Domky mobilne Polidor Family Camping Resort

Domky mobilne Polidor Family Camping Resort

Klimatyzowany
Zobacz zdjęcia
Zobacz zdjęcia
Domky mobilne Polidor Family Camping Resort Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Camp Polidor-Delux Mh Camp Polidor-Delux Mh Camp Polidor-Delux Mh Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor-MH Premium Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Domky mobilne Kemping Polidor Polidor Camp Porec Funtana Polidor Camp Porec Funtana Polidor Camp Porec Funtana Polidor Camp Porec Funtana Polidor Camp Porec Funtana Polidor Camp Porec Funtana Polidor Camp Porec Funtana Polidor Camp Porec Funtana Polidor Camp Porec Funtana Polidor Camp Porec Funtana

Domky mobilne Polidor Family Camping Resort

Bezpłatne Wi-Fi<br>
Bezpłatne Wi-Fi
Klimatyzowany
Klimatyzowany
Odkryty basen sezonowy
Odkryty basen sezonowy
bezpłatny parking
bezpłatny parking
Przyjazny dla zwierząt (dopłatą)
Przyjazny dla zwierząt (dopłatą)
Spa i centrum odnowy biologicznej
Spa i centrum odnowy biologicznej
ODLEGŁOŚĆ
ODLEGŁOŚĆ 1000 m
Plaża
Plaża 800 m

Domky mobilne Polidor Family Camping Resort

mały, rodzinny kemping z prywatnej plaży, na plaży, psa nowych luksusowych domów mobilnych i basenów, mobilnych domów w Porec, Porec, Istria, Chorwacja

Położenie:
Kemping Polidor jest małym ośrodkiem w Bijela Uvala. Otwarty przez cały rok i dysponuje miejscem dla 450 gości.

Darmowe Wi-Fi.

ODLEGŁOŚĆ:
- Poreč 5,5 km

Plaża:
Żwirowa plaża: 800 m od domków mobilnych. Kemping posiada prywatną plażę z beach barem, plażą dla dzieci, parasolami i leżakami.

2017 - nowy kompleks basenów

On beach:
- beach bar (food and drink)
- music
- parasols and deckchairs
- cabins
- beach volleyball
- parking for a car
- children's beach
- billiard

OFERTA HOTELU:
Recepcja, restauracja, beach bar, grill.

ZWIERZĘTA DOMOWE:
dowoleni: 8 EUR/den

Zameldowanie:
15:00

Wymeldowanie:
10:00

MH COMFORT 4+2:
Domki mobilne mają wielkość 8x4 m, czyli powierzchnię 32m2 i przeznaczony jest dla 6 dorosłych osób.
Każdy domek mobilny posiada swój pokryty taras o powierzchni 24 m2 ze stołem i krzesłami ogrodowymi dla 6 osób i dwoma leżakami.
Całkowicie wyposażona kuchnia/salon z rozkładaną kanapą dla dwóch osób, 2 łazienki, klimatyzację, sejf. Sypialnia z podwójnym łóżkiem i druga sypialnia z dwoma pojedynczymi łóżkami.

MH PREMIUM 4 (PET FRIENDLY):
W ofercie znajduje się 7 całkowicie nowych domków Premium. Mają one powierzchnię 33 m2, a taras 20 m2. Całkowicie wyposażona kuchnia. Sypialnia z drzwiami na taras, druga z piętrowym łóżkiem, 3 łazienki. W domkach znajdują się pościele, ręczniki, wi-fi i klimatyzacja. Palenie jest zabronione. wolno wprowadzać do domków psów.

MH DELUX 4 (JACUZZI):
Fully equipped/main space with sofa. First bedroom wirh a big bed, second bedroom with 2 beds. 2 bathrooms. TV, AC, jacuzzi, safe. Towels and bed linen are included in price. Parking space near the mobile home.

MH LUXURY VILLA (BASEN):
Mobile home with 2 bedrooms (1 x big bed and 1 x a bed room with two separate beds), 2 bathrooms. Fully equipped kitchen and main space with sofa: 190x80, max for 1 child under 15 years. B Big covered terrace with garden furniture and jacuzzi.
Big covered terrace with garden furniture, deckchairs, jaccuzi and pool near the mobile home.
Clients from another mobile homes cannot enter on pool Luxury Villa zone.
A property of Luxury Villa is surrounded with greenery.
Only 8 mobile homes!
HEATED POOL!

MH FAMILY WITH JACUZZI - PET FRIENDLY:
Mobile home is 40 m2 big, built 2021, with 3 bedrooms, 2 bahtrooms with shower and big terrace with jacuzzi.
Pet friendly mobile home.
2 deckchairs.
Fully equipped kitchen: microwave, extra bed or 2 people, safe, sat TV, AC.

Dobrze wiedzieć

Bezpłatne Wi-Fi<br>Bezpłatne Wi-Fi

Recepcja czynna przez całą dobęRecepcja czynna przez całą dobę

KlimatyzowanyKlimatyzowany

Odkryty basen sezonowyOdkryty basen sezonowy

bezpłatny parkingbezpłatny parking

Przystosowany dla niepełnosprawnychPrzystosowany dla niepełnosprawnych

Przyjazny dla zwierząt (dopłatą)Przyjazny dla zwierząt (dopłatą)

Spa i centrum odnowy biologicznejSpa i centrum odnowy biologicznej

Animacja dla dorosłych i dzieci (w sezonie)Animacja dla dorosłych i dzieci (w sezonie)

Animacja dla dorosłych (w sezonie)Animacja dla dorosłych (w sezonie)

Animacja dla dzieci (w sezonie)Animacja dla dzieci (w sezonie)

PlażaPlaża

800 m

PlażaPlaża

Żwirowa plaża: 800 m od domków mobilnych. Kemping posiada prywatną plażę z beach barem, plażą dla dzieci, parasolami i leżakami. 2017 - nowy kompleks basenów On beach: - beach bar (food and drink) - music - parasols and deckchairs - cabins - beach volleyball - parking for a car - children's beach - billiard

Zakwaterowanie Usługi 01.01.-29.05. 29.05.-13.06. 13.06.-01.07. 01.07.-15.07. 15.07.-19.08. 19.08.-01.09. 01.09.-16.09. 16.09.-01.10. 01.10.-28.10. 28.10.-01.01.
Mh Luxury Villa (basen) 1 x wynajem 140.00 290.00 300.00 390.00 530.00 360.00 310.00 220.00 170.00 145.00
Mh Family with Jacuzzi - pet friendly 1 x wynajem 105.00 230.00 270.00 320.00 410.00 290.00 260.00 185.00 120.00 112.00
MH Comfort 4+2 1 x wynajem 74.00 175.00 180.00 230.00 275.00 238.00 195.00 130.00 84.00 70.00
MH Premium 4 (pet friendly) 1 x wynajem 74.00 175.00 180.00 230.00 275.00 238.00 195.00 130.00 84.00 70.00
Mh Delux 4 (jacuzzi) 1 x wynajem 94.00 200.00 220.00 290.00 380.00 270.00 235.00 165.00 105.00 95.00

Gradtur-popust
dla rezerwacji do 11.09.
3%
Cena zawiera:

- Wynajęcie domku mobilnego (zużycie wody, elektryczności, gazu, pościeli klimatyzacji i TV)
- entrance onto outdoor pool
- wifi
- parking

Dopłaty:

Obowiązkowe opłaty należy uiścić podczas przyjazdu:

- Podatek turystyczny: 1,5 EUR/dzień/osoba
- podatek turystyczny: dziecko 12-18 lat: 0,7 EUR/dzień/dziecko
- Kaucja: 100 EUR
- Sprzątanie podczas przyjazdu: 35 EUR


- Pet (dog) only in Premium MH: 8 EUR/day
- Baby package: 15 EUR/day

- breakfast: 10 EUR/day/person

Pets are allowed only in pet friendly mobile homes.

Zakwaterowanie Usługi

directCena zawiera:

- Wynajęcie domku mobilnego (zużycie wody, elektryczności, gazu, pościeli klimatyzacji i TV)
- entrance onto outdoor pool

directDopłaty:

Obowiązkowe opłaty należy uiścić podczas przyjazdu:

- Podatek turystyczny: 1,5 EUR/dzień/osoba
- podatek turystyczny: dziecko 12-18 lat: 0,7 EUR/dzień/dziecko
- Kaucja: 100 EUR
- Sprzątanie podczas przyjazdu: 35 EUR


- Pet (dog) only in Premium MH: 8 EUR/day
- Baby package: 15 EUR/day

Pets are allowed only in pet friendly Premium mobile homes.

** YOU USE CREDIT CARD FOR BOOKING STANDARD RATE-PHOBS PRICE.

Free cancellation till 35 days prior arrival!
Then 30 % of whole amount is going to be charged from your credit card. The rest (70 %) is paid upon arrival.

Zakwaterowanie Usługi

directCena zawiera:

- Wynajęcie domku mobilnego (zużycie wody, elektryczności, gazu, pościeli klimatyzacji i TV)
- entrance onto outdoor pool

directDopłaty:

Obowiązkowe opłaty należy uiścić podczas przyjazdu:

- Podatek turystyczny: 1,5 EUR/dzień/osoba
- podatek turystyczny: dziecko 12-18 lat: 0,7 EUR/dzień/dziecko
- Kaucja: 100 EUR
- Sprzątanie podczas przyjazdu: 35 EUR


- Pet (dog) only in Premium MH: 8 EUR/day
- Baby package: 15 EUR/day

Pets are allowed only in pet friendly Premium mobile homes.

** YOU USE CREDIT CARD FOR BOOKING STANDARD RATE-PHOBS PRICE.

In time of booking 30 % of whole amount is going to be charged from your credit card. The rest (70 %) is paid upon arrival. NO FREE CANCELATION!

CHORWACJA WAKACJE
OFERTA TOP

Nowy
zniżka -15 %

lato 2023

FIRST MINUTE | wynajem

Nowy
zniżka -10 %

lato 2023

FIRST MINUTE | wynajem

Nowy
zniżka -10 %

lato 2023

FIRST MINUTE | wynajęm

Nowy
zniżka -15 %

lato 2023

FIRST MINUTE | All inclusiv

Obsługa klienta:
00 386 41 838 697