Dom Maslina - wyspa Pašman w Chorwacji opinie | Hrvaska.net

Wynik rezultatów

Całkowita ocena hotelu

9.1
Znakomity,
(Ocena 5 gości)

Wynik według kategorii

usługi 9.4
stosunek wartości do ceny 9.1
nocleg 9.3
czystość 8.8
lokalizacja 9.4
pokoje 8.9
personel 10

Popularny dla

biznes 1
para 0
rodzina 4
z przyjaciółmi 0
indywidualnie

Pokaż opinie dodane przez:   
Pokaż opinie w języku :
Słoweńskim
3 opinie
Niemieckim
2 opinie

Ocena gości

10
2020-09-15
Wunderbar. Sehr ruhig und direkt am Meer. Die Bäume halten das Haus trotz der Hitze kühl. Schöne Dusche. Habe den Aufenthalt sehr genossen. Super.
Absolut nichts.
Wenn Ihr in Ruhe und Abgeschiedenheit direkt am Wasser Euren Urlaub verbringen wollt, topp. Wer Kneipen und Geschäfte sucht, ist natürlich verkehrt.

szeczegóły
7.6
Tine Škofljica Slovenija 2020-08-23
Objekt ima novo urejeno kopalnico in lepo in zelo opremljeno kuhinjo. Vsi sistemi in naprave v objektu so delovali brezhibno (elektrika, voda,...) Objekt je prostoren in funkcionalen. Super plaža in možen dogovor za čoln in dovolj zasebnosti.
Pričakal nas je slabo očiščen objekt (sploh v času Covid 19!), smeti po tleh, prstni odtisi povsod (omarice v kuhinji in kopalnici, kljuke, podboji, vrata), slabo očiščena tuš kabini. Mravlje povsod. Po prihodu smo sami počistili, ker se sicer nebi mogli vseliti. Funkcionalno objektu manjka prostor za odlaganje povsod (kuhinja, spalnice, kopalnici) in sončni zastori na terasi.
Objekt je primeren za počitnikarje, ki si želijo miru in neposrednega stika z morjem. Zahteva drug pristop k planiranju počitnic in je odličen pobeg od vsakodnevnih urbanih rutin.

szeczegóły
10
Rudolf Weiß Mödling Österreich 2017-08-07
Super netter Vermieter. Sehr nette Leute und sehr um seine Gäste bemüht. Besser geht es nicht. Danke!

szeczegóły
8.3
DARKO ANKARAN SLOVENIJA 2016-08-01
Z bivanjem v hiši smo bili zadovoljni, hišica je čista, inventarja je dovolj, plaža v redu, skratka verjetno še kdaj gremo. Lastnik zelo prijazen, skratka pohvala lastniku za vzdrževanje.
Glede na to, da je sladka voda na razpolago bi lahko uredili zunanji tuš z večjo kapaciteto vode, recimo vsaj 80 litrov. Postelje so malo nerodno razporejene, sicer je pa to odvisno kakšna je družba.
Če potrebujete mir, tišino in poleževanje pojdite sem.

szeczegóły
9.5
Pavel Slovenija 2015-08-30
Zelo prijazni lastniki, hišica je zelo čista, razmeroma zelo dobro urejena, ima dovolj vsega inventarja, dostop 20 m do hišice, super

szeczegóły
Obsługa klienta:
info@hrvaska.net