Amadria Park hotel Ivan , Croazia recensioni | Hrvaska.net

Analisi del punteggio

Punteggio Totale dell'Hotel:

9.5

Punteggio per categoria

servizio 9.5
rapporto qualità prezzo 9.6
dormire 9
pulizia 9.9
posizione 9.6
camere 9.4
piscina 8.8
vitto 9.3
personale 9.8
Wi-Fi 9.9

Popolare per

Affari 3
Coppie 10
Famiglie 14
Amici 5
Viaggiatore singolo

Mostra recensioni da:   
Mostrami le recensioni in :
Sloveno
23 Recensioni
Tedesco
7 Recensioni
Croato
1 Recensioni
Ungherese
1 Recensioni

Recensioni degli ospiti

9.6
Klara Idrija Slovenija 2022-05-10 (2SUF) CAMERA DELUX 1/2
Sem vaš obiskovalec že veliko let. Vedno smo pri vas za 1. maj. Imate prečudovit vrt, etno vasica vsako leto znova preseneča. Zelo lepo urejeno.
1.Glasna muzika ponoči. Glasna muzika pri vratarjih pri kapiji in spodaj na plaži. Po pripombah 2x, ste ugasnili glasbo ponoči. Zopet odprli ob 8h zjutraj. Ptički so se v momentu razbežali. Počutila sem se kot v centru za urjenje vojakov. Ste nas zjutraj zbujali. Pri tako čudoviti lokaciji, ki jo imate.
2. Namestitev je postala predraga. Mene, nas zaradi tega žal ne bo več. Letos ste zaradi tega imeli dokaj prazen hotel.

dettagli
9.3
Klara Idrija Slovenija 2021-05-11
Kljub težavam s pozitivnim delom naprej. Lepo doživetje vsako leto. Vse super. To je življenje v parku. Veliko, res veliko rož. Super. Upam, da bostepreživeli to koronsko krizo. Razumem, da vam res ni lahko.
Prekopavanje okrog hotela. Že izdelane stvari vedno na novo.. Pot pri etno vasi vsaka leto drugačna. Brezveze! Pod hotelom Ivan pa že nekaj let eno na pol posušeno drevo. Letos prvič malo slabša hrana. Razumljivo, saj ni bilo turistov.
Pojdite in uživajte.

dettagli
10
Olivera Vodice Hrvatska 2021-03-08
Utisci su toliko pozitvni da mi nedostaje riječi, osjećala sam se kao u raju...opušteno i zadovoljno, zaista sve pohvale osoblju na usluzi i ljubaznosti, hrani, smještaju, savršeno!
Dođite i uvjerite se da je sve super!

dettagli
10
A. Wenzel Ennepetal Deutschland 2019-11-10

dettagli
9.1
2019-08-04

dettagli
10
Klara M. Grilčeva 22 Slovenija 2019-05-14
Lepo urejeni vrtovi, vsa okolica. Čudovite vrtnice. Zelo, zelo dobra hrana. K vam prihajam že nekaj let in planiram tudi naslednje leto.
Žal mi je, da ste skoraj uničili zelenjavni vrt okrog etno vasi. Imate veliko turistov iz Azije. Tudi jaz sem nekaj časa živela na Kitajskem. Njihova prehrana je drugačna. Najraje imajo zelo mastno meso. Najraje pečeno svinjetino - Kar mi spečemo za ocvirke, pečene svinjske rebra z vso mastjo in kožo,... Ko veste, da prihajajo ti gosti, bi se morali malo prilagoditi in ponuditi tudi kaj takega. Za vas bi bilo to še ceneje.
Odločite se in obiščite ta hotel. Najraje ga ne bi priporočila, da ne bo preveliko povpraševanje.

dettagli
9
Matjaž Ljubljana Slovenija 2019-05-13
V primerjavi lanskim jesenskim obiskom (krompirjeve počitnice) so bile jedi za večerjo bolj okusne. Osebje prijazno tako kot vedno do sedaj.
Plačilo parkirnine pred hotelom je vsaj v času, ko ni glavna sezona striženje ovac, saj je parkirišče zasedeno kvečjemu 10 %.

dettagli
10
Slovenija 2019-05-10

dettagli
9.6
Dušan Šibenik Hrvaška 2019-05-10
Vse v tem hotelu je za pohvalo!
Zunanji bazen ni bil očiščen.
Uživajte!
Guarda le foto

dettagli
9.3
Marija Radovljica Slovenija 2018-07-03

dettagli
9.3
Klara M. Hotel Ivan SLO 2018-05-10
Zelo dobra hrana. Zelo prijazno osebje.
Zopet vse prekopano. Zakaj ste uničili vrtnice? Nemogoč direktni dostop do plaže. Stoli na bazenu slabo oblazinjeni. Etno vas nekatere stvari ste od lani na letos poslabšali. Zakaj ni odprta ves čas? Zakaj ni mogoče popiti samo pijače? Urejenost vrta prav pod restavracijo Ivan slaba. Neugledno! V recepciji nimate dosegljive lokalne dokumentacije o obnovljenih, zelo zanimivih trdnjavah. Receptorka ni iz Šibenika in nima pojma o znamenitostih okolice. Hotel bi moral organizirati izlete za obisk teh trdnjav.
Obiščite to lokacijo v maju, juniju in septembru. Zelo dobri hoteli in savna. Hrana odlična. Podobno kvaliteto doživela samo 1x v enem hotelu otok Margeritha v Venezueli.

dettagli
9
Slovenija 2017-11-08

dettagli
9.2
Matjaž Uhan Slovenija 2017-11-08
Storitve, kki jih nudi osebje hotela so na zelo visokem nivoju. Vsi zaposleni, s katerimi smo imeli kontakte so zelo prijazni in nudijo pomoč kadar koli jo potrebuješ.
Hotel s 4 zvezdicami bi moral imeti brezplačen WI-FI tudi v sobah in brezplačno parkirišče za goste. Pogrešali smo več informacij glede možnosti ogleda bližnjih zanimivosti kot je npr. Šetnica Kanal sv. Ante. Glede na to, da je bilo vreme konec oktobra zelo lepo, smo pričakovali, da bo možno uporabljati teniško igrišče, vendar ni bilo mreže.
Ne glede na pripombe, so storitve, ki jih nudi hotel s svojim osebjem na visokem nivoju in bivanje prijetno.

dettagli
8.5
Gerhard Wien Kroatien 2017-09-20
Sehr schöne Anlage, Personal sehr freudlich
Zimmer im Erdgeschoß sehr hellhörig, kein Zimmersafe vorhanden, Speisenauswahl am Buffet wiederholt sich oft

dettagli
9.3
klara idrija SLO 2017-05-10
Izredno dobra hrana. Bila v veliko hotelih po svetu. Primerljivo edino z resortom na Isla Margerita v Venezueli. Seveda je tu hrana, ki je nam poznana. SUPER!!
Čiščenje vhoda - bel marmor vsako jutro start ob 7h. Čistili s paromatomn. Kar neprijeten hrup. me je vedno zbudilo.
Enkrat se odločite in pojdite. Sedaj v maju cvetijo vrtnice. Imajo jih 1000 različnih. Res nepozabno..

dettagli
9.3
klara Idrija Slovenija 2017-05-09
Zelo se trudijo. Vrtovi čudoviti. Hrana je presegla vsa pričakovanja. Sem videla že kar nekaj rezortov po svetu. Ta se uvršča med boljše. SUPER.
Postelje bi bilo boljše, če bi imeli zakonske, ne take deljene. Čiščenje marmorja pri glavnem vhodu zjutraj ob 7h z aparatom na pritisk (paromat). Vsako jutro - grozno.
Svetujem, da si privoščijo in grejo.

dettagli
10
Dario Wien Österreich 2016-08-22

dettagli
9.8
Samir Likozarjeva Slovenija 2016-07-24
V hotelu Ivan sem bil zelo zadovoljen tudi osebje je v redu priporočam hotel tudi drugim gostom lep pozdrav..
Priporočam drugim gostom osebje je v redu pa hotel tudi..

dettagli
9
Keller Duernten Kroatien 2016-07-21
Kein Internet/WLAN im Zimmer möglich. Schlechte WLAN Verbindung in der Lobby

dettagli
10
Irena Bled Slovenija 2016-05-09
Pohvala prijaznemu osebju.

dettagli
8.3
Folnegovic Villingen-Schwenningen Deutschland 2015-10-03
Sehr schönes Hotel und Anlage.
Das Personal hat unser Kritik nicht ernst genommen, dass unser Telefon im Zimmer defekt ist. Würde mehrere Male reklamiert aber bis zu Schluss nicht behoben. Alle Getränke mussten an Abend selbst bezahlt werden, nicht mal die Softdrinks waren frei.
Trotz allem hatten wir einen sehr schönen Urlaub dort.

dettagli
9
Werner K. Wang 2015-07-03
Personal, Restaurant, Anlage.
Extra Zahlung für die Liegen am Strand.
Empfehlenswert.

dettagli
9.8
Slovenija 2015-05-14

dettagli
10
Barbara Jesenice Slovenija 2015-05-14

dettagli
10
Mojca Velenje 2015-03-03
prijazni zaposleni, cisti prostori, dobra hrana in izjemno lep hotel. radi se vracamo tja.
V casu popolne zasedenosti je opaziti neorganiziranost v restavraciji. Ni pripravljenih miz, potrebno cakati na hrano. Morda tudi premalo prostora pri nabiranju hrane.
Sobe nimajo balkonov, a to potrebo ob dobrem ambientu povsem pozabite. Med vsemi hoteli v solarisu ima ta najlepso plazo, najlepsi ambient in najlepso pozicijo.

dettagli
9.3
M. Georg / Sylvia Gröbming Austria 2014-09-12
Freundlichkeit/Personal Sauberkeit gutes Essen
Radverleih Hotel Andrija Defekte Räder zu teurem Preis! Hohe Preise für Liegen/Schirm am strand
Faradverleih am Automaten next bike an der Straße vorm Hotelkomplex

dettagli
9.3
Csúriné E. Szeged Hun 2014-09-04
Tökéletes helyszín, színvonalas kiszolgálás!
Sajnos nagyon gyenge az internet kapcsolat. A hotel saját medencéjénėl nincs ingyenes törölköző.
Guarda le foto

dettagli
8.5
Miha Slovenija 2014-07-10
Lepo prenovljen hotel z lepo okolico in prijaznim osebjem. Vreden plačanega denarja, predvsem pa ob predpostavki, da so bile cene prej podobne, resnično boljša vrednost med plačanim in dobljenim. Kulinarika na presenetljivo visokem nivoju, vizualna podoba hotel, lobija in sob prav tako.
Velika graja gre na račun Wi-Fija, ki ne samo da je plačljiv (z izjemo 20 minutnega free na dan), ampak tudi zelo slabo deluje. Večino časa v sobi nisem vedel ali porabljam plačano s strani Hotela ali roaming prenosa podatkov. Glede na nivo (zvezdice) hotela, bi to moralo biti bolje urejeno. Manjšo graja pa leti tudi na plačljiv welness (del s savnami), plačljive ležalnike na obali (to bi lahko rešili, da ko pride gost s kartico od hotela na plažo, da dobi prostor in ležalnik free of charge...enaka zgodba s parkiranjem, vsaj v top sezoni. Pa ne, da bi želeli potem ko prideš dol imeti vse zastonj, ampak mori, ko moraš tu dati tri evre, tam dva, nekje spet pet. Naj pač ceno akomodacij malo dvignejo. Ampak all in all lep hotel, lepo bivanje in posledično lep dopust.

dettagli
8.8
Matjaž 2014-05-19
Možnost namestitve v dveh povezanih sobah za družino z otroci je idealna, sobe pa so povsem dovolj velike, predvsem pa čiste. Tako kot lansko leto v času krompirjevih počitnic, je prijaznost in profesionalnost osebja na zelo visokem nivoju.
Wi-Fi povezava je všteta v aranžmaju, vendar le pol ure/dan, drugače pa je cena 6 KN/uro ali 60KN/dan, s tem, da je istočasno možna povezava z eno napravo. Glede na rang hotela bi lahko vsaj v skupnih prostorih zagotovili brezplačno uporabo Wi-Fi povezave. Mislim, da hotel ne bi imel nič manj rezervacij oz. obiska, če bi bil npr. polpenzion za 2 EUR/dan dražji, vključena pa bi bila brezplačna Wi-Fi povezava v vseh prostorih hotela.

dettagli
9.8
Tatjana Š. Ljubljana Slovenija 2014-01-06
Hotel Ivan je super!! Bivala sem že v dobrih hotelih kot so Kempinski... ampak sama lega hotela ob čudovito urejeni plaži, Istrski vasici, zelo prijaznem osebjem, dobro hrano... se mi zdi vse skupaj na zelo viskokem nivoju. Priporočala sem ga že naprej in res jim želim obilo uspešnih sezon.
Vsekakor priporočam, čim večkrat :-)

dettagli
Servizio clienti:
[email protected]