Апартаменты Arena Kažela , Отзывы из Хорватии | Hrvaska.net

Распределение баллов

Общая оценка отеля

7.6

Оценка по категории

обслуживание 7.6
соотношение цены и качества 7
сон 7.6
чистота 7.4
расположение 8.7
номера 7.9
бассейны 7.3
персонал 9.3

Подходит для

Бизнес 0
Пара 1
Семья 7
Друзья 0
Путешествие в одиночку

Показать отзывы от:   
Показать отзывы на :
Словенский язык
7 Отзывы
Польский язык
1 Отзывы

Отзывы гостей

6.2
SLO 2019-09-22
Nimam kaj pohvalit, na v zven je bilo veliko narejenega a v notranjosti apartmaja pa absolutno nič. Programi na Tv ostali enaki ali isti, BREZ SLO PROGRAMOV sramota po številu turistov na HRV.
Če jim odgovarja to, kaj nudijo, naj pridejo.

подробности
6.9
GORDANA Đ. KAZELA MEDULIN HRVASKA 2018-07-16

подробности
7.8
Robert Warszawa Polska 2017-07-13
Mamy rodzinę z 5 dzieci i nie było opcji rezerwacji dla całej rodziny, wiec zarezerwowałem apartament dla 5 osób a maluchy miały swoje łóżka turystyczne. Pan na recepcji bardzo się burzył, ale ostatecznie nas przyjęli za co jestem wdzięczny.
brak czajnika, przy małym dziecku przeszkadzał bardzo, trzeba gotować wodę na gazie ;) Listwy odchodzą od ścian przy drzwiach i marnej jakości jest wykończenie. Za klimę dopłaca się osobno. Marne jest wybrzeże dużo skał i kamieni, nie kąpaliśmy się tutaj, trzeba na plażę do Medulina pojechać kolejką traktorową albo własnym autem, na nogach za daleko.

подробности
7.3
Slovenija 2016-09-28
Lokacija in urejenost kampa je primerna.
Ponovno obveščam, da v kuhinji manjka pribora in vsega ostalega kaj spada v kuhinjo. Vi vedite, da si nekateri kuhajo prehrano, ker je ceneje v primerjavi tujca, ko si zjutraj naredi malenkostni zajtrk, potem pa kosili ali večerja v restavraciji. Omenil sem že zaradi slovenskih TV programov, ker jih pogrešam. Upam da boste stopili skupaj, pa do drugega poletja to zadevo uredili, ker je zastonj kar naprej pisat ocene, potem pa se ne zgodi nič. Vas pa ni potrebno samo hvalit, vsaj jaz tako mislim.

подробности
8.3
Irena Podgorje Slovenija 2016-08-22
lepa lokacija in lepi ter prostorni apartmaji, lepa in velika plaža, veliko sprehalajnih poti, trgovina in restavracija v neposredni bližini
lahko bi bilo v apartmaju malce več posode za kuhanje, nevarne skale ob samem vstopu v vodo

подробности
7.3
SLO 2016-07-01
Lokacija in urejenost kampa, je odlična.
Pribora v kuhinji za kuhanje bi lahko bilo več, ne glede, da zagovarjate, saj je apartma samo za dva!! Kaj se pa tiče TV programov za slovensko govoreče turiste, pa je skrajno ne odgovorno od vodstva kampa. Želel sem ob odhodu zapisati v knjigo pohval in graj, pa je pri recepciji nisem dobil. Bil je samo šolski zvezek, s otroškimi slikami. Tv programov je bilo pretežno za nemško govoreče turiste, trije italijanski programi in en poljsko govoreč. Nič nimam proti tem programom, vendar vsako krat po turistični sezoni objavljate kateri so vam bili po številu vaši gosti na celotnem Jadranu in če se ne motim smo Slovenci nekje na tretjem mestu po številu 1,000.000 na sezono. Za to bi si lahko zaslužili nekaj glavnih slovenski programov. Nikjer kjer sem letoval pri vas, do danes nisem gledal slovenskega programa na vašem področju. Upam in želim, da vzamete na znanje do prihodnjega prihoda na letovanje.

подробности
9
Špela K. Ljubljana Slovenija 2015-07-30

подробности
7.6
Darinka Tržič Slovenija 2014-05-16
Osebje na recepciji je bilo zelo prijazno in ustrežljivo. Dobila sva vse pomembne podatke.
V apartmajih manjka nov inventar (posoda, odeje)...vse je že precej zastarelo, prav tako b bila lahko čistoča na malo boljšem nivoju.

подробности
Обслуживание клиентов:
info@hrvaska.net