Opinię Glamping - Camping Village Poljana - Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek.w Chorwacji opinie | Hrvaska.net

<< Wróć do oceny hotelu
8.1 / 10
Ocena
imię aleksandra
miejsce sečovlje
państwo slovenija
data 2016-07-27 10:29:02
Typ noclegu
pochwały Kamp je zelo lep, primeren za družine z otroki (veliko otroško igrišče, dobri animatorji, trampolin zastonj..., dovolj sence) Plaža je majhna ampak kljub temu ni bilo preveč gneče na njej. Lep vonj borovcev in dovolj mirno za počitek.
skargi Hiške Baia komfort - brez dodatka komfort bi bilo ime bolj realno :-) (ozke in kratke postelje, dokaj majhen prostor notri). Vse se dodatno plačuje (npr. klima, internet) na že visoko ceno bivanja. Tudi storitev čiščenja na koncu bivanja od 50eu se nam je zdela zeloooo previsoka! Zaključno čiščenje bi lahko kvalitetno opravili sami v manj kot eni uri !
Wasze porady dla innych podróżnych Poiščite isto storitev prek nekega ponudnika iz Slovenije ali od drugod, saj tako pride lahko cena do 25%manjša kot pri plačilu v samem kampu. Ta je v visoki sezoni - zelo visoka.
usługi 8.5
stosunek wartości do ceny 7
nocleg 7
czystość 8.5
lokalizacja 10
pokoje 7
personel 8.5
Obsługa klienta:
00 386 41 838 697