Zaton holiday resort / , Hrvatska ocjena | Hrvaska.net

Ocijena

Prosječna ocjena hotela

7.6

Ocijena po kategorijama

usluga 8.1
vrijednost za novac 6.6
spavanje 7
čistoća 8.1
lokacija 8.9
sobe 6.6
bazeni 8.5
osoblje 8.1
WiFi 8.5

Popularno sa

poslovno 0
par 1
obitelj 6
sa prijateljima 0
individualno

Prikaži recenzije od:   
Pokaži mi recenzije na :
Slovenskom
6 ocjena
Njemačkom
1 ocjena

Ocjene gostiji

9.9
Lana Zaton Hrvaška 2022-07-03 STUDIO 2+1, **** COMFORT

podrobno
9.2
G. Birgit Steiermark Deutschland 2020-08-23
Probleme sofort behoben
Für Kinder wirklich empfehlenswert
Pregledajte fotografije

podrobno
7.8
Maja Ljubljana Slovenija 2019-08-15
Številna igrala in plezala za otroke, bazen (velika gneča), animacija za otroke, mini disco in ostale večerne prireditve za otroke in odrasle. Poleg brezplačnih, tudi plačljive storitve: pool party, mini golf, vožnja z avtomobilčki, trampolin in številne druge. Znotraj resorta veliko sprehajalnih poti, senca na plaži, nizka voda, mivka ob vodi... Ponoči, od 23.00 je mir za spanje.
Apartmaji *** imajo od lani sicer klimo v glavnem prostoru. Soba z dvema ločenima posteljama pa je brez klime, kar pomeni savno ponoči. Klime so locirane na terasah, kar pomeni ropot in v našem primeru tudi puščanje vode iz cevi od klime po terasi. Kljub pritožbi in ogledu niso popravili. Prav tako letos močan smrad na terasi po fekalijah (pretekla leta tega tega ni bilo).
Nam so app *** bolje grajeni (izolacija, slišnost sosedov, premikanje stolov ipd.) od app ****, ki so bili na novo zgrajeni lansko sezono, vendar imajo sedaj preveč minusov za to ceno, tako da verjetno sem ne pridemo več.

podrobno
6.2
Srečko Ljubljana Slovenija 2018-09-23
Plaža je čudovita. Pohvala za čistilke, so zelo prijazne in vedno priskočijo na pomoč.
Do plaže je 600 metrov. Polomljeno stojalo za perilo, wc deska iz leta 1960, nemogoče je opraviti potrebo, spiš na kavču, kljub temu, da je apartma s 4 zvezdicami, na plaži ni nobenega, ki bi v celem tednu pospravil drek iz prostora za preoblačenje, na terasi ni strehe!!! Del osebja v recepciji je prijazen, drugi del ekstremno neprijazen. Zelo drago je vse v resortu. Apartma, ki je na slikah pod 4 zvezdicami na njihovi spletni strani, to ni kar dobiš v resnici.
Za veliko manj denarja, se dobi veliko lepši, ugodnejši apartma iz katerega ne pešačiš 10 minut do plaže.

podrobno
8
Maja Zaton holiday resort Hrvaška 2017-08-26
Res super za družine - dovolj dogajanja, igrala, v resortu je vse, kar potrebuješ.
Glede na ceno bi bilo potrebno (tudi) v apartmajih s tremi zvezdicami urediti klimo in zamenjati ležišča v bivalnem prostoru (raztegljiv kavč), ker so v zelo slabem stanju.
Otroci se bodo hoteli vedno znova vračati.

podrobno
5.5
Anna HOLIDAY RESORT ZATON Hrvaška 2017-07-21
Je resnično dopustniški raj, odlično za družine z majhnimi otroki in tudi za starejši. Komlpleks ima več krasnih igral, kot cela naša občina.
Apartmaji mislim da niso vredne 3*. Za ta denar bi pričakovala večja čistoča. Tudi če je čista posteljnina, je čutiti spodaj umazanija. Trgovine in lokali imajo nabite cene, ker nimajo konkurence.
Kar se tiče celoten kompleks, smo uživali kot še nikoli. S sabo obvezno aparat proti komarjem!

podrobno
6.1
Tomaž MEDVOŠKA CESTA Slovenija 2015-07-28
Pohvaliti moram ekipo Samarcande (animatorska ekipa), saj so otroci neizmerno uživali v njihovih nastopih vse do poznih večernih ur. Verjetno se bomo tudi naslednje leto vrnili na isto mesto samo zaradi otrok, ker za njih je res odlično poskrbljeno. Upam, da bo drugo leto apartma, ki ga dobimo v boljšem stanju saj si gostje to zaslužijo. Hvala za razumevanje, Tomaž
Spoštovani, glede na ceno v predsezoni od 06.06.2015-13.06.2015 (napram drugim objektom na hrvaškem) sem pričakoval bolj urejen apartma-apartma BOŽICA 06, polno mravelj, smrdeča posoda, kopalnica katastrofa.smo se sprijaznili z videnim in uživali v lepem vremenu in čistem morju.

podrobno
Korisnički servis:
[email protected]