Recenzija Hotel Lipa - Zelo dobra lokacija. Dovolj prostora na plaži, kjer je kljub le nekaj metrov oddaljenem pomolu za privez bark kristalno čista voda. Senca na plaži niti ni pomembna, ker se pred soncem lahko vedno na hitro zatečeš v sobo. Sobe lepo opremljene, le suita ima sobo ločeno le z drsnimi vrati, zato je slabo zvočno izolirana. TV - boren izbor programov, vendar na morju to niti ni pomembno. Za mlade je v kraju najverjetneje premalo zabave in vodnih aktivnosti, kar se bo pa z gradnjo velikega hotela verjetno spremenilo. Hrana dovolj kvalitetna., Hrvatska ocjena | Hrvaska.net

<< Nazad
8.5 / 10
Ocjena
ime
kraj
država
datum 2021-08-23 09:37:16
Tip smještaja
pohvala Zelo dobra lokacija. Dovolj prostora na plaži, kjer je kljub le nekaj metrov oddaljenem pomolu za privez bark kristalno čista voda. Senca na plaži niti ni pomembna, ker se pred soncem lahko vedno na hitro zatečeš v sobo. Sobe lepo opremljene, le suita ima sobo ločeno le z drsnimi vrati, zato je slabo zvočno izolirana. TV - boren izbor programov, vendar na morju to niti ni pomembno. Za mlade je v kraju najverjetneje premalo zabave in vodnih aktivnosti, kar se bo pa z gradnjo velikega hotela verjetno spremenilo. Hrana dovolj kvalitetna.
loši utisci Izredno počasna strežba najverjetneje zaradi pomanjkanja dobrega kadra.
vaš savjet drugim putnicima: Primerno ceni. Vredno dopustovanja. Številčna ocene ne bi dajala, ker so po mojem mnenju številke vseh objektov precenjene in potem bi temu hotelu delala krivico.
usluga 8.5
vrijednost za novac 8.5
spavanje 8.5
čistoća 8.5
lokacija 10
sobe 7
prehrana 8.5
osoblje 7
WiFi 10
Korisnički servis:
00 386 41 838 697