Opinię Holiday Village Sagitta - A szobák a múltat idézik, de nagyon tiszták voltak. A légkondicionáló jéghideget fújt. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A part gyönyörű, rendezett, kristálytiszta víz. A kisebb kellemetlenségeken kívül nem volt nagyobb problémánk.w Chorwacji opinie | Hrvaska.net

<< Wróć do oceny hotelu
8.9 / 10
Ocena
imię Antal A.
miejsce Budapest
państwo Magyarország
data 2020-08-17 06:34:20
Typ noclegu
pochwały A szobák a múltat idézik, de nagyon tiszták voltak. A légkondicionáló jéghideget fújt. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A part gyönyörű, rendezett, kristálytiszta víz. A kisebb kellemetlenségeken kívül nem volt nagyobb problémánk.
skargi Földszinten lévő, erkélyes szobát fizettünk ki. Természetesen feláras volt. Viszont a szállodába érve a recepció főnöke, azt hazudta, hogy nincs a földszinten erkély, ezért jobban járunk az emelettel. Hamar kiderült, hogy ez nem igaz, de még egy elnézést sem kaptunk! Az ételek minősége nagyon ingadozó volt. Minden nap más szakács főzött, volt, hogy ehetetlenül ìzetlen, sületlen ételt adtak. A sör valami vizes lötty volt, a kávé amit egész nap lehetett volna inni, melegvíz. A rendes kávégépet csak reggelire és uzsonnára kapcsolták be.....all inclusivet fizettünk ki.. Ha ebédet csomagoltattunk, egy fél literes vizet, egy almát, egy pici szendvicset kaptunk fejenként.
Wasze porady dla innych podróżnych A hotelben nincs lift! Aki nem tud lépcsőzni, (bár azt semmiképpen nem tudja elkerülni), kérjen földszinti szobát.
usługi 7
stosunek wartości do ceny 7
nocleg 10
czystość 10
lokalizacja 10
pokoje 10
wyżywienie 7
personel 10
Obsługa klienta:
info@hrvaska.net