Falkensteiner Hotel Park Punat w Chorwacji opinie | Hrvaska.net

Wynik rezultatów

Całkowita ocena hotelu

8.3
Bardzo dobry,
(Ocena 13 gości)

Wynik według kategorii

usługi 8.8
stosunek wartości do ceny 7.6
nocleg 8.3
czystość 8.8
lokalizacja 8.5
pokoje 7.8
baseny 7.6
wyżywienie 8.1
personel 9
WiFi 9

Popularny dla

biznes 0
para 4
rodzina 8
z przyjaciółmi 1
indywidualnie

Pokaż opinie dodane przez:   
Pokaż opinie w języku :
Słoweńskim
11 opinie
Niemieckim
1 opinie
Chorwackim
1 opinie

Ocena gości

8.4
Michael Schanzer Korntal-Münchingen Deutschland 2023-09-12
Nettes und freundliches Personal. Nicht alles ist perfekt aber in Ordnung.
Die Ausstattung mit Kaffeetassen, Löffel etc ist ausbaufähig. Leider viel zu oft zu kritisieren. Das eigentliche Problem sind aber manche Gäste. Ein Benehmen wie die Axt im Walde. Große Teller geladen und einfach stehen lassen, keine Rücksicht, einfach nur Prollig. Die Angestellten machen einen guten Job. Aber bei den Gästen vergeht es einem.
Sehr schöne Lage. Etwas in die Jahre gekommen aber nett. Wer mehr erwartet muss halt auch mehr bezahlen.

szeczegóły
8.4
Peter Celje Slovenija 2020-08-24

szeczegóły
6.3
Ivan Jelic Hrvatska 2019-06-22
Svaki dan novi rucnik za bazen, iako zvuci smjesno u vecini hotela kod nas dobijete jedan u 7 dana
Mala soba, pada kisa nema natkrivene terase za popit kavu, nema plaze, bazeni uzasno mali, nema unutarnjeg bazena, losa hrana, sokovi uz obroke katastrofalni, prilazi za kolica, bebe katastrofalni, u sobi nema minibar.
Hotel za maksimalno 3 zvjezdice, odobno prvi i zadnji put gost ovog hotela

szeczegóły
9.1
Martina Ljubljana Slovenija 2018-05-16
Prijeten obnovljen hotel, sobe, park, lokacija; prijazno osebje. Hrana zelo dobra. Pijača vedno na voljo. Zelo dobrodošel bazen + otroški bazenček, super opremljeno otroško igrišče in velika igralnica + mini klub vsak večer (zelo fajn osebje, ki je zabavalo otroke).
Kopalnica bi lahko bila večja (komaj da se obrneš v njej). Glede na to, da je all inclusive hotel, je bilo slabše poskrbljeno za vmesne prigrizke (vsaj sadje) med glavnimi obroki - ali pa mi tega nismo opazili, ker je prehitro zmanjkalo? Sladoledi so v baru npr. za doplačati. Otroški bazen je bil zelo hladen (velik bazen pa verjetno ogrevan, najbrž poleti s tem ni problema).
Hotel lahko priporočim za družine - vsaj v predsezoni je bilo ravno prav ljudi, pa še kopati se je dalo v bazenu in cel kup druge zabave za otroke.

szeczegóły
8.5
Samo Velenje Slovenija 2018-05-13
Super prvomajski oddih, dobra hrana, lepa urejenost, odlicno osebje...

szeczegóły
9.9
Maja Slovenija 2018-05-12
Mi smo se pri vas imeli super, otroka sta uzivala na bazenu ter v vasi igralnici, hrana super, osebje prijazno. Sigurno se pridemo!

szeczegóły
10
Marjana Krk - Punat Slovenija 2016-11-12
Prijeten hotel, prijazno osebje, dobra hrana, super otroško igrišče v bližini

szeczegóły
8.5
dali ljubljana slovenija 2016-08-31
Spoštovani, Zelo smo bili zadovoljni s počitnicami v hotelu Park. Zelo prijazno osebje, čiste sobe, zelo dobra in raznolika hrana. Hvala.

szeczegóły
7.3
Olga Ljubljana Slovenija 2016-08-09
Top lokacija za druzine.
V jedilnici nismo dobili stolcka za hranjenje ker jih imajo cisto premalo oz. jaz osebno sem videla samo enega in ta je seveda bil zaseden zmeraj. Kritika gre tudi na wifi ki je samo v glanem hotelu v depandansu 2 ga ni. Pricakovali smo tudi susilnik za lase v kopalnici ki ga seveda ni bilo... Osebje pasivno in nevoljno...manka tudi bazen.
Super kraj za druzine, zdraven hotela vse za otroke, blizu plaza in mestno jedro. Lokacija hotela je top.

szeczegóły
8.7
Mojca Krk Slovenija 2014-09-02
Bila sva zadovoljna z osebjem tudi sobe so vredu urejene! Hrana je kar raznolika.
To ni graja vendar moje osebno mnenej da pri kosilu ni bilo sladic in glede na to da je bilo vse uklučeno bi bili lahko pri pijači kaki vrči da si prineseš pijačo ne da hodiš po vsak kozarec posebaj.

szeczegóły
9.3
DAVID Ljubljana Slovenija 2014-03-15
Super hotel; uredu hrana, prijazno osebje, čiste sobe, odlična lokacija.
včasih je all inclusive preveč, predvsem kosilo, je pa dobro, da lahko namesto obeda v restavraciji s sabo odneseš lunch paket( po prednaročilu pri zajtrku).
Priporočam za pare in za počitek željne.

szeczegóły
4.9
Andrej H. Piran Slovenija 2014-01-16
Žal, jih ni.
Čeprav je minilo že več kot leto dni od mojega 3-dnevnega bivanja v tem hotelu se še vedno spominjam neljubega dogodka, ki sem ga doživel v tem hotelu. Drugi dan bivanja v tem hotelu sem si za zajtrk izbral umešana jajca (kajgana), ki so mi bila že na pogled precej hitro popečena - še zelo surova. Jajca so bila sicer okusna, vendar sem njihov učinek začutil šele tisto popoldne oz. tretje jutro, na dan odhoda. Vsekakor jajca pred pripravo niso bila sveža. Mogoče sem dobil celo salmonelo, ne vem, ker nisem odšel do zdravnika. Torej, od tistega popoldneva sem imel hudo želodčno slabost, z pogostim bruhanjem in hudo drisko. Naslednja 2 dneva sem večinoma preživel na straniščni školjki oz. kopalnici. Žal mi zaradi tega dogodka ta hotel ni ostal v lepem spominu. Še nekaj o storitvi all inclusive light. Ta storitev je bila, vsaj glede izbora ponudbe hrane, res light-light varianta. Ob odprtju restavracije si lahko nekaj minut res dobil dokaj obširen izbor hrane. Večina vrst hrane se po začetni količini ni več dodajala. Dodajale so se samo količine manj kvalitetne, cenejše hrane. To je povzročilo, kar nekaj slabe volje med gosti: če nisi bil med prvimi, nisi mogel dobiti kvalitetne hrane, če pa si bil med prvimi gosti, si padel v hudo gnečo čakajočih gostov, ki so hlastali za hrano, dokler je še bila na izbiro. Tako bolj taboriščno je vse izgledalo. V ta hotel se ne bom vrnil več!
Razmislite kam greste. Včasih je tudi manjša cena lahko zavajujoča, saj ne dobiš več kot light minimum.

szeczegóły
7.4
MIRAN O. Maribor Slovenija 2013-07-15
SOLIDEN PERSIONAL V CELOTI
NI PLAŽE V BLIŽINI
PRIPOROČAM

szeczegóły
Obsługa klienta:
info@hrvaska.net