Mnenje Hiša Maslina - otok Pašman - Objekt ima novo urejeno kopalnico in lepo in zelo opremljeno kuhinjo. Vsi sistemi in naprave v objektu so delovali brezhibno (elektrika, voda,...) Objekt je prostoren in funkcionalen. Super plaža in možen dogovor za čoln in dovolj zasebnosti., Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
8 / 10
Ocena
ime Tine
kraj Škofljica
država Slovenija
datum 2020-08-23 10:58:48
Tip namestitve
pohvala Objekt ima novo urejeno kopalnico in lepo in zelo opremljeno kuhinjo. Vsi sistemi in naprave v objektu so delovali brezhibno (elektrika, voda,...) Objekt je prostoren in funkcionalen. Super plaža in možen dogovor za čoln in dovolj zasebnosti.
graja Pričakal nas je slabo očiščen objekt (sploh v času Covid 19!), smeti po tleh, prstni odtisi povsod (omarice v kuhinji in kopalnici, kljuke, podboji, vrata), slabo očiščena tuš kabini. Mravlje povsod. Po prihodu smo sami počistili, ker se sicer nebi mogli vseliti. Funkcionalno objektu manjka prostor za odlaganje povsod (kuhinja, spalnice, kopalnici) in sončni zastori na terasi.
vaš nasvet drugim popotnikom Objekt je primeren za počitnikarje, ki si želijo miru in neposrednega stika z morjem. Zahteva drug pristop k planiranju počitnic in je odličen pobeg od vsakodnevnih urbanih rutin.
storitev 8.5
razmerje cena / kvaliteta 8.5
spanje 8.5
čistoča 5.5
lokacija 8.5
sobe 8.5
Pomoč uporabnikom:
[email protected]