Recensione Case mobili Kamp Dole (G) - Hiska je bila super (cistoca, opremljenost, itd.). Same pohvale. Prva vrsta do morja, kar je bilo sploh v redu, zaradi lepega razgleda na morje, Hvar in Peljesac. Sam prevzem kljucev je bil brezhiben, sam predstavnik G. (g. Boris E.) je bil v pomoc z nasveti in pojasnili glede vseh formalnih in neformalnih zadev (najem colna, itd.). Zelo smo bili zadovoljni z bivanjem v kampu Dole. , Croazia recensioni | Hrvaska.net

<< Torna al punteggio dell'hotel
9.6 / 10
Valutazione
nome Goran B.
posto
nazione Slovenija
data 2022-07-17 12:53:36
Tipo di alloggio MH 6 - TYPE H PLUS (32 M2)
raccomandazioni Hiska je bila super (cistoca, opremljenost, itd.). Same pohvale. Prva vrsta do morja, kar je bilo sploh v redu, zaradi lepega razgleda na morje, Hvar in Peljesac. Sam prevzem kljucev je bil brezhiben, sam predstavnik G. (g. Boris E.) je bil v pomoc z nasveti in pojasnili glede vseh formalnih in neformalnih zadev (najem colna, itd.). Zelo smo bili zadovoljni z bivanjem v kampu Dole.
reclami
il vostro consiglio ad altri viaggiatori Zelo dobra izhodiscna lokacija za kaksne izlete (Biokovo, Makarska, Mostar, Dubrovnik in blizina trajkta na Hvar). Plaza v kampu je lepa, s cisto vodo in lepim razgledom na bliznje otoke).
servizio 10
rapporto qualità prezzo 10
dormire 10
pulizia 10
posizione 10
camere 10
piscina 7
Guarda le foto
Servizio clienti:
info@hrvaska.net