Отель Duga Uvala , Отзывы из Хорватии | Hrvaska.net

Распределение баллов

Общая оценка отеля

7.4

Оценка по категории

обслуживание 7.3
соотношение цены и качества 7.7
сон 8.1
чистота 6.7
расположение 8.1
номера 7.3
бассейны 7.8
еда 7.2
персонал 8.3
Wi-Fi 6.8

Подходит для

Бизнес 6
Пара 30
Семья 42
Друзья 5
Путешествие в одиночку 1

Показать отзывы от:   
Показать отзывы на :
Словенский язык
62 Отзывы
Английский язык
5 Отзывы
Немецкий язык
6 Отзывы
Хорватский язык
5 Отзывы
Польский язык
1 Отзывы
Венгерский язык
4 Отзывы
итальянский
1 Отзывы

Отзывы гостей

7.7
Ivona Topolnjak NEDELIŠĆE Hrvatska 2021-09-18

подробности
8.8
2021-09-03
Top lokacija. Dobra hrana. Osebje se trudi.
Objekt, zunanje terase , stopnišča In okolica so neurejeni, lahko bi pometli odpadno listje, ki se je naložilo od pomladi. Hotel kazi tudi velik kup odpadnih vreč, ki čakajo na odvoz.
Zaradi izjemne lokacije ga priporočam vsem, ki jih ne moti "socialistićna" oprema in dotrajanost notranjosti.

подробности
7.5
Ebel Schechingen Deutschland 2021-08-30
Küchenpersonal war top. Das Essen kann man nicht meckern. Strand ist sauber aber überfüllt.
Zu wenig Personal, sehr runtergekommen, Renovierungsbedürftig. Müll wird vom Hotelgelände sehr selten abgeholt. Vom Strand ist das WC sehr weit zu erreichen. Mittagsessen am Strand gab es zur Auswahl Pizza und Pommes und auch das konnte man nicht wirklich essen. Runtergekommene Spielplatz Verletzungsgefahr. Im Restaurant Bereich fehlt noch ein Kaffeeautomat da ständig sich eine Schlange bildet.
Bei so einem Zustand würde ich für Familien nicht empfehlen.
Просмотр фотографий

подробности
6.1
2021-08-20
Pohvalila bi zaposlene bili so prijazni. Velika brezplačna izbira pijače pri obrokih, hrana okusna.
Hotel nima delujočih vseh dvigal tako, da do sobe nismo imeli povezave z dvigalom samo delno,tako da smo morali iti po stopnicah velik problem je to za otroke v vozičku in invalide. Do zunanjega bazena ne moreš priti iz zunanjega dela, ker imajo zaklenjeno lahko samo čez hotel, ki pa dvigalo ne deluje in je veliko stopnic, da prideš do njega. Čistoča bi lahko bila bolj na nivoju.
V kolikor želite mir, lepo čisto morje, veliko sence in ne predrag dopust je ta namestitev idealna.

подробности
7.9
Sandra L. STROMBEG Germany 2021-08-02
We were very positiv surprised. Food was good. Rooms clean.
Very cheap. Beach pretty. Beach bar nice. Lift did work.
Swimming pool very nice. For this price we can not say anything wrong.
Sometimes we have to wait for a table to eat. (+/- 15 min)
If you want to have a good times and you don't want to spend to much money for a hotel then you found a good place.
Просмотр фотографий

подробности
6.9
Anonim 2021-07-26
service very nice, reception does not have basic things such as patches. the nearest store is about 10 minutes by car, so you need to have everything you need. a very nice swimming pool with sea water, and the toilets leave a lot to be desired. Nice beach. Apart from the hotel, you won't eat anything on the spot, if you don't have lunch, you won't eat anything from 10am to 7pm. The hotel is generally very old but nice. Good for families with childrens. Couples i would recommend to go Pula or other place.
if you expect perfect cleanliness and you will not find it.
value for money is okay

подробности
4.4
J.R. Slovenija 2021-07-22
Smo bili po 4 letih zopet v hotelu, pričakovali, da bo vsaj toliko ok, kot je bil pred leti. Žal smo bili zelo razočarani. Sobe tak tak, umazana tla, pajki po vsakem vogalu,umazani hodniki vonj po zatohlem. WiFi samo v avli hotela. Prosili za toaletni papir, med bivanjem niti 1x niso odnesli smeti, kaj šele menjali brisač. Hrana … katastrofa zadnji dan vsi tri jedli še samo kruh. Da o bazenu sploh ne pišem. Kilometer prehodiš po hodnikih in dvigalih da prideš do njega, zunanji vhod zaprli.

Žal. Ne rada pišem slabih stvari, ker vedno potegnem vsaj nekaj dobrega.
Ja saj je morje je še vedno enako slano in mir, ki si ga nekateri želimo je pa res.
Škoda, da je hotel prišel v napačne roke, morda je prevelik zalogaj.
Želim vam vse dobro in brez zamere. Lp J.R.

подробности
7.8
Slobodanka Moravice Hrvatska 2021-07-04
Pohvala osoblju hotela
Tri puta smo mijenjali sobu, prva nije bila pospremljena, druga nije imala toplu vodu, u trećoj su bili mravi

подробности
8.5
Željko M. Hrvatska 2020-08-03
Vrlo dobar odnos cijene i pružene usluge ocjena 8

подробности
8.6
Robert Kraków Polska 2019-09-04
Pięknie położony hotel. Spokojna okolica gdzie brak jeżdżących samochodów. Spokojne skaliste dzikie plaże. Duże pokoje z pięknym tarasem i widokiem. W miarę czyste choć już podniszczone.
Duża ilość gosci na posiłkach. Kolejka jak w jadłodajni. Jedzenie dobre. Nieczynne pół hotelu. Tak jakby właścicielowi już nie opłacało się remontować. Na basenie brak zacienienia mało drzew i parasoli. Brak sklepów w okolicy. Nic się tam nie zmienia od kilkudziesięciu lat
Pomimo wszystko pojechałem tam po raz szósty i polecam to miejsce.

подробности
5.5
Mira A. Duga uvala 2019-08-26
Veliko naravne sence na plaži, plaža blizu hotela. Hotelska soba je bila primerno opremljena in ob prihodu lepo očiščena. Glede na lego Duge uvale je v jutranjem oz. popoldanskem času mogoče raziskati skorajda celo Istro.
Hotel je v osnovi lep in vidi se, da je bil (še) pred desetimi leti eden izmed najlepših hotelov na Jadranu. Pogoji so odlični, saj so vsi rekreativni elementi (npr. tenis igrišče, park, peskovnik za otroke) v naravni senci.
Sedaj je celoten hotelski kompleks, (vključno s hotelsko plažo in bazenoma) nevzdrževan, umazan in zanemarjen. Osebje je (z)naveličano in brezvoljno, kar je ob plači, ki jo prejemajo (350 €), do neke mere, celo razumljivo. Mi se nismo mogli znebiti občutka, da vodstvo ta hotel sistematično uničuje (nemogoče je, da je direktor/-ica tako nesposoben/-a!!!).
Tudi, če na plaži radi berete v naravni senci, imate urejeno prebavo (objekt z WC in tuši je zaprt) in načrtujete, da boste v času, ko ste na morju raziskali še Istro ter če ste si pripravljeni sami očistiti svoj prostor na plaži, prekopati del peskovnika za svojega otroka :) ... si hotela ne bi upali priporočiti nikomur.

подробности
5.3
Francesco ernesti Bolzano Italia 2019-08-05

подробности
7.5
Veselko Kočevar Komen Slovenija 2019-07-25
Prijazno osebje, elektronska zapestnica, pijača pri večerji, solidna plaža, bližina plaže
Malo( kar močno) dotrajano poslopje, internet skoraj neuporaben (zelo počasen), sanitarije spodaj (skupne) neočiščene,
Kdor išče mirno lokacijo, lepo plažo v bližini hotela in senco ter mu ni mar za nočno zabavo, je to kar v redu lokacija. Tudi cena-kvaliteta je solidna, z malo izboljšavami bi to bil prav prijeten oddih, predvsem za družine z majhnimi otroki.

подробности
7.9
Rita Szombathely Magyarország 2019-07-12
A szálloda gyönyörű helyen van, jó adottságokkal rendelkezik. Mi 1 hetet töltöttünk el, apró dolgokat leszámítva mindennel meg voltunk elégedve. A reggeli,ebéd,vacsora bőséges, folyamatosan töltik. A személyzet kedves, barátságos, magyarul beszélő személyzet is van, nagyon kedves. (Bence). A tengerpart gyönyörű, a kilátás páratlan. Összességében nagyon jól éreztük magunkat
Sajnos hűtő csak felárban van, pedig elférne a szobában. Kicsit nagyobb tisztaság a strand közelében. Félpanzió ellátás mellett kevés az ebéd lehetőség, 1 pizzás van. Kicsit változatosabb lehetne a vacsora

подробности
9.3
bojan mlinše slovenija 2019-05-16
za to ceno zadovolen
čistoča okolice
priporočam probite

подробности
6.8
Alenka T. Slovenija 2019-05-08
Dobre večerje, prijazno osebje.
Prikaz v katalogu se ne ujema z resničnim stanjem. Okolica hotela je zanemarjena. Hotel je star in potreben obnove. V okolici ni niti enega lokala, kjer bi si lahko privoščil kavo.

подробности
8.2
Slovenija 2018-10-20
Krožniki in jedilni pribor umazan. Pomanjkanje kozarcev , skodelic za kavo.

подробности
8.5
Slovenija 2018-10-03

подробности
4.1
Vanda Kranj Slovenija 2018-09-09
Lokacija in čisto morje
V desetih dneh niti enkrat počiščena soba, dvakrat sem morala v recepcijo po brisače in toalet papir. Več dni nobenega spanja, ker je bilo v hotelu nastanjenih 5 avtobusov otrok(razbijanje, vpitje...) ...zaradi njih so nas preselili v restavracijo modri in ker ni bilo dovolj prostora, so nekateri jedli kar v stoje. Na pritožbo smo dobili odgovor ako vam nešto smeta, idite tamo od kuda ste došli to pamislim, da je nesramnost brez primere
Ne hodite v Dugo uvalo v začetku septembra

подробности
9.3
Irena MOST NA SOČI slovenija 2018-09-06
Čudovita plaža, veliko sence, proda . morje omogoča brezskrbno plavanje tudi manj veščim plavalcem. Soba prostorna in urejena.
Na plaži sem pogrešala urejen Wc in mogoče kakšen tuš. osebje bi lahko na recepciji dalo kakšno informacijo več o vstopu v bazen... o tem kje kupiti časopis, ali pa bi moralo biti označeno kje je najbljižja trafika ali market. Zadnji dan, ko greš iz hotela je problem, če se še kopa šv morju nimaš prostora za preoblačenje. Tudi med kopanjem moraš v sobo na wc..
S seboj vzemite fen za sušenje las.

подробности
7.4
Tamás Magyarország 2018-09-03

подробности
7.4
janez DRAVOGRAD SLOVENIJA 2018-08-14
ZELO LEPA LOKACIJA, MIR, ČISTO MORJE UPORABA ZAPESTNIC JE ZELO V REDU SAJ NE POTREBUJEŠ NOSITI SE SEBOJ GOTOVINE, PA ŠE CENEJE JE PLAČILO Z ZAPESTNICO.
ŽAL JE VELIKO OBJEKOTOV ZAPUŠČENIH, OSTALO PA JE ŽE KAR POTREBNO OBNOVE. PRI OBROKIH BI LAHKO NAREDILI DRUGAČNO POSTAVITEV, NPR. ZAJTRKU VEČ MEST ZA KAVO IN OSTALE NAPITKE, NE PA DA POL URE STOJIŠ V VRSTI, DA DOBIŠ EN KAPUČIN IN ŠE TAKRAT VČASIH ZMANJKA NAPITKA ALI PA CELO SKODELIC .... DRUGAČE PA JE SKUHANO KAR OKUSNO.
ČE IMATE RADI MIR JE TU ZELO DOBRA LOKACIJA, RES PA JE, DA JE ZELO MALO ZABAVE IN LE ENA TRGOVINICA, KJER ŠE VODE NIMAJO VEČJE KOT 0,5 LITRA.

подробности
6.6
Stanga I. Eger Magyarország 2018-08-08

подробности
6.3
Alenka Duga uvala Hrvaška 2018-08-07
zelo lep kraj, plaža zelo lepa, morje čisto, škoda, da ne znajo boljše izkoristiti, ker hotel in ponudba v hotelu je slaba...

подробности
4.8
enrico udine italija 2018-07-25
/
prehrana, čistoča
/

подробности
7.9
Miran Postojna Slovenija 2018-07-22
Odlična lokacija, primerna za tiste, ki ne želijo nočnega življenja.
Nikjer označb kako do hotela - nima ne imena ne ulice, receptorji - niso izobraženi za te storitve, ne vejo niti koliko je od Duge uvale oddaljen Medulin, odlično znajo češko in madžarsko, za čiščenje sobe in sveže brisače morač loviti sobarice, ker nimajo ključev od sob. TRGOVINE v bližini 1000 m ni - hrano (prigrizke) pijačo...
sistem palačevanja v hotelu, ki nima ne naslova ne imena - imajo neke urice - kot v bazenih. Nanje naložiš gotovino, potem plačueješ vse, kar spada pod hotel in imaš 20% popust. Brez kritja ne moreš plačati. Ko smo odhajali domov pa je receptor zaračunal kar 150 kun - dolg na urici. Bolj kot sem dokazovala z zadnjim računom da je kritje, bolj me je spedenani receptor provociral da ne razume - ni pomagalo niti v nemščini niti v angleščini - slovensko niti pod razno NOČEJO RAZUMET. To se je dogajalo skoraj vsakemu, ki je bil v vrsti za odjavo. SHRANJUJTE RAČUNE!

подробности
5.7
Marijan N Sisak Hrvatska 2018-07-20
Nema nikih sadrzaja Veceji na plazi su zatvoreni i gosti seru i pisaju oko plaze i hotela to je sramota za takav hotel koji jos zovu rizort hotel svake godine je tu sve losije ja tu dolazim 20 godina i vidim da sve propada i onaj sadrzaj kojim se hvale od toga nema nista jer nista ne ulazu sve se raspada.
Ovo je samo obican hotel a vi odlucite ovdje je svake godine sve manje gostiju jer oatanu razocarani. Ovo je mjesto skupo jer nema onoga cime se hvale

подробности
8
Milan Nunska graba slovenija 2018-07-19
Osebje se kar trudi ustreči v njihovih zmožnostmi
Ni nobene trgovine z sadjem ,okolica površno urejena
Če hočeš mir in zelenje kar pravi kraj za počitek
Просмотр фотографий

подробности
7.1
Edina Nyíregyháza Magyarország 2018-07-13
Jó adottságokkal rendelkező szálloda.Szép környezetben.
Nincs hűtő ,széf a szobákban.Néhány helyen omlott a fal.Tisztaságra jobban kellene figyelni.A reggelinél iszonyú hosszú sor a kávé-tea készítésnél (talán a meleg vizet külön kellene és gyorsabb lenne)A vacsora katasztrófa-hatalmas sor mivel a pultot csak egy oldalról lehet megközelíteni.Kevés személyzet.Ebéd lehetőség kevés.A szálloda alig van kitáblázva.

подробности
9.4
Peter Kranj Slovenija 2018-05-14

подробности
Обслуживание клиентов:
info@hrvaska.net