Recensione Hotel Zagreb - A szállás katagóriájához képest, több-kevesebb sikerrel a maximumot próbálja kihozni magából., Croazia recensioni | Hrvaska.net

<< Torna al punteggio dell'hotel
7.8 / 10
Valutazione
nome Sásiné Nemes Ibolya
posto Kaposvár
nazione Magyarország
data 2019-09-10 12:09:40
Tipo di alloggio
raccomandazioni A szállás katagóriájához képest, több-kevesebb sikerrel a maximumot próbálja kihozni magából.
reclami Az utcai zaj hajnalban nagyon zavaró. Az utcák takarítása érthető, de a szemetes konténert nem egy szálloda előtt kellene elhelyezni és hajnali 6 óra tájban közel félóráig nagy robaj közepette kiüríteni. A szoba a besoroláshoz mérten megfelelő volt, de a TV nem működött. Az éjjeli lámpa kapcsolója pedig az ágytámla mögött volt, így használni nem lehetett. A fürdőben a WC kagyló nem volt megfelelően rögzítve. A parkolás nem megoldott, a becheckoláshoz sem lehetett beállni a szálloda elé. A reggeli nem volt túl fantázia dús, egyhangú. Nem büfé, csak bővített kontinentális. A dzsemekhez száraz keksz és kétszersült került kínálásra. A vacsora bár mennyiségében kielégítőnek mondható, de nem változatos, nem minden elemében volt ízletes. Hét napból 2 nap paradicsomleves, 2 nap minestrone került felkínálásra.
il vostro consiglio ad altri viaggiatori Ár-érték arányában elfogadható a szállás, de az utcai zajokat el kell viselni. Ebből a szemetes ürítése nem tolerálható. Autóval érkezők kb. 50 méterre bérelhetnek teremgarázsban helyet, 2019-ben 700 Kuna/hét. Reggelitől nem kell sokat várni, egy hétig mindennap ugyanaz a menű, semmi változatosság. Vacsorához viszont jár üdítő, bor, sör, ez kompenzálhatja a fantáziamentes ellátást. Összességében azonban egy tengerparti nyaralásnak megfelel. A part csak egy ugrás. Pihenni meg ráérünk itthon!
servizio 8.5
rapporto qualità prezzo 8.5
dormire 7
pulizia 8.5
posizione 10
camere 7
vitto 5.5
personale 7
Servizio clienti:
info@hrvaska.net