Hiša Cvita - K5 - otok Pašman

Hiša Cvita - K5 - otok Pašman

Ogled fotografij
Ogled fotografij
Hiša Cvita - K5 - otok Pašman hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita hiša Cvita Cvita - Pašman Cvita - Pašman Cvita - Pašman Cvita - Pašman Cvita - Pašman

Hiša Cvita - K5 - otok Pašman

Ob plaži
Ob plaži
Zunanji grill
Zunanji grill
Pogled na morje
Pogled na morje
Brezplačno parkiranje
Brezplačno parkiranje
Velikost:
Velikost: 64 m²
Oddaljenost
Oddaljenost 5 km
Plaža
Plaža 10 m
Cena od
Cena od 88 EUR

Hiša Cvita - K5 - otok Pašman

Hiša Cvita, hišica samo 10 m od morja, za 5 oseb, robinzon, otok Pašman, Severna Dalmacija, Hrvaška

Lega:
Morje: 10 m, najbližja plaža 10 m, center mesta: 5000 m, žar,
Parking ob hiši

Plaža:
peščena

Namestitev:
Dvosobna hiša za do 5 oseb, se nahaja direktno na morju v zalivu Vitane na otoku Pašman.
Vse sobe so v pritličju z odprta kuhinjo, dnevnim prostorom in jedilnico, kjer se nahaja še kavč za eno osebo. V kuhinji se nahaja hladilnik z zamrzovalnikom in štedilnik na plin. Dve spalnici imata vsaka svojo zakonsko posteljo. Posteljnina je vključena v ceno in se menja enkrat tedensko. Kopalnica je opremljena s tušem, WC jem in umivalnikom. V kuhinji in kopalnici sta hladna in topla voda. Kopalniške brisače in brisače za na plažo niso vključene v ceno. Prinesite jih s seboj! Na dvorišču se nahaja žar in zunanji tuš, kjer se voda ogreva s pomočjo sonca. Na razpolago so tudi ležalniki.
Z elektriko in vodo je potrebno ravnati varčno. Glede na to, da voda stoji v tanku čez celo leto, se pred konzumacijo ali kuhanjem priporoča prekuhavanje ali nakup vode v plastenkah. V hiši je solarna električna energija moči 12 V, tako se drugi aparati ne morejo uporabljati, temveč zadostuje le za polnjene baterij in za luči.
Gostom se svetuje, da imajo s sabo svoj mobilni telefonom ki ga lahko uporabijo v primeru nuje. Vtičnice so standardnih dimenzij, tako se za polnjenje mobilnih telefonov uporablja navaden polnilec.
Hiša je dostopna z avtomobilom, po betonirani cesti (makadamskih je zadnjih 200 m). Karte za trajekt niso vključeno v ceno.
Minimalno število nočitev je 7, samo v terminu sobota – sobota.
Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
Priporočeno je, da se pride v lokalno agencijo dopoldne, ker so transferi in prihodi do hiše otežkočeni ponoči. Po prijavi v agenciji nadaljujete pot na otok.

Živali:
niso dovoljene

Prihod:
9:00 h prihod v agencijo

Odhod:
10:00 h odhod iz hiše

HIšKA CVITA:
Hiša Cvita se nahaja na otoku Pašman. Ima dve spalnici; v vsaki sta dve ležišči in v kuhinji možnost dodatnega, petega ležišča. Vodni tank ima prostornino 25.000 l, elektrika je na solarni pogon (12V). Tekoča hladna voda je v kuhinji in v kopalnici, zunanji tuš je na grelec, ki se ogreva s pomočjo sonca. Kuhinja je opremljena s posodo, in štedilnikom in hladilnikom na plin. Posteljnina je v hiši. Žar je pred hišo. Do hiše je urejen dostop z lastnim vozilom. Domači ljubljenčki niso dovoljeni.

Dobro je vedeti

Ob plažiOb plaži

Zunanji grillZunanji grill

Pogled na morjePogled na morje

Brezplačno parkiranjeBrezplačno parkiranje

PlažaPlaža

10 m

Cena odCena od

88 EUR

PlažaPlaža

peščena

Namestitev Storitev 01.04.-04.06., 17.09.-02.10. 04.06.-25.06., 03.09.-17.09. 25.06.-02.07., 27.08.-03.09. 02.07.-27.08.
hiška Cvita 1 x najem 88.00 111.00 185.00 220.00

Cena vključuje:

- v ceno je vštet samo najem in taksa
- Domači ljubljenčki niso dovoljeni.
- posteljnina je v hišici (menjava 1 x tedensko), medtem ko potrebujete kopalniške brisače s seboj.
- bivanje je možno le v terminih sobota - sobota

Doplačila:

Prijava 10 EUR na osebo.
- večina hiš ima solarno elektriko (12 V). Pri nekaterih je napajanje mobilnega telefona možno le s polnilcem za v avto, pri nekaterih pa z navadnim polnilcem, zato priporočamo, da s seboj prinesete obe vrsti polnilcev.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -3 %

Poletje 2023

FIRST MINUTE | najem

Novo
Akcija  %

Poletje 2023

| Najem

Novo
Akcija  %

Poletje 2023

| Najem

Novo
Akcija  %

Poletje 2023

| Najem

Pomoč uporabnikom:
[email protected]