Mnenje Mobilne hišice Kamp Dole (G) - Hiska je bila super (cistoca, opremljenost, itd.). Same pohvale. Prva vrsta do morja, kar je bilo sploh v redu, zaradi lepega razgleda na morje, Hvar in Peljesac. Sam prevzem kljucev je bil brezhiben, sam predstavnik G. (g. Boris E.) je bil v pomoc z nasveti in pojasnili glede vseh formalnih in neformalnih zadev (najem colna, itd.). Zelo smo bili zadovoljni z bivanjem v kampu Dole. , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
9.6 / 10
Ocena
ime Goran B.
kraj
država Slovenija
datum 2022-07-17 12:53:36
Tip namestitve MH 6 - TYPE H PLUS (32 M2)
pohvala Hiska je bila super (cistoca, opremljenost, itd.). Same pohvale. Prva vrsta do morja, kar je bilo sploh v redu, zaradi lepega razgleda na morje, Hvar in Peljesac. Sam prevzem kljucev je bil brezhiben, sam predstavnik G. (g. Boris E.) je bil v pomoc z nasveti in pojasnili glede vseh formalnih in neformalnih zadev (najem colna, itd.). Zelo smo bili zadovoljni z bivanjem v kampu Dole.
graja
vaš nasvet drugim popotnikom Zelo dobra izhodiscna lokacija za kaksne izlete (Biokovo, Makarska, Mostar, Dubrovnik in blizina trajkta na Hvar). Plaza v kampu je lepa, s cisto vodo in lepim razgledom na bliznje otoke).
storitev 10
razmerje cena / kvaliteta 10
spanje 10
čistoča 10
lokacija 10
sobe 10
bazeni 7
Ogled fotografij
Pomoč uporabnikom:
[email protected]