Hiša Zelanto Mali - K4 - otok Pašman

Hiša Zelanto Mali - K4 - otok Pašman

Ogled fotografij
Hiša Zelanto Mali - K4 - otok Pašman Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Robinzon hiška Zelanto - mali Zelanto mali Zelanto mali Zelanto mali Zelanto mali Zelanto mali Zelanto mali

Hiša Zelanto Mali - K4 - otok Pašman

Ob plaži
Ob plaži
Brezplačno parkiranje
Brezplačno parkiranje
Zunanji grill
Zunanji grill
Pogled na morje
Pogled na morje
Velikost:
Velikost: 40 m²
Oddaljenost
Oddaljenost 5 km
PLAŽA
PLAŽA 10 m
Cena od
Cena od 73 EUR

Hiša Zelanto Mali - K4 - otok Pašman

Hiša Zelanto mali, otok Pašman, majhna robinzon hišica za 4 osebe, v bližini druge hiške, Robinson, Severna Dalmacija, Hrvaška

Lega:
Tkon - otok Pašman
Center mesta: 5000 m
Oddaljenost od morja: 10 m
Kapaciteta: 4
Parking 250 m od hiše

Oddaljenost:

Najbližja stavba 5 m, privez za čolne 10 m, ambulanta 5 km, pošta 5 km, center mesta 5 km, farmacija 5 km, morje 10 m, menjalnica 5 km, trgovina 5 km, trajketna luka 5 km, bar 5 km, letališče 40 km - Zadar.

Najbližja plaža 10 m, najbližje letališče: Zadar, najbližja trajektna luka: Tkon.

Plaža:

prodnata.

HOTELSKA PONUDBA:
2 x dodatno ležišče, posoda in pribor, kuhalna plošča, hladilnik, zmrzovalnik, zunanji tuš, roštilj.


Rezervoar vode je 25.000 l. Električna energija je 12 V, je na solarni pogon. Ni mogoče za gospodinjske aparate, razen za polnjenje mobilnega telefona in razsvetljave.

Tekoča hladna voda je napeljana v kuhinji, kopalnici in na stranišču. Zunanji tuš in kopalnica sta napeljana na bojler, kjer se voda greje na sonce. Z vodo je potrebno ravnati pazljivo in smotrno! Priporočamo tudi, da vodo pred pitjem prekuhate ali da si jo nakupite v plastenkah.

Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom (oboje na plin), posodo in priborom. Prav tako je posteljnina že v spalnici. Menjava posteljnine je vedno ob čiščenju - dobite vedno svežo!

S seboj prinesite svoj mobilni telefon, da nas v primeru težav, primanjkovanja hrane ali vode, pokličete. Telefon je mogoče polniti v hiški.

Hiška je dostopna z avtomobilom. Cesta je groba in ni primerna za vožnjo z nižjimi avtomobili. T.i. improvizirane ceste se ob poslabšanju vremena še dodatno poslabšajo. Če imate terensko vozilo, ne bo težav ob deževnem vremenu.

Priporočamo transfer do hiške. Avtomobil v tem primeru pustite v Svetem Filipu i Jakovu (parkirišče je varovano). Če se odločite, da se boste do svoje hiške vendarle pripeljali, vas moramo opozoriti, da tam ni varovanja. Če se za transfer odločite, nas o tem, prosimo, obvestite. Trajektne karte niso vključene v ceno.

Dostava hrane je organizirana enkrat tedensko za tiste, ki niso s svojim avtomobilom. Mogoče si je tudi izposoditi oz. najeti čoln za 210 EUR/teden. Vendar morate imeti izpit za voznika čolna.

Živali:
dovoljene (5 EUR/dan)

Prihod:
9:00 h

Odhod:
10:00 h

HIšKA ZELANTO MALI (4 OSEBE):

Dobro je vedeti

Ob plažiOb plaži

Brezplačno parkiranjeBrezplačno parkiranje

Zunanji grillZunanji grill

Pogled na morjePogled na morje

PLAŽAPLAŽA

10 m

Cena odCena od

73 EUR

PLAŽAPLAŽA

prodnata.

Namestitev Storitev 01.04.-05.06., 18.09.-02.10. 05.06.-26.06., 04.09.-18.09. 26.06.-03.07., 28.08.-04.09. 03.07.-28.08.
hiška Zelanto mali (4 osebe) 1 x najem 73.00 89.00 125.00 133.00

Cena vključuje:

- najem + turistična taksa
- posteljnina je v hišici (menjava 1 x tedensko), medtem ko potrebujete kopalniške brisače s seboj.
- bivanje je možno le v terminih sobota - sobota

Doplačila:

Prijava se plača le ob prihodu 1,5 EUR na osebo.

Pomoč uporabnikom:
(041) 838 697