Obvestilo glede novega koronavirusa - GRADTUR

Iskalnik počitnic

Obvestilo glede novega koronavirusa - GRADTUR

Obvestilo glede novega koronavirusa - GRADTUR

Obvestilo glede novega koronavirusa - GRADTUR

Gradtur pozorno spremlja situacijo vezano na širitev novega koronavirusa (Covid-19).
Omenjeni virus močno vpliva na potovanja in počitniške načrte povsod po svetu. Zdravje, dobro počutje in varnost naših potnikov in našega osebja ostajajo najpomembnejše Gradturjevo vodilo.

Kot podjetje s skoraj 30 leti izkušenj smo bili v zadnjih desetletjih soočeni s številnimi preizkušnjami in izzivi. Te izkušnje so nas naučile, da se pri svojem delu zanašamo na zanesljive, preverjene vire informacij in ne na družbene medije ali dramatične naslove medijskih novic.

Naše vodstvo in oddelki, zadolženi za rezervacije, organizacijo in izvedbo potovanj, počitnic ter vseh ostalih potovalnih aranžmajev, ves čas pozorno spremljajo destinacije in s tem povezana potovanja in počitnice. Pri tem gre tako za aranžmaje, ki trenutno potekajo kot tudi tiste, ki bodo izvedeni v prihodnje.

Naše odločitve so sprejete in usklajene z usmeritvami Ministrstva za zunanje zadeve (MZZ), Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in Svetovne zdravstvene organizacije (WHO). Ob tem smo ves čas v tesnem stiku s predstavniki na destinacijah ter z lokalnimi oblastmi.

Situacija s COVID-19 se dnevno spreminja. Temu primerno sprejemamo odločitve glede sprememb naših programov, vključno z morebitnimi odpovedmi določenih potovanj. Ob tem je treba poudariti, da so morebitne odpovedi posledica nezmožnosti nemotene izvedbe potovanj zaradi omejitev v ciljnih državah in ne nujno povečanega tveganja okužbe.

Vezano na zgornja pojasnila želimo poudariti še naslednje:
1. Nismo in ne bomo nikoli sklepali kompromisov pri zdravju in varnosti naših potnikov.
2. Vsa potovanja in počitnice so in bodo organizirana tako, da so naši potniki varni.
3. Če bi se kjerkoli pojavile ovire, ki bi ogrozile naše goste, ki bi močno otežile ali onemogočile izvedbo programa, smo mi tisti, ki bomo zagotovo prvi odpovedali takšno potovanje. Enako pa tudi kot boljše in realno obveščeni, ne bomo odpovedovali programov, brez tehtnega in realnega razloga.

Še enkrat poudarjamo, da pred vsakim potovanjem vestno preverimo pri slovenskih in tujih uradnih organih, kakšno je stanje. V stalnem stiku smo z agenti v tujini, ki na kraju samem najlažje in najboljše lahko ocenijo realnost.

Verjamemo, da se bodo razmere v bližnji prihodnosti umirile. Do takrat pa ste vabljeni, da se s svojimi vprašanji, prihodnjimi potovalnimi načrti in željami obrnete na naše prodajne specialiste, na elektronski naslov [email protected], ki vam bodo z veseljem svetovali ter vas ustrezno usmerili.
Vaš Gradtur
Z vami od 1993

Ljubljana, 13. 3. 2020

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija  %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija 2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija 15 %

FIRST MINUTE

| Najem

Novo
Akcija 20 %

FIRST MINUTE

| Polpenzion

Pomoč uporabnikom:
[email protected]