Kampiranje na Hrvaškem, Camping, Hrvaška | hrvaska.net

Iskalnik počitnic

KAMPIRANJE NA HRVAŠKEM

Kampi na Hrvaškem Kamp Kolesarjenje v naravi Šotori Kamp Šimuni - otok Pag Kamp Straško Kamp Kozarica
Koristne informacije

KAMPIRANJE NA HRVAŠKEM

Kampiranje na Hrvaškem, mobilne hišice na Hrvaškem, kampi z mobilnimi hišicami, Camping, HrvaškaNa Hrvaškem je okoli 191 kampov.

Ne dvomite, pokukajte po kampih na Hrvaškem in spoznajte, kaj vse skriva ta lepa dežela. Iz cele Evrope je dostopna v samo nekaj urah vožnje ali v uri ali dveh poleta z letalom. To še posebej velja v zadnjem času, ko je prometna infrastruktura dodatno posodobljena z izgradnjo mreže najnovejših odsekov sodobnih avtocest, tako da je zdaj hrvaška obala zares Vaš najbližji evropski Mediteran!

S svojo prečudovito in z ohranjeno naravo, s prijetnim podnebjem, čistim morjem z več kot stotimi plažami, na katerih plapolajo modre zastave (mednarodni ekološki simbol kvalitete za čistočo morja in plaž), z bogato kulturno-zgodovinsko dediščino in edinstvenimi okusi domače mediteranske kuhinje, je Hrvaška, v smislu kampiranja, na pravi poti, da v določenem času zasede mesto, če že ne najboljše, pa vsaj najatraktivnejše kamping destinacije na Mediteranu.

Vzporedno s prilagajanjem povpraševanju kamping-publike se je oblikovala tudi kultura in profesionalnost prijaznih domačinov, ki so organizacijsko, pa tudi z adekvatno izgradnjo specializiranih objektov in ustrezno ponudbo odprli še več možnosti za zvečanje kakovosti in številčnosti obiskov, pri tem pa so ustvarjali tudi lastni renome in podobo Hrvaške kot idealne destinacije za ljubitelje kampiranja.

Počitnikovanje v kampih je možno po vsej hrvaški obali, od Savudrije do Dubrovnika. Ob prilagojeni ponudbi in v pravem naravnem okolju lahko ponovno vzpostavite ravnovesje skozi šport, zdravo prehrano in konjičke za katere čez leto ni časa. Blagodejni vpliv sonca, vode in zraka, ki traja ves dan in do maksimuma, življenje v naravi in z naravo, v čistem, zdravem, zelenem in v okolju, ki ni ekološko ogroženo.


Naturističnih Kampov je 10!

Povezave - ponudba
- FKK - kampi Hrvaška
- Mobilne hišice - Hrvaška
- Počitniške prikolice - Hrvaška
- Glamping - Hrvaška

HRVAŠKA POČITNICE
TOP PONUDBA

Novo
akcija -24 %

05.05. - 09.06.

| Najem

Novo
Akcija -2 %

Poletje 2024

| Najem

Novo
Akcija  %

AKCIJA

| Najem

Novo
Akcija -15 %

FIRST MINUTE

| najem

Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net