Mnenje hiša Magdalena - K4 - otok Pašman - Simpatično, prijetna senca pred hiško, zvočna kolisa, udobne postelje, hiška je takšna, kot bi pričakoval, mir. | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
8.3 / 10
Ocena
ime Rok
kraj
država Slovenija
datum 2015-07-29 06:26:58
pohvala Simpatično, prijetna senca pred hiško, zvočna kolisa, udobne postelje, hiška je takšna, kot bi pričakoval, mir.
graja cesta - grmovje ob cesti bi lahko porezali, uredili kakšen smerokaz, največje luknje zasuli (ampak ja Dalmacija in zakaj bi se kdo matral, če je lažje pobrati denar, pejte pogledat kako to uredijo, kje drugje) topla voda - lahko bi uredili črni zbiralnik vode ali grelnik vode na elektriko v hiši, tako, kot ima sosed, tuširanje zunaj privablja velike količine os, kar je moteče stranišče - se redno maši, kljub veliki pozornosti pri uporabi (nujno preveriti odtoke oz. ali je greznica polna, zadeva res slabo deluje) brisače - smo dobili, čeprav piše, da moramo imeti svoje, brez veze vozili s seboj... 1 ležalnik - kaj ti bo 1 ležalnik, če je hiša za 4 ljudi? tu sem jezen na vašo agencijo, ker sem še spraševal ali jih rabimo in smo bili tako brez njih in smo se morali izmenjevati. plaža - povsem neprimerna, neurejena. Z malo truda bi se lahko uredilo kakšno tendo za senco in uredilo pot v vodo. Pri drugih hišicah so te stvari urejene. Sprehodite se po zalivu. Vaše slike pri tej hiši so glede plaže zavajajoče. Imate sliko, ki ne spada k tej plaži. Razočaranje. Večinoma smo ždeli okrog hiške, ker na plaži nimaš kje biti. žar - čimprej dogradit kamnit žar, ker to je res mali žar za 4 osebe in se težko speče hrano za vse naenkrat. sosedi - zelo prijazni, vendar na slikah ni nikjer vidno, da obstaja sosednja hiška, ki je še v gradnji in zna biti malo hrupno okolica hiške - katastrofa! stare opuščene prikolice, s podrtimi tendami, prevrnjeni čolni, tona plastike, zaraščeno in grdo! Od sosedovega oslička veliko iztrebkov po plaži in okolici. (je naravno ni na nadstandardni turizem) S terase je lep pogled vse ostalo pa je katastrofa. za ta denar bi pričakoval da bodo parcele okrog urejene. Marina - morda jasno napisat, da 50m od obale sidrajo jadrnice in da bo plavanje zaradi dnevno parkiranih cca. 20 jadrnic oteženo.
vaš nasvet drugim popotnikom Zavedam se, da gre za drugačni turizem ampak to ne sme biti izgovor za lenobo. Sploh, če pogledaš ostale hiške in količino narejenih stvari okoli. Predvsem plažni del in okolica. Pri tej hiši je vse razen hiške zanemarjeno in precej grdo. Drugače pa za nezahtevne primerno, še posebej zunaj sezone, kar je precej ugodna ponudba za popoln mir. Končna ocena: imeli smo se lepo, moteče zadeve spregledali in se jim nasmejali, vrnili se pa ne bomo!
storitev 8.75
razmerje cena / kvaliteta 7.5
spanje 8.75
čistoča 8.75
lokacija 7.5
sobe 8.75
Pomoč uporabnikom:
(041) 838 697