Hiša Sunčica - K6 - otok Žižanj

K6

Hiša Sunčica - K6 - otok Žižanj

Ogled fotografij
Ogled fotografij
Hiša Sunčica - K6 - otok Žižanj Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Hiška Sončnica Sunčica / Sunflower Sunčica / Sunflower Sunčica / Sunflower Sunčica / Sunflower Sunčica / Sunflower Sunčica / Sunflower Sunčica / Sunflower Sunčica / Sunflower

Hiša Sunčica - K6 - otok Žižanj

Ob plaži
Ob plaži
Zunanji grill
Zunanji grill
Pogled na morje
Pogled na morje
Brezplačno parkiranje
Brezplačno parkiranje
Velikost:
Velikost: 40 m²
Oddaljenost
Oddaljenost 8 km
Plaža
Plaža 20 m
Cena od
Cena od 75 EUR

Hiša Sunčica - K6 - otok Žižanj

Hiša Sunčica, otok Žižanj, kamnita hišica na otočku za 6 oseb v bližini plaže, stran od mestnega vrveža, robinzonske počitnice, eko turizem, Hrvaška

Lega:
Žižanj - otok Žižanj
Centar mjesta: 8000 m
Udaljenost od mora: 20 m
Kapacitet: 6
Hiša ni dostopna za avtom!

Oddaljenost:
restavracija 300m, trajekt 8km, ambulanta 8km, menjalnica 8km, sosednja stavba 10m, center 8km, letališče 45 km, privez za čoln 20m, trgovina 8km, pošta 8km.


Letališče: Zadar
Trajekt: Tkon

Plaža:
Večje kamenje.

HOTELSKA PONUDBA:
2 x dodatno ležišče, kuhinjski pribor in posoda, kuhalna plošča, hladilnik, zmrzovalnik, roštilj.


Rezervoar vode je 10.000 l. Električna energija je 12 V, je na solarni pogon. Ni mogoče za gospodinjske aparate, razen za polnjenje mobilnega telefona in razsvetljave.

Tekoča hladna voda je napeljana v kuhinji, kopalnici in na stranišču. Zunanji tuš in kopalnica sta napeljana na bojler, kjer se voda greje na sonce. Z vodo je potrebno ravnati pazljivo in smotrno! Priporočamo tudi, da vodo pred pitjem prekuhate ali da si jo nakupite v plastenkah.

Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom (oboje na plin), posodo in priborom. Prav tako je posteljnina že v spalnici. Menjava posteljnine je vedno ob čiščenju - dobite vedno svežo!

S seboj prinesite svoj mobilni telefon, da v primeru težav, primanjkovanja hrane ali vode, pokličete lokalno agencijo. Telefon je mogoče polniti v hiški.

V ceno je vključen transfer na otok Žižanj. Avtomobil v tem primeru pustite v Biogradu na Moru (parkirišče je varovano). Če se za transfer odločite, nas o tem, prosimo, obvestite. Trajektne karte niso vključene v ceno.

Dostava hrane je organizirana enkrat tedensko za tiste, ki niso s svojim avtomobilom. Mogoče si je tudi izposoditi oz. najeti čoln za 210 EUR/teden. Vendar morate imeti izpit za voznika čolna.

Priporočamo prihod na agencijo v Biogradu na Moru dopoldan! Ponoči do hiše ni mogoče.

Živali:
dovoljene (5 EUR/dan)

Prihod:
9:00 h prihod v agencijo

Odhod:
10:00 h odhod iz hiše

HIšKA SONčNICA (6 OSEB):
- Počitniška hiša se nahaja direktno na obali na otoku Žižanj, ki ni povezan s trajektnimi linijami niti s kopnim, niti z drugimi otoki, tako da sta otok in sama hiša nedostopna za osebna vozila!
- Na voljo je ena štiri posteljna spalnica na podstrešju in en raztegljivi kavč v pritličju za dve osebi, tako da lahko ta hiša sprejme do 6 oseb.
- Vaš avtomobil, eden po skupini gostov, ostane na brezplačnem parkirišču v Biogradu. Transfer s čolnom s tega mesta do hiše, pri prihodu in ob odhodu, je brezplačen.
- Priporočamo vam, da s seboj vzamete mobilni telefon, da bi nas, če bi bilo to potrebno, lahko kontaktirali. V hiši lahko polnite svoj mobitel s polnilcem, ki ga uporabljate v avtomobilu.

Dobro je vedeti

Ob plažiOb plaži

Zunanji grillZunanji grill

Pogled na morjePogled na morje

Brezplačno parkiranjeBrezplačno parkiranje

PlažaPlaža

20 m

Cena odCena od

75 EUR

PlažaPlaža

Večje kamenje.

Namestitev Storitev 01.04.-04.06., 17.09.-02.10. 04.06.-25.06., 03.09.-17.09. 25.06.-02.07., 27.08.-03.09. 02.07.-27.08.
hiška Sončnica (6 oseb) 1 x najem 74.00 91.00 121.00 146.00

Cena vključuje:

- najem + turistična taksa + transfer
- posteljnina je v hišici (menjava 1 x tedensko), medtem ko potrebujete kopalniške brisače s seboj.
- bivanje je možno le v terminih sobota - sobota

Doplačila:

Prijava 3 EUR na osebo.

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija 7=6 %

POLETJE 2022

| najem

Novo
Akcija -15 %

AKCIJA8 (12.8.-15.10.)

| polni penzion

Novo
Akcija  %

POLETJE 2022

| najem

Novo
Akcija -15 %

POLETJE 2022

| najem

Pomoč uporabnikom:
041 838 697