Opinię Hotel Ilirija - Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži. w Chorwacji opinie | Hrvaska.net

<< Wróć do oceny hotelu
9.9 / 10
Ocena
imię Patricija
miejsce Dragočajna
państwo Slovenija
data 2020-06-23 14:17:16
Typ noclegu
pochwały Odličen hotel ob promenadi, 150 m od prodnato-peščene plaže. Hotel je zelo dobro zadostil novim epidemiološkim standardom; razkuževanje rok pred vstopom v restavracijo, osebje deli hrano, prtov na mizah ni, pribor je zapakiran, razkuževanje ležalnikov na notranjem bazenu, soba se očisti na zahtevo, kopalnica v sobi se čisti dnevno, razkuževanje vseh kljuk po hotelu ... Izbor hrane je zelo dober; odlične mesne jedi, vsaj 2 vrsti rib ob večerji/kosilu dnevno. Otroški stolček se za vsakim otrokom razkuži.
skargi Manjša soba za družino z malčkom.
Wasze porady dla innych podróżnych Obisk hotela v času korona-panike je odličen in sproščujoč! Odličen hotel v smislu razmerja cena:kakovost. Priporočam.
usługi 10
stosunek wartości do ceny 10
nocleg 10
czystość 10
lokalizacja 10
pokoje 8.5
baseny 10
wyżywienie 10
personel 10
WiFi 10
Zobacz zdjęcia
Obsługa klienta:
[email protected]