Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Dalmacija

Iskalnik počitnic

Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Dalmacija

Kamp Perna, Orebić Bluesun kamp Paklenica Zadar Zaton Kamp Park Soline Kamp Kozarica, Pakoštane Kamp Jezera Village, Murter Kamp Solaris, Šibenik Kamp Baško polje Kamp Jure, Makarska Kamp Belvedere, Seget Vranjica Kamp Rožac Kamp Galeb Kamp Aloa Kamp Dole, Živogošće Waterman Beach Village Marco Polo Village, Korčula
Koristne informacije

Top kampi - Najboljši kampi na Hrvaškem - Dalmacija

Top kampi na Hrvaškem, izbor najboljših kampov v Dalmaciji, kampi za družine, kampi z animacijo, Top kampi v DalmacijiIz leta v leto postajajo mobilne hišice vse bolj želen tip namestitve. Kaj naše goste pritegne pri mobilnih hišicah, zakaj so jim tako všeč?

Če povzamemo komentarje, je gostom najbolj všeč, da so v naravi pod borovci, med oleandri, ter da so čim bližje plaži.

Kampi se med seboj razlikujejo. Nekateri vlagajo v animacije, gradijo bazene, da bi pritegnili čim več družin, spet drugi ostajajo bolj divji v neokrnjeni naravi. Tudi same mobilne hišice se med seboj zelo razlikujejo. V naši ponudbi imamo vse tipe mobilnih hišic - od mobilnih hišic brez televizije, pa vse do modernih s pomivalnim strojem ali celo jacuzzijem.

Po regijah smo nanizali najboljše kampe na Hrvaškem. Kaj je tisto kar naj dalo kampu oznako Top na Hrvaškem? Top kampi na Hrvaškem so tisti, ki imajo odlično animacijo za otroke in odrasle, zunanje bazene, restavracije, urejene parke, tudi vlakec ter prelepe plaže. Velika večina najboljših kampov, po mnenju naših strank, je prejelo tudi različna priznanja.

Top kampe na Hrvaškem smo razdelili po regijah.

SEVERNA DALMACIJA


Bluesun kamp Paklenica
Bluesun kamp Paklenica leži direktno pod Velebitom, v bližini nacionalnega parka Paklenica. Kamp ponuja veliko možnosti za aktivno preživljanje počitnic: tenis, najem čolna, pedalinov, zunanji bazeni, odbojka, košarka, nogomet, mini golf. Kamp ponuja nove in zelo moderne mobilne hišice v bližini morja. Del plaže je tudi pasja plaža Kulina.
Mobilne hišice Bluesun kamp Paklenica

Zadar Zaton
Eden izmed najbolj atraktivnih kampov na Hrvaškem. Kamp je popolnoma prenovljen, ponuja ogromno različnih aktivnosti in animacij za otroke in odrasle. Poskrbeli so tudi za vse športne navdušence, saj imajo ogrevan bazen za odrasle in otroke, 12 teniških igrišč, igrišče za odbojko in dva igrišča za odbojko na pesku, košarkarsko igrišče, 3 nogometna igrišča, 4 igrišča za balinanje, igrišče za mini golf ter namizni tenis. Seveda se lahko udeležite tudi različnih šol, ki delujejo znotraj kampa npr. potapljanje, jahanje, tenis ... Za otroke imajo tudi posebno animacijo, ki je prilagojena starosti otrok. Odlična plaža za otroke!
NOVO 2017 - V kampu Zaton bodo zgradili nove bazene (plavalni, otroški, masažni, tobogani) in nov animacijski center!
Kamp je prejemnik številnih nagrad: BestCamping, Best Camps ...
Mobilne hišice Zadar Zaton (Adria)
Mobilne hišice Zadar Zaton (Adriatic Kamp)
Mobilne hišice Zadar Zaton

Kamp Park Soline, Biograd na Moru
Odličen kamp, polno aktivnosti za otroke, čudovita prodnato-peščena plaža, le 10 minut hoda do mesta Biograd na Moru. V izboru Naj kamp 2015 je bil kamp Park Soline izbran za 2. najboljši hrvaški kamp v kategorij velikih kampov v Dalmaciji. Kamp je bil v letu 2015 uvrščen v skupino Ecocamping. V kampu je kar nekaj različnih ponudnikov, tudi hišic je veliko različnih tipov.
Mobilne hišice kamp Park Soline (Victoria)
Mobilne hišice kamp Park Soline

Kamp Imperial Vodice
Kamp se nahaja le 1 km južneje od mesta Vodice. Kamp deluje v okviru hotelskega kompleksa Imperial. Gostje lahko gredo na zunanji bazen hotela. Trgovina je od kampa oddaljena 100 metrov, v hotelskem delu pa imajo tudi restavracijo, lokale, športna igrišča za tenis, namizni tenis, balinanje ter fitnes center.
Mobilne hišice Kamp Imperial Vodice

Kamp Miran Pirovac
Kamp se nahaja le 1 km severneje od mesteca Pirovac. Kamp Miran se nahaja ob 600 m dolgi prodnati plaži. V kampu so tudi številni športni objekti za igranje tenisa, namiznega tenisa in odbojke, deluje tudi potapljaški center. Imajo tudi manjši zunanji bazen.
Mobilne hišice Kamp Miran Pirovac

Kamp Kozarica, Pakoštane
Kamp Kozarica leži v visokem borovem gozdu, do samega centra mesta Pakoštane se lahko v 10 minutah sprehodite po lepi obmorski poti. Kamp ima izredno lokacijo, saj sta v neposredni v bližini dva nacionalna parka: Kornati in slapovi reke Krke ter dva naravna rezervata Vransko jezero in Telašćica.
Plaža v kampu je prodnata in delno betonirana. Kamp ponuja mnogo možnosti za športno preživljanje počitnic.
Mobilne hišice Kamp Kozarica, Pakoštane

Kamp Jezera Murter
Kamp Jezera Murter se nahaja le 2 km od mesta Tisno. Plaža v kampu Jezera je urejena ob peščenem zalivu, del plaže pa je betoniran. Kamp je odličen za vse, ki želijo preživljati aktivne počitnice. Kamp ponuja 4 tenis igrišča, animacija za otroke, rent-a-bike, šola potapljanja, manjše otroško igrišče.
Mobilne hiške Kamp Jezera Village

Kamp Lovre, Drage pri Pakoštanah
Kamp Lovre je eden izmed najmanjših kampov. Nahaja se pri kampu Oaza mira.
Mobilne hiške Kamp Lovre, Drage

Kamp Solaris Beach Resort, Šibenik
Kamp Solaris pri Šibeniku je eden izmed najbolj atraktivnih kampov. Kamp deluje v sklopu hotelskega naselja. Ob doplačilu lahko gostje mobilnih hišic obiščejo bazene, animacijo.
V akciji Naj kamp 2011 je bil kamp Solaris izbran za 3. najboljši hrvaški kamp v kategorij velikih kampov v Dalmaciji.
Hišice so razporejene po celotnem naselju. V kampu so trgovine, lokali, restavracije, urejena je stara dalmatinska vas, kjer lahko uživate ob tradicionalni dalmatinski kuhinji. Kamp je odličen za družine in aktivno preživljanje počitnic: odbojka, tenis, namizni tenis, mini golf, balinanje, izposoja koles, zunanji bazen z morsko vodo. Po naselju vozi tudi turistični vlakec.
Mobilne hiške Kamp Solaris - hiške blizu morja, v kampu in pri hotelih
Mobilne hiške Kamp Solaris-Adria
Mobilne hiške Kamp Solaris-Adriatic Kamp - novejše in moderne hišice na dveh lokacijah
Mobilne hiške Kamp Solaris-Victoria - starejše hiške

SREDNJA DALMACIJAKamp Baško polje
Kamp se nahaja 1 km iz mesteca Baška Voda. Makarska je oddaljena 7 km. V sklopu kampa je hotel Alem, bungalovi ter dvoje različnih mobilnih hišic. Kamp je izredno gozdnat, prodnata plaža je odlična za otroke.
Mobilne hiške kamp Baško polje - hišice v prvi in drugi vrsti ob morju
Mobilne hiške kamp Baško polje-Adriatic Kampovi - hišice, ki so od morja oddaljene okoli 700 m. Lepe in novejše hiške.

Kamp Galeb, Omiš
Kamp Galeb se nahaja v mestu Omiš, ob izlivu reke Cetine. Najaha se na čudoviti prodnato-peščeni plaži. Sodobne hišice imajo tudi whirlpool. Kamp ima trgovino, restavracijo, animacijo za otroke. Je odlično izhodišče za raftanje na Cetini in plezanje.
Mobilne hiške kamp Galeb

Kamp Rožac, otok Čiovo
Kamp Rožac se nahaja na otoku Čiovo, 2 km iz Trogirja. Manjši kamp, s čudovito prodnato-peščeno plažo ponuja tudi restavracije in trgovine v kampu. Kamp je odličen za družine, za otroke, ter vse, ki želijo počitnice preživeti bolj mirno.
Mobilne hiške kamp Rožac

Kamp Belvedere, Seget Vranjica, Trogir
Kamp se nahaja 5 km iz mesteca Trogir. Mobilne hišice se nahajajo na terasastih parcelah. Plaža v kampu Belveder je deloma prodnata, deloma betonska, ob njej pa je možno najti tudi restavracijo. Novost v kampu je manjši bazen s sladko vodo, ki je lociran v bližini plaže in vključuje tudi prostor za sončenje. Urejena je tudi pasja plaža, imajo pa tudi možnost priveza manjših čolnov. Kamp ponuja nekaj restavracij, kjer strežejo tudi lokalno hrano.
Mobilne hiške kamp Belvedere-Adria
Mobilne hiške kamp Belvedere-hišice najbližje morju.

Kamp Stobreč, Split
V kampu sta dve plaži, ki sta peščeni, na določenih delih pa je v vodi tudi mivka. Obe plaži sta zelo primerni za družine z majhnimi otroki ter za obmorske športne aktivnosti.
Mobilne hiške Kamp Stobreč, Split.

Kamp Aloa, Bol na Braču
Manjši kamp. Hišice so razporejeno terasasto. Do znamenitega Zlatnega rata je kamp oddaljen le 3 km. Plaža je delno prodnata, skalnata in betonska.
Mobilne hiške kamp Aloa, Bol na Braču

Waterman beach village kamp, Supetar na Braču
Kamp je bil prenovljen leta 2014. Nahaja se v kompleksu Waterman v Supetru. Od morja so hišice oddaljene 200 m.
Mobilne hiške Waterman beach village

Kamp Sutikla, Podgora
Zelo majhen kamp ob čudoviti prodnati plaži. V kampu je manjša trgovina, mestece Podgora je oddaljena 1 km stran. Mobilne hišice se nahajajo med borovci in oljkami. V sklopu kampa je trgovina in veliko športnih površin za tenis, odbojko, košarko, organizirajo pa tudi številne vodne športe.
Mobilne hiške Sutikla, Podgora

Kamp Dole, Živogošće
Kamp se nahaja v mestecu Dole v Makarski Rivieri. Kamp ponuja možnost najema mobilnih hišic v prvi vrsti od morja. V sklopu hotelov Živogošće na plaži deluje športni center, kjer organizirajo številne vodne športe, možen pa je tudi najem koles in čolnov ter vodnih skuterjev. V bližini kampa deluje tudi potapljaški center. Kamp je izredno priljubljen pri družinah.
Mobilne hiške Dole, Živogošće

JUŽNA DALMACIJAKamp Perna, Orebić
Kamp Perna se nahaja na polotoku Pelješac v mestecu Orebić. Kamp deluje v sklopu hotelskega naselja Komodor. Kamp je posebno priljubljen pri družinah z majhnimi otroci in surferji. Kamp ima odlično senco mediteranskih dreves, dolga plaža je tik ob parcelah in je večinoma prodnata. V kampu je trgovina, restavracija in bar ter tudi nekaj športnih objektov (košarka, namizni tenis, balinanje, najem koles) ter otroško igrišče.
Mobilne hiške kamp Perna-Adriatic Kampovi
Mobilne hiške kamp Perna

Kamp Marco Polo Village, Korčula
Mobilne hišice se nahajajo v bivšem kampu Kalac. Mobilne hišice so moderno opremljene. V kampu je čudovita peščena plaža. Kamp je odlično izhodišče za kolesarjenje po Korčuli.
Kamp Marco Polo Village, Korčula

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -15 %

Poletje 2023

FIRST MINUTE | najem

Novo
Akcija -10 %

Poletje 2023

FIRST MINUTE | najem

Novo
Akcija -10 %

Poletje 2023

FIRST MINUTE | najem

Novo
Akcija -15 %

Poletje 2023

FIRST MINUTE |

Pomoč uporabnikom:
041 838 697