrobno
9.8
Aleš M. Jesenice Slovenija 2023-07-18 Mh 4-5 Galija (24 m2)
Super lokacija, hiške v senci, kamp čist, skratka preživeli čudovit dopust.

podrobno
9.4
Bojan 2023-07-09 Mh 4-5 Galija (24 m2)
Zelo lepa in solidno opremljena hiška.Mirna in lepo prejema okolica
Samo odtok pod tušem ni deloval.Manka ponudba svežega sadja in zelenjave v kampu

podrobno
9.6
Alenka Maribor Slovenija 2023-07-09 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Zelo prijazni zaposleni, kar koli si potreboval so ti bili v pomoč. Posebaj moram pohvaliti mladeniča zaposlenega v campu, ki mi je pomagal pri montaži prtljažnika za kolesa brez slabe volje. Tudi brisač in posteljnine je bilo dovolj. Torej ocena 10????.
Vsekakor priporočam camp Pineta, naravno okolje, prijazni zaposleni, čisto morje, blizu lepo mestece, sprehajalne poti urejene, ali še sploh kaj potrebuješ za prijeten dopust????? Lp Alenka

podrobno
7.2
Tina Kemp Pineta Hrvaska 2023-07-09 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Čista okolica in voda.
Nečistoča v hišicah, pomanjlkiv pribor in posoda, hišice so potrebne generalne prenove. Primanjkuje tudi sence na plaži ob morju. Predlagam zasaditev hitrorastočih dreves s krošnjo.
Za relativno visoko ceno,kljub rezervaciji v januarju s popustom, je ponudba preskromna. Po vrstoletnem obisku, drugo leto menjam lokacijo.

podrobno
7.8
Anja Zagorje ob Savi Slovenija 2023-07-02 Mh 4-5 Galija (24 m2)
Zadovoljivo
Dotrajana terasa

podrobno
8.3
Dunja Branik Slovenija 2023-05-28 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Lokacija kampa
Opremljenost hišk
Izberite hiško v prvi vrsti
Ogled fotografij

podrobno
10
Tanja Kamp Pineta Fažana Hrvaška 2023-05-23 Mh 4-6 Premium Vanga (32 m2)
Zelo prijazen receptor, lepo očiščene hiške, vse je bilo super.
Kamp Pineta je v maju super za mirne počitnice in počitek
Ogled fotografij

podrobno
9.1
Vladka Ajdovščina Slovenija 2023-05-10 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Zelo prijazno osebje (receptorji, varnostnik pri rampi), čistoča v kampu in na plaži, mir, veliko možnosti za sprehode,....
v primeru slabega vremena lahko v hiški jesta samo 2 osebi, (2 barska stolčka v hiški), zunaj na terasi je premajhna miza in lahko jedo največ 4 osebe... torej če je v družini 5 oseb, ne morejo vsi hkrati sedeti pri kosilu, večerji...Kotliček v eni spalnici je bil pokvarjen ( ni še polnil)
priporočam

podrobno
8.3
2022-10-04 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
LEPO RAZPOREJENE HIŠICE, DA IMAŠ DOVOLJ ZASEBNOSTI, LEP SPREHOD OB OBALI DO MESTA FAŽANA
HIŠICE NISO BILE RAVNO ČISTE (OMARE, HLADILNIK, TLA)

podrobno
9.8
Tanja Slovenija 2022-10-01 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Prijazno osebje, vedno čisto in prijetno bivanje
Ogled fotografij

podrobno
9.1
Božo G. Zagorje ob Savi Slovenija 2022-09-25 Mh 4-6 Premium Vanga (32 m2)
Prijazno osebje pri sprejemu. Lepa lokacija.
- čistoča;
- oprema

podrobno
8.2
Chris Österreich Kroatien 2022-08-27 Mh 4-6 Premium Vanga (32 m2)
Schöner Strand, gute Lage sehr schöner Pinienwald in der Anlage und nur 15 min zu Fuß nach Fazzana, wo man toll essen kann.
Nettes, freundliches Personal!
Die MH`s und die gesamte Anlage haben die beste Zeit hintersich, Sehr, sehr viele Hunde, die alles bewässern das höher wie 10 cm ist.
In drei Meter Entfernung von unserem MH standen zwei Bäume, die jeden Tag von mind. 50 Hunden besprüht wurden, obwohl wie auf der Terrasse waren! echt Grausig - Man findet in der gesamten Anlage die Hinterlassenschaften der Vierbeiner. Werden aus diesem Grund nicht mehr kommen! Das Restaurant in der Anlage hat kulinarisch sehr viel Luft nach oben!

podrobno
10
Martina Pula Chorvatsko 2022-08-10 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Vše super, klídek, čisto, byli jsme moc spokojení.
Jen možná trošku dovybavit kuchyň, polevku i omáčku jsme nabírali hrnkem. A u schodů aspoň na jedné straně chybí zábradlí, měla jsem dvě berle a byl trošku problém se dostat po schodech. Ale jinak pohoda, moře blízko,večer ,ač byl plný kemp,byl příjemný klid.
Vyzkoušejte ,stojí to za to.

podrobno
8.3
Michal Fažana Croatia 2022-08-08 Mh 4-6 Premium Vanga (32 m2)
Klimatizace, wi-fi, odpadkové koše
mravenci v domě, zápach z lednice

podrobno
9.1
Sovenija 2022-07-26 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Hišica je bila čista ob prihodu, ponicgresali smo skodelice za kavo, manjše kozarce, kuhalnico in desko za meso, drugače pa vse super, vse pohvale
Nič. Kor
Koristite hiške, super dopust.

podrobno
7.2
Urška Slovenija 2022-07-25 Mh 4-6 Premium Vanga (32 m2)
Izjemno prijazno osebje, lepa lokacija, raven teren, veliko parkov, mir, igrala za najmlajše in igrišča za večje, urejen in čist kamp s smetnjaki, v hišici je bilo namiznega pribora za 6 ljudi, čeprav smo bili štirje.
Slab WiFi, zlasti zvečer izpadi TV programov, mravljinci povsod, premajhne rjuhe, vsako jutro smo se zbudili na golih ležiščih, vzglavniki zanič, katastrofalno eno od ležišč (po dveh urah uporabe sem zaradi bolečin v hrbtenici komaj hodila). Hišica je čista, le za tiste, ki imajo izjemno nizke standarde glede higiene: - po umivalniku je bila še zobna pasta, - pipe niso bile očiščene že celo sezono, - vrata kuhinjskih omaric so bila zapackana (sledi tekočine in ne-vem-česa), - štedilnik poln smeti in sledi kuhanja, - džezva polna kavne usedline, da bi kavo lahko skuhala, ne da bi jo vsula vanjo, - stranišče le splaknjeno, nič očiščeno s čistilom ... Razen tal in vhodnih vrat ni bilo nič čistega. Bala sem se, da se bomo nalezli kakšnih herpesov in da bo pes dobil bolhe. Za tako ceno čiščenja bi pričakovala, da se za vsakim gostom hišico generalno očisti, ne pa da se le zamenja rjuhe in pomije tla. Katastrofa! Imam vse fotografirano, če ne verjamete.
Če imate psa ali jih imate radi, je to idealen kamp za vas. S seboj prinesite kakšen oster nož, vzglavnike in znižajte pričakovanje glede čistoče, potem boste zadovoljni.

podrobno
8.8
Tanja Mengeš Slovenija 2022-07-22 Mh 4-6 Premium Vanga (32 m2)
Odličen kamp,miren,s polno naravne sence,najbolj primeren za družine z otroci in starejše ljudi. Popoln kraj za počitek. Hodimo že več let v te mobilne hiške in še bomo prišli.
Hiške v vseh letih nisem dobila zares čiste in je potrebno na zacetku takoj malo popucat (pajcevine,mrtvi komarji na steni, nekaj slabo oprane posode v omarah, miza na terasi je za zribat,prstni odtisi in mastni fleki na omaricah v kuhinji in drugod)...upam da uredijo še to,potem bo moja ocena 5* :)

podrobno
7.6
Maja B. KRANJ Slovenija 2022-07-20 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Hiske imajo super lokacijo, vsec nam je blizina morja, parkirni prostor, veliko sence, ustrezljivost osebja. Všeč nam je bila tudi terasa.
Premalo posode za kuhanje, glede na to, da je hiška za 6 oseb. Ob vstopu v hiško, je bil na kavču viden prah in ob straneh dolgi lasje. Kot obvezen pripomoček za čiščenje, priporočamo sesalec, saj bi osebju to zelo olajšalo delo, hkrati pa kvaliteto čiščenja. Tudi pod obema drugima posteljama, je bil viden prah.Namesto da ležalniki ležijo na kupu pri osebju, bi jih brez doplačila lahko ponudili gostom, za k hiški.
Naj uživajo in se imajo tako lepo kot smo se imeli že drugo leto mi.

podrobno
6.8
2022-07-17 Mh 4-6 Premium Vanga (32 m2)
Hišice so v lepo urejenem in mirnem kampu.
V Pineti smo bili četrtič. Ugotavljamo, da lastnik zelo slabo skrbi za mobilne hišice. Hišic ne vzdržujejo.
Oprema je stara in amortizirana. V sobah so neprimerne vzmetnice, poznajo se jim leta uporabe. V
kopalnici so rjave fuge tuš kadi, slabo pritrjena deska WC.
Posode je premalo za 4 člansko družino. Posoda in porcelan je poškodovana (oškrbljena).
Zaposleni se trudijo, vendar ne morejo pomagati (zamenjali so nam vzmetnico tako, da so jo prinesli iz druge hiške, ki pa ni bila bistveno boljša).
Posteljnina je bila po robovih natrgana in imela je močan vonj po kloru.
Predlagam, da odgovorni preživijo en vikend v hišici 04 ali 07 in tudi v njej prespijo.

podrobno
9.3
Ursa Grilj Ljubljana Slovenija 2022-07-09 Mh 4-5 Galija (24 m2)
Glede na to, da smo bili prvic in nismo vedeli kako bo, je bilo enkratno. Hisice so super, osebje je prijazno in uredijo vse kar zelis. Plaza urejena.
Ni ravno graja, mogoce ideja... upraba jogi rjuh namesto navadnih.

podrobno
9.8
Tanja Kamp Pineta Fažana Hrvaška 2022-05-20 Mh 4-5 Galija (24 m2)
Vse za oceno 10

podrobno
9.6
Mojca P. Komen Slovenija 2022-05-15 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Super lokacija. Lahko greš peš do mesta Fažana. Čisto. Prijazni na recepciji. Otroci so uživali v morju...
Ogled fotografij

podrobno
9.8
Tatjana Fazana Hrvaska 2021-10-01 Mh 4-5 Galija (24 m2)
Vse je bilo super.
Ogled fotografij

podrobno
8.5
Jernej Ljubljana Hrvaška 2021-09-13 Mh 4-5 Galija (24 m2)
Odlična lokacija, blizu morja. Super osebje, vedno pripravljeno pomagati
Zelo počasen internet.

podrobno
8.1
Tjasa Velenje Slovenija 2021-08-11 Mh 4-6 Vanga (32 m2)
Hisice so dobro razporejene, tako da ima vsak gost svojo zasebnost
Terase bi lahko bile vecje - preko celotne dolzine hiske.
Plasticni stoli niso ravno udobni za sedenje.
Ideja; letna kuhinja na terasi ????
Super kamp za druzine z otroki. Plaza urejena, cista in brez prevelike guzve. Dobro zalozena trgovina v kampu.
V neposredni blizini mesto Fazana za kratek sprehod in sladoled. Ogled Brionov vsak dan iz Fazane - priporocamo!

podrobno
8.5
Janez Celje Slovenija 2021-07-29 Mh 4-5 Galija (24 m2)

podrobno
Pomoč uporabnikom:
[email protected]