Hotel Duga Uvala , Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

7.4

Povzetek rezultatov

Skupna ocena hotela

7.4

Ocena po kategorijah

storitev 7.3
razmerje cena / kvaliteta 7.7
spanje 8.1
čistoča 6.7
lokacija 8.1
sobe 7.3
bazeni 7.8
prehrana 7.2
osebje 8.3
WiFi 6.8

Zanimivo za

poslovno 6
par 30
družina 42
s prijatelji 5
individualno 1

Prikažite komentarje skupine:   
Prikažite mi komentarje v :
slovenščini
62 komentarjev
angleščini
5 komentarjev
nemščini
6 komentarjev
hrvaščini
5 komentarjev
poljščini
1 komentarjev
madžarščini
4 komentarjev
italijanščini
1 komentarjev

Ocene gostov

8.1
Ivona Topolnjak NEDELIŠĆE Hrvatska 2021-09-18

podrobno
9
2021-09-03
Top lokacija. Dobra hrana. Osebje se trudi.
Objekt, zunanje terase , stopnišča In okolica so neurejeni, lahko bi pometli odpadno listje, ki se je naložilo od pomladi. Hotel kazi tudi velik kup odpadnih vreč, ki čakajo na odvoz.
Zaradi izjemne lokacije ga priporočam vsem, ki jih ne moti "socialistićna" oprema in dotrajanost notranjosti.

podrobno
7.3
Ebel Schechingen Deutschland 2021-08-30
Küchenpersonal war top. Das Essen kann man nicht meckern. Strand ist sauber aber überfüllt.
Zu wenig Personal, sehr runtergekommen, Renovierungsbedürftig. Müll wird vom Hotelgelände sehr selten abgeholt. Vom Strand ist das WC sehr weit zu erreichen. Mittagsessen am Strand gab es zur Auswahl Pizza und Pommes und auch das konnte man nicht wirklich essen. Runtergekommene Spielplatz Verletzungsgefahr. Im Restaurant Bereich fehlt noch ein Kaffeeautomat da ständig sich eine Schlange bildet.
Bei so einem Zustand würde ich für Familien nicht empfehlen.
Ogled fotografij

podrobno
6.5
2021-08-20
Pohvalila bi zaposlene bili so prijazni. Velika brezplačna izbira pijače pri obrokih, hrana okusna.
Hotel nima delujočih vseh dvigal tako, da do sobe nismo imeli povezave z dvigalom samo delno,tako da smo morali iti po stopnicah velik problem je to za otroke v vozičku in invalide. Do zunanjega bazena ne moreš priti iz zunanjega dela, ker imajo zaklenjeno lahko samo čez hotel, ki pa dvigalo ne deluje in je veliko stopnic, da prideš do njega. Čistoča bi lahko bila bolj na nivoju.
V kolikor želite mir, lepo čisto morje, veliko sence in ne predrag dopust je ta namestitev idealna.

podrobno
7.8
Sandra L. STROMBEG Germany 2021-08-02
We were very positiv surprised. Food was good. Rooms clean.
Very cheap. Beach pretty. Beach bar nice. Lift did work.
Swimming pool very nice. For this price we can not say anything wrong.
Sometimes we have to wait for a table to eat. (+/- 15 min)
If you want to have a good times and you don't want to spend to much money for a hotel then you found a good place.
Ogled fotografij

podrobno
7
Anonim 2021-07-26
service very nice, reception does not have basic things such as patches. the nearest store is about 10 minutes by car, so you need to have everything you need. a very nice swimming pool with sea water, and the toilets leave a lot to be desired. Nice beach. Apart from the hotel, you won't eat anything on the spot, if you don't have lunch, you won't eat anything from 10am to 7pm. The hotel is generally very old but nice. Good for families with childrens. Couples i would recommend to go Pula or other place.
if you expect perfect cleanliness and you will not find it.
value for money is okay

podrobno
4.8
J.R. Slovenija 2021-07-22
Smo bili po 4 letih zopet v hotelu, pričakovali, da bo vsaj toliko ok, kot je bil pred leti. Žal smo bili zelo razočarani. Sobe tak tak, umazana tla, pajki po vsakem vogalu,umazani hodniki vonj po zatohlem. WiFi samo v avli hotela. Prosili za toaletni papir, med bivanjem niti 1x niso odnesli smeti, kaj šele menjali brisač. Hrana … katastrofa zadnji dan vsi tri jedli še samo kruh. Da o bazenu sploh ne pišem. Kilometer prehodiš po hodnikih in dvigalih da prideš do njega, zunanji vhod zaprli.

Žal. Ne rada pišem slabih stvari, ker vedno potegnem vsaj nekaj dobrega.
Ja saj je morje je še vedno enako slano in mir, ki si ga nekateri želimo je pa res.
Škoda, da je hotel prišel v napačne roke, morda je prevelik zalogaj.
Želim vam vse dobro in brez zamere. Lp J.R.

podrobno
8.4
Slobodanka Moravice Hrvatska 2021-07-04
Pohvala osoblju hotela
Tri puta smo mijenjali sobu, prva nije bila pospremljena, druga nije imala toplu vodu, u trećoj su bili mravi

podrobno
8.5
Željko M. Hrvatska 2020-08-03
Vrlo dobar odnos cijene i pružene usluge ocjena 8

podrobno
8.5
Robert Kraków Polska 2019-09-04
Pięknie położony hotel. Spokojna okolica gdzie brak jeżdżących samochodów. Spokojne skaliste dzikie plaże. Duże pokoje z pięknym tarasem i widokiem. W miarę czyste choć już podniszczone.
Duża ilość gosci na posiłkach. Kolejka jak w jadłodajni. Jedzenie dobre. Nieczynne pół hotelu. Tak jakby właścicielowi już nie opłacało się remontować. Na basenie brak zacienienia mało drzew i parasoli. Brak sklepów w okolicy. Nic się tam nie zmienia od kilkudziesięciu lat
Pomimo wszystko pojechałem tam po raz szósty i polecam to miejsce.

podrobno
6.1
Mira A. Duga uvala 2019-08-26
Veliko naravne sence na plaži, plaža blizu hotela. Hotelska soba je bila primerno opremljena in ob prihodu lepo očiščena. Glede na lego Duge uvale je v jutranjem oz. popoldanskem času mogoče raziskati skorajda celo Istro.
Hotel je v osnovi lep in vidi se, da je bil (še) pred desetimi leti eden izmed najlepših hotelov na Jadranu. Pogoji so odlični, saj so vsi rekreativni elementi (npr. tenis igrišče, park, peskovnik za otroke) v naravni senci.
Sedaj je celoten hotelski kompleks, (vključno s hotelsko plažo in bazenoma) nevzdrževan, umazan in zanemarjen. Osebje je (z)naveličano in brezvoljno, kar je ob plači, ki jo prejemajo (350 €), do neke mere, celo razumljivo. Mi se nismo mogli znebiti občutka, da vodstvo ta hotel sistematično uničuje (nemogoče je, da je direktor/-ica tako nesposoben/-a!!!).
Tudi, če na plaži radi berete v naravni senci, imate urejeno prebavo (objekt z WC in tuši je zaprt) in načrtujete, da boste v času, ko ste na morju raziskali še Istro ter če ste si pripravljeni sami očistiti svoj prostor na plaži, prekopati del peskovnika za svojega otroka :) ... si hotela ne bi upali priporočiti nikomur.

podrobno
6
Francesco ernesti Bolzano Italia 2019-08-05

podrobno
7.5
Veselko Kočevar Komen Slovenija 2019-07-25
Prijazno osebje, elektronska zapestnica, pijača pri večerji, solidna plaža, bližina plaže
Malo( kar močno) dotrajano poslopje, internet skoraj neuporaben (zelo počasen), sanitarije spodaj (skupne) neočiščene,
Kdor išče mirno lokacijo, lepo plažo v bližini hotela in senco ter mu ni mar za nočno zabavo, je to kar v redu lokacija. Tudi cena-kvaliteta je solidna, z malo izboljšavami bi to bil prav prijeten oddih, predvsem za družine z majhnimi otroki.

podrobno
7.9
Rita Szombathely Magyarország 2019-07-12
A szálloda gyönyörű helyen van, jó adottságokkal rendelkezik. Mi 1 hetet töltöttünk el, apró dolgokat leszámítva mindennel meg voltunk elégedve. A reggeli,ebéd,vacsora bőséges, folyamatosan töltik. A személyzet kedves, barátságos, magyarul beszélő személyzet is van, nagyon kedves. (Bence). A tengerpart gyönyörű, a kilátás páratlan. Összességében nagyon jól éreztük magunkat
Sajnos hűtő csak felárban van, pedig elférne a szobában. Kicsit nagyobb tisztaság a strand közelében. Félpanzió ellátás mellett kevés az ebéd lehetőség, 1 pizzás van. Kicsit változatosabb lehetne a vacsora

podrobno
9.4
bojan mlinše slovenija 2019-05-16
za to ceno zadovolen
čistoča okolice
priporočam probite

podrobno
6.6
Alenka T. Slovenija 2019-05-08
Dobre večerje, prijazno osebje.
Prikaz v katalogu se ne ujema z resničnim stanjem. Okolica hotela je zanemarjena. Hotel je star in potreben obnove. V okolici ni niti enega lokala, kjer bi si lahko privoščil kavo.

podrobno
9
Slovenija 2018-10-20
Krožniki in jedilni pribor umazan. Pomanjkanje kozarcev , skodelic za kavo.

podrobno
8.1
Slovenija 2018-10-03

podrobno
4.2
Vanda Kranj Slovenija 2018-09-09
Lokacija in čisto morje
V desetih dneh niti enkrat počiščena soba, dvakrat sem morala v recepcijo po brisače in toalet papir. Več dni nobenega spanja, ker je bilo v hotelu nastanjenih 5 avtobusov otrok(razbijanje, vpitje...) ...zaradi njih so nas preselili v restavracijo modri in ker ni bilo dovolj prostora, so nekateri jedli kar v stoje. Na pritožbo smo dobili odgovor ako vam nešto smeta, idite tamo od kuda ste došli to pamislim, da je nesramnost brez primere
Ne hodite v Dugo uvalo v začetku septembra

podrobno
9.1
Irena MOST NA SOČI slovenija 2018-09-06
Čudovita plaža, veliko sence, proda . morje omogoča brezskrbno plavanje tudi manj veščim plavalcem. Soba prostorna in urejena.
Na plaži sem pogrešala urejen Wc in mogoče kakšen tuš. osebje bi lahko na recepciji dalo kakšno informacijo več o vstopu v bazen... o tem kje kupiti časopis, ali pa bi moralo biti označeno kje je najbljižja trafika ali market. Zadnji dan, ko greš iz hotela je problem, če se še kopa šv morju nimaš prostora za preoblačenje. Tudi med kopanjem moraš v sobo na wc..
S seboj vzemite fen za sušenje las.

podrobno
7.6
Tamás Magyarország 2018-09-03

podrobno
7.3
janez DRAVOGRAD SLOVENIJA 2018-08-14
ZELO LEPA LOKACIJA, MIR, ČISTO MORJE UPORABA ZAPESTNIC JE ZELO V REDU SAJ NE POTREBUJEŠ NOSITI SE SEBOJ GOTOVINE, PA ŠE CENEJE JE PLAČILO Z ZAPESTNICO.
ŽAL JE VELIKO OBJEKOTOV ZAPUŠČENIH, OSTALO PA JE ŽE KAR POTREBNO OBNOVE. PRI OBROKIH BI LAHKO NAREDILI DRUGAČNO POSTAVITEV, NPR. ZAJTRKU VEČ MEST ZA KAVO IN OSTALE NAPITKE, NE PA DA POL URE STOJIŠ V VRSTI, DA DOBIŠ EN KAPUČIN IN ŠE TAKRAT VČASIH ZMANJKA NAPITKA ALI PA CELO SKODELIC .... DRUGAČE PA JE SKUHANO KAR OKUSNO.
ČE IMATE RADI MIR JE TU ZELO DOBRA LOKACIJA, RES PA JE, DA JE ZELO MALO ZABAVE IN LE ENA TRGOVINICA, KJER ŠE VODE NIMAJO VEČJE KOT 0,5 LITRA.

podrobno
6.7
Stanga I. Eger Magyarország 2018-08-08

podrobno
6.9
Alenka Duga uvala Hrvaška 2018-08-07
zelo lep kraj, plaža zelo lepa, morje čisto, škoda, da ne znajo boljše izkoristiti, ker hotel in ponudba v hotelu je slaba...

podrobno
4.6
enrico udine italija 2018-07-25
/
prehrana, čistoča
/

podrobno
8.5
Miran Postojna Slovenija 2018-07-22
Odlična lokacija, primerna za tiste, ki ne želijo nočnega življenja.
Nikjer označb kako do hotela - nima ne imena ne ulice, receptorji - niso izobraženi za te storitve, ne vejo niti koliko je od Duge uvale oddaljen Medulin, odlično znajo češko in madžarsko, za čiščenje sobe in sveže brisače morač loviti sobarice, ker nimajo ključev od sob. TRGOVINE v bližini 1000 m ni - hrano (prigrizke) pijačo...
sistem palačevanja v hotelu, ki nima ne naslova ne imena - imajo neke urice - kot v bazenih. Nanje naložiš gotovino, potem plačueješ vse, kar spada pod hotel in imaš 20% popust. Brez kritja ne moreš plačati. Ko smo odhajali domov pa je receptor zaračunal kar 150 kun - dolg na urici. Bolj kot sem dokazovala z zadnjim računom da je kritje, bolj me je spedenani receptor provociral da ne razume - ni pomagalo niti v nemščini niti v angleščini - slovensko niti pod razno NOČEJO RAZUMET. To se je dogajalo skoraj vsakemu, ki je bil v vrsti za odjavo. SHRANJUJTE RAČUNE!

podrobno
6
Marijan N Sisak Hrvatska 2018-07-20
Nema nikih sadrzaja Veceji na plazi su zatvoreni i gosti seru i pisaju oko plaze i hotela to je sramota za takav hotel koji jos zovu rizort hotel svake godine je tu sve losije ja tu dolazim 20 godina i vidim da sve propada i onaj sadrzaj kojim se hvale od toga nema nista jer nista ne ulazu sve se raspada.
Ovo je samo obican hotel a vi odlucite ovdje je svake godine sve manje gostiju jer oatanu razocarani. Ovo je mjesto skupo jer nema onoga cime se hvale

podrobno
7.8
Milan Nunska graba slovenija 2018-07-19
Osebje se kar trudi ustreči v njihovih zmožnostmi
Ni nobene trgovine z sadjem ,okolica površno urejena
Če hočeš mir in zelenje kar pravi kraj za počitek
Ogled fotografij

podrobno
7
Edina Nyíregyháza Magyarország 2018-07-13
Jó adottságokkal rendelkező szálloda.Szép környezetben.
Nincs hűtő ,széf a szobákban.Néhány helyen omlott a fal.Tisztaságra jobban kellene figyelni.A reggelinél iszonyú hosszú sor a kávé-tea készítésnél (talán a meleg vizet külön kellene és gyorsabb lenne)A vacsora katasztrófa-hatalmas sor mivel a pultot csak egy oldalról lehet megközelíteni.Kevés személyzet.Ebéd lehetőség kevés.A szálloda alig van kitáblázva.

podrobno
9.6
Peter Kranj Slovenija 2018-05-14

podrobno
5.8
Duga uvala Hrvaška 2018-05-09
Razen lokacije, ki je primerna za vse miru željne, ni pohvalne ocene na objekt in bivanje.
- prehrana: enolična, premalo izbire, hrane je pogosto zmanjkovalo, prinašali so jo čisto neažurno, vse tri dni bivanja enaka solata, enake slaščice,... - še pribor samopostrežen, vrstni red hrane in pribora neustrezen, zato moraš ven iz vrste, da dobiš krožnik na katerega daš hrano, pribora in kozarcev je velikokrat zmanjkalo, sveže so prinesli po predolgem čakanju, - sobe so sicer solidno čiste, na balkonu pa se na sedežno garnituru ne da sesti, okolica (park pred obalo in okrog igrišč) popolnoma zanemarjena - nepokošena trava, nepometene tlakovane poti, na obali smeti in poln koš za odpadke pred obalo, - žimnice so popolnoma trde, tako da se hrbtenični bolnik zbudi popolnoma polomljen, - trgovinice, butiki, barčki v okviru hotela v razsutem stanju, pred okni vreče s smetmi, neuporabna in zamenjana šara vidna v okolici hotela, - notranji bazen malo prehladen, jacuzzi ne obratuje, po tleh lasje, ročka pri tuših špricajo v vse smeri, glede na toplo vreme bi lahko obratoval tudi zunanji bazen, vendar je še čisto zanemarjen, - osebje je sicer zadovoljivo prijazno, zato pa receptor neustrezno oblečen (vse dni raztegnjena črna majica in zguljene kavbojke), - objekt (bife) na obali nedaleč od hotela ob sprehajalni poti, ne vem pa če je hotelski, je v poraznem stanju
Vsekakor je to objekt in storitev, kjer je potrebna velika mera tolerance. Cena je res nižja kot drugje, vendar za to kvaliteto še previsoka. V hotelu smo v istem času letovali pred cca 7. leti, vendar je bilo bivanje takrat bistveno prijetneje, objekt dobro obiskan, hrana dobra, okolica bolj urejena.

podrobno
7.3
Andrej Celje Slovenija 2018-05-08
Skromna ampak okusna hrana. Za vsakega več kot dovolj. Prijazno osebje. Mir.
Ni moznosti obrokov med zajtrkom in vecerjo.

podrobno
6.9
Slovenija 2018-05-08

podrobno
7
Salzburg Austria 2017-09-16
die lage in dieser bucht ist fantastisch
die lage in dieser bucht ist fantastisch,diese anlage muß vor 25 Jahren ein traum gewesen sein,bitte renovieren. das personal war sehr nett, die küche leider weniger vielleicht den billigen preis entsprechend,ein gutes a la card restaurant wäre hier sehr hilfreich,auch der supermarkt sollte geöfnet sein, bitte korigieren sie den prospekt (kein hallenbad,kein billard,kein tischtennis)
alles in allen den günstigen preis entsprechend ok. mit freundlichen grüßen aus salzburg fam. Dürnle

podrobno
7.5
Steiger Rottenburg Deutschland 2017-09-05
Am Hotel sind sehr viele Dinge die repariert werden sollten oder gewartet werden müssen.

podrobno
7.2
Ivanka Hotel Croacia Slovenija 2017-09-04

podrobno
9.2
dolores miren slovenija 2017-08-28
Preden smo odšli sem prebrala kritiko in graje. Bila sem nekoliko v dvomu, ker so kritizirali kopalnico, hotel, prehrano, gnečo na plaži, okolico, zabavo... Dejansko je bilo pravo nasprotje, če si dovolj samokritičen. Hotel seveda kaže blišč iz preteklosti, ampak sorazmerno s ceno je več kot urejeno. Kopalnica je prostorna, prostori hotela so veliki, arhitektura lepa, hrana raznolika- samopostrežba (seveda ni potrebe, da vsak dan vzameš vse na krožnik), vino, pivo, kokakola....brez omejitev. Obala, če si pripravljen narediti 100 metrov, čudovita, morje čisto,jate rib, delfini, ni ježev..potrebuješ pa senčnik. Dejansko ne potrebuješ Dalmacije. Za zabavo je bilo poskrbljeno v okolici so bile skoraj vsak dan šagre- veselice. V restavraciji spodaj je bil one bend men na sintesajzerju in je naredil čudovito plesno vzdušje. Italijeni so imeli najeto šolo salse...Torej, moje izkušnje so bile čudovite...seveda je potrebno pred kritiko kaj narediti na sebi...Pa lepe počitnice.
Edina graja, nerazumno aroganco in prezir do ljudi s strani uslužbenke masažnega salona v hotelu. Pač ena slaba izkušnja.
Lep dopust, verjetno še kdaj pridemo.

podrobno
9
Slovenija 2017-08-25
Trud osebja, nastanitev, hrana, bazen
Ni posebne graje, vidi se, da je bil objekt dolgo časa zanemarjen/zaprt. Najbližja bencinska v bistvu v Puli (če imaš plovilo).
Možen miren odklop, sploh za to ( primerno) ceno.

podrobno
5.1
Andrej Log Slovenija 2017-08-25
Pohvala strežbe v zunanjem bazenu, prijazen gospodič
Hrana-neokusna, veliko krat je zmanjka in ne prinesejo nove, jutranja bela kava je bila samo z vodo, brez mleka, sadje dodajajo na obroke, po 2 sadeže in še to izbirajo. Za otroke nimajo nobene ponudbe hrane na izbiro. Namesto, da uživaš ob hrani, jih moraš prosit, da dobiš, kar je na meniju. Soba- neočiščeno, je ne sedajo, balkon brez delujočih poljem, soba brez zaves, ni nobene zasebnosti. Parkirišče-zadnji dan poškodovali moje vozilo, premaknjena stransko ogledalo, zlomljen desni brisalec, ukradena antena. Hotel si žal ne zasluži treh zvezdic. V bistvu si nisem predstavljal tako nepopolnega poročnega dopusta
Bolj raznolika hrana, urejenost sob

podrobno
5.2
Stefan M Villach 2017-08-19
Pool war sehr schön und sauber war aber das einzig positive am Hotel
Zu dem Mitttag- und Abendessen gab es immer das gleiche, wenn dann wurde nur das Gemüße gewechselt. Zimmer im Annex ohne Wifi und ersten 3 Tage ohne Zimmermädchen da sie keinen Schlüssel fürs Zimmer hatten. Weder ein Geschäft oder Souvenirshop in der Nähe.
Großen Bogen um diesen Ort machen.

podrobno
4.9
Mateja Žimarice Slovenija 2017-08-19
Pijača pri večerji in kosilu v ceni obroka, brez doplačila.
Katastrofalna ponudba hrane. Kosilo in večerja enolična z zelo malo izbire. Eno in isto cel teden. Zaprte vse trgovine v hotelskem naselju, zato smo morali z avtom do najbližje. Če bi to vedela, ne bi šla sem na dopust. Doplačati smo morali hladilnik v sobi - in to 50 KN/dan, prav tako sobe niso imele sušilca za lase. Pred 3 leti je bilo super, sedaj pa je katastrofalno.
Ne hodite sem, še posebej če imate majhne otroke. Brez trgovine, slaba - enolična hrana, precej hladno morje. Brez dostopa za vozičke do plaže in precej stopnic.

podrobno
6.7
Svjetlana Graz Österreich 2017-08-17
Es ist mal eine wunderschöne Anlage gewesen... Doch es benötigt noch sehr viel an Arbeit, dass man sich dort tatsächlich wohl fühlen kann. Strand ist schön, wer Buchten mag. Nur leider nicht sehr sauber.
Zum Abendessen gibt es zwei-drei verschiedene Speisen und zwar jeden Tag fast das gleiche... Da es in der Umgebung keine Restaurants gibt (eigentlich gibt´s in der Umgebung gar nichts, nicht mal ein Lebensmittelgeschäft) ist es unmöglich, diesem Essen im Hotel zu entkommen.
Wer es ruhig und familiär mag, wäre es ein Traumort.... Nur leider ist die Anlage noch nicht so auf Vordermann gebracht worden, damit sich der Gast dort wohl fühlen kann. Wenn das Personal jedoch am Ball bleibt, könnte es in 2-3 Jahren doch noch gemütlich werden. Wie gesagt, wenn...

podrobno
7.5
Darko Blatna Brezovica 51a Slovenija 2017-08-15
Pohvalo imam na zapestnice, na katero naložiš denar in s tem potem plačuješ. To so se pa dobro spomnili vsa čast Hrvatom.
Pozdravljeni. Imam nekaj pripomb, ki sicer niso kaj veliko vplivale na bivanje v tem hotelu. Prvo ko se pripelješ iz avtoceste ni nikjer kakšnega smerokaza za to destinacijo. Ko prideš v hotel te pozdravi vonj po zatohlem, za pultom recepcije sedita dva fant in eno dekle pri katerih neveš ali se pogovarja s teboj ali sami s sabo ali igrajo igrice na računalniku. Slovenski jezik - to pa je problem Hrvatov: z vsemi drugimi tujimi turisti se prav lepo pogovarjajo v njihovem jeziku samo slovenskega pa neznajo pa čeprav nas je bilo v hotelu vsaj 2/3 slovenskih turistov. Tudi vsi napisi so bili v Italijanskem, Nemškem, Angleškem jeziku samo Slovenščino so pa pozabili ali pa sploh nevedo da slovenski turisti obstajamo. Tudi na televiziji imajo samo hrvaške programe in nekaj tujih, slovenskih pa ni - spet mrk slovenskega jezika. Čistoča jim je tudi tuja in pa hitrost natakarjev kot bi bili cepljeni proti brzini. Saj vem, da je bilo vroče, da imajo nizke plače in jih do neke mere tudi razumem samo turisti in obiskovalci smo tisti od katerih pač živijo. Pogovarjali smo se da bova z ženo nastanjana v hotelu dali pa so naju v depandanso hotela. Najbližja trgovina je oddaljena cca 3km, tako da peš ne gre, če pa se odpelješ z avtomobilom potem ti nekdo drug zasede parkirni prostor. Sicer je pa to tako malo denarja malo muzike. lp

podrobno
7.8
Darja Ljubljana Slovenija 2017-08-13
Hrana dobra.
Vsobi bi lahko bil en manjši hladilnik.
Priporočam obisk.

podrobno
8.4
Janko Celje slovenija 2017-08-11
Velike sobe - miren in zelen okoliš - bazen, lepa plaža, senca, brez hude gneče, brezgotovinsko plačevanje s čipom, okusna hrana, mir
Slabo delovanje klime, prepočasno pospravljanje miz v jedilnici, enolična hrana, nobene trgovine (sadje) v bližini, samo en avtomat za tople napitke v jedilnici (nastajajo vrste)
Hotel je cenovno ugoden in za svojo ceno nudi kar nekaj. Za relativno malo denarja dobite zelo dobro sobo s klimo, wi-fi, bazen, sicer manj raznoliko hrano, a dober dopust. Zapraviti ne moreš dodatnega denarja, ker ga nimaš kje.

podrobno
6.9
gosia ruda slaska poland 2017-08-11
good quality of food, nobody gest sick, but very limited choice, only one meat and one soup at lunch
great swimming pools but...swimming pools for kids was open only for 1 day......you can imagine what feels 3 years old kid when you are travelling 1000 km by car to have fun in swimming pools and nobody form hotel is telling you that swimming pools for which you paid are off and it happens during a peak season in July! swimming pools fort adults were fine but they also surprised us....we simply came there with all the stuff in hand and they were suddenly closed, no water...in July2017! no information at reception, nothing! so be aware that if you are choosing hotel with swimming pools you simply may not get what you paid for! very limited choice of food, lunch is very poor, if outside is temperature like 36-40 C degrees the restaurant is never airconditioned, all windows are closed, you are getting very bad there as you eat ang get wet with hot

podrobno
6.4
Luka Slovenija 2017-08-10
Zelo prijazno osebje, predvsem čistilke, lokacija je odmaknjena od masovnega turizma, kar tudi ni slabo.
Cena namestitve je za ponudeno občutno previsoka- samo zato, ker je bil naš termin dopusta v glavni sezoni (konec julija), smo morali plačati občutno preveč za ponudeno- na hrano čakaš v vrsti, če nisi takoj pred vrati jedilnice, ko se odpre le ta. Zajtrk je vsak dan isti, večerja se ponovi vsaki tretji dan, krompirja očitno ne poznajo, pijača je sam koncentrat....Ležalniki se dobijo proti plačilu, čeprav agencija ponuja brezplačne ležalnike.
Če želite oditi na morje, da se boste nakopali, uživali v večerih brez zabave, vam priporočam ta hotel. Hotel je moral biti do konca trajanja Jugoslavije na visokem nivoju, potem pa se je čas hotelirjem ustavil... Mi bi še prišli, vendar je cena prenapihnjena za ponudeno.

podrobno
5.7
Andrej Ljubljana Slovenija 2017-08-10
Je ni!!
Katastrofa, nikoli več!!
Res poceni, vendar ni vredno.

podrobno
8.4
Hana Duga Uvala Chorvatsko 2017-08-08
Hotel je cisty vsade blizko na plaz a bazen.Izby ciste uteraky vymienali podla potreby.Jedla bolo tiez dost.
Chyba tu restauracia,obchod nieco kde sa da kupit ovocie vody jedlo.Dcera ma celiakiu a pizza ktora sa predava blizko plaze nemohla.
Hotel je urceny skor pre deti a ludi co maju radi pokoj.Nehladajte rusne stredisko,napriek tomu to bola pohodova dovolenka a nic nam nechybalo.
Ogled fotografij

podrobno
6.7
2017-08-06
Pohvala gre predvsem prekurjenim študentom,ki so delali po cele dneve in se trudili z tistim kar so imeli na razpolago.
Hrana sicer dobra vendar ponavljajoča,preveč enolična.Klima razen v sobi se ne pozna da dela,predvsem velja za jedilnico.Okolica hotela zapuščena,neurejena,edini lokal pizzerija v objektu dve vrsti pizze???
Primeren hotel za tiste ki želijo odklop.

podrobno
8.1
helena laslo dobrovnik slovenija 2017-08-05
Zadovoljni smo bili s strežbo .
Moti nas ko prispeš še nimajo sobe moraš čakati .Iskala sem čistilke,da so mi dali brisače.
To je kraj kjer se sprostiš v okolici ni živžava.

podrobno
7.2
Patricija Dragočajna Slovenija 2017-08-04
- Klima v sobi! - velike sobe - miren in zelen okoliš - bazen
- Hrana. Te je dosti, a je enolična, mastna, manj kakovostna. Hkrati je to razumljivo, saj je hotel cenovno zelo ugoden. Za 2 odrasla in 2 otroka nad 12 let smo v špici sezone plačali veliko manj, kot bi kjerkoli drugje.
Namestitev je bila izbrana, saj je cenovno najugodnejša na Hrvaškem. Za tako malo denarja dobite dober objekt s klimo, bazen, sicer manj kakovostno hrano, a dober dopust.

podrobno
7.2
miran prigl DORNAVA slovenija 2017-08-03
lepa čista soba,... pohvale čistilkam po njih bi se lahko zgledovali tudi ostali zaposleni... čista okolica hotela lep čist bazen
pri zajtrku in večerji po prvih gostih mize nikoli niso bile pospravljene,tako smo si morali mizo zmeraj sami pospraviti.. hladilne naprave pri zajtrku ne delujejo,.salame, namazi so topli, hrana je enolična in slabo pripravljena,večkrat neprimerna-zelo mastno meso,skoraj nič sveže zelenjave, sadja lahkih jedi za otroke’’’????,priloge so umetni pire in umetne zelenjavne mešanice brez ukusa!!!! OSEBJE NA RECEPCIJI IN STREŽBI DELUJE ZELO SLABO,ČLOVEK DOBI OBČUTEK ,DA SO IZBRALI NAPAČEN POKLIC. Gospodičnam iz recepcije,ki so prišle pomagat pospravljat mize ob večerji se to zdi izpod časti,verjetno mislijo,da je to delo gostov ,ki smo prišli na letovanje. OB ODHODU DOMOV,JIH NE ZANIMA KAKO SO SE GOSTI POČUTILI,ZATO VERJETNO NITI NE REČEJO NASVIDENJE,SAJ VERJETNO ŽE VEDO,DA ISTIH GOSTOV VERJETNO NE BODO VEČ VIDELI.RAZUMEM ,DA HOTELA NE MORETE OBNOVITI ČEZ NOČ LAHKO PA OBNOVITE MISELNOST VAŠIH ZAPOSLENIH,ČE SI ZARES ŽELIJO POSTATI TURISTIČNI DELAVCI,SAJ BREZ TURISTOV TO NE BODO NIKOLI POSTALI!!!!
MIREN KRAJ-DOBESEDNO,POPOLNOMA NIČ IZVEN-HOTELSKE PONUDBE RAZEN PIZZA MARGERITA IN PIJAČA,ČE TI ŠE TO POZABIJO POSTREČI PO NAROČILU-POZABI NA OPRAVIČILO DA SI ZAMAN ČAKAL POL URE NA PIZZO,SAJ KELNARICI NI SAMOUMNEVNO DA SE OPRAVIČI ,ČE JE POZABILA NA NAROČILO. ŠKODA ,DA TAKŠNE LEPE LOKACIJE NE ZNATE BOLJE IZKORISTITI IN SI Z NEKATERIMI VEČJIMI IN MANJŠIMI NEPRIJETNOSTMI ODGANJATE TURISTE.

podrobno
5.4
Igor Maribor Slovenija 2017-08-01
Prostorna soba, velik balkon... Menjava valut po srednjem tecaju banke RH.
Nekompetentno osebje, necistoca, prtov v jedilnici se ne menjuje oz. jih sploh ni, ne pospravijo in ne ocistijo miz za predhodniki pri obrokih, umazani krozniki, milo receno zelo uboren izbor hrane (,ampak okusen, moram priznati), najblizji bankomat in trgovina sta 3,5 km vstran, edini market v sklopu resorja je zaprt, odprta je zgolj ena gostilna, kjer ’one man band’ mori z otoznimi pesmimi, otroski bazen je zaprt, ker je popolnoma unicen, veliki bazen pogojno. Pozitivno je, da pa si lahko narocis pijaco iz bazena in jo tam tudi spijes. Glavna promenada je ob 22.00 v temi (!!!!!), v sklopu hotela gori zgolj nekaj luci, ostale so ali polomljene ali pac ne delujejo... Na trenutke deluje kot mesto duhov.... Ob bazenu je zgolj sest ali sedem sencnikov, ki pa so takoj zasedeni, ostali gostje pa pac ne zahajajo tja, ker je prevroce in brez sence... Tipke dvigala so poskodovane, signalna luc je zlomljena (morebiten mlad radovednez zagotovo lahko pride v stik z elektriko), osebje podaja napacne informacije, ob morebitnem ostanku kreditov na zapestnici (placilno in identifikacijsko sredstvo) je potrebno posebej povedati na recepciji, da vrnejo denar... Meni osebno ga niso.... Bilo pa je sicer cca. 35 kun in se mi je zdelo za malo.... Nikakor za tri zvezdice... Prej zapreti in urediti, potem pa se iti turizem...
Ce obstaja druga opcija, izberite drugo opcijo, ne glede na ceno...

podrobno
7.8
Anja Janeče Ravne na Koroškem 2017-08-01
Plaža primerna za otroke, veliko sence, nizka voda.Prijazno osebje, lepe, urejene in velike sobe.
Dobiš občutek, da gre za propadajoč objekt, prostori napol prazni, enolična hrana.
Dopust je primeren za podaljšano vikend varianto, nikakor ne en teden, nikjer trgovine, en kafič na plaži s ponudbo dveh vrst pic in ponfrija.

podrobno
6
Borut Jesenice Slovenija 2017-07-30

podrobno
4.6
Vesna Slovenija 2017-07-24

podrobno
6.7
Marusa Hrvaška 2017-07-17
Osebje je bilo prijazno, najbol pa čistilke.
Škoda da ni bazen v dobrem stanju. Okoli hotela pa je povno objektov, ki ne obratujejo.

podrobno
7.5
Slovenija 2017-07-13

podrobno
5.5
2017-07-11

podrobno
8.5
2017-07-03

podrobno
6.4
Marko & Dragica Slovenija 2017-07-02
Rada bi povedala, da bi bilo priporočljivo da agencije pred dajanjem ponudb preverijo realno stanje. Drgače pa je takole: - soba je bila čista, urejena, s klimo, tv in odličnim WI-FI - hrana solidna - dela samo hotelski bar - v bližini ni nobene trgovine, restavracija itd... - jacuzzi, wellnes, fitnes, odbojka na plači, tenis, ..... (nič ne obratuje) - zunanji bazen v renoviranju - notranji bazen-dober, s tem, da je od 01.07 zaprt. - na plaži je gneča, ležalnike zaračunajo 20 kun. Voda je čista samo zjutraj, popoldne pa kalna.
Na spletni strani www.hrvaska.net so vsi podatki točni !

podrobno
4.5
Matej Ljubljana Slovenija 2017-04-03

podrobno
7.5
NOVA GORICA SLOVENIJA 2016-09-21

podrobno
6.8
Vlado 2016-09-15
Slaba izbira hrane . V sobi ni hladilnika . Okolica zanemarjena .

podrobno
9.5
Tanja 2016-09-04
Kljub številnim kritikam, tudi preko medijev, smo bili z letovanjem v hotelu Croatia zadovoljni. Bivali smo v depadansah, z sobami smo bili zadovoljni, prav tako tudi s hrano, katera je bila okusna.

podrobno
5.3
Slobodan Wien Österreich 2016-08-23
Ein sehr ruhiger Ort mit sauberem Meereswasser und ausreihender Schatten am Strand.
Wenige Auswahl an Speisen und nicht ausreihendes Essen. Lange Wartezeit beim Abendessen. Wenige bis gar keine Lokale/Geschäfte.

podrobno
7.8
Sabina Poznanovci Slovenija 2016-08-22
Pozitivno: Senca na plaži, ponudba za otoke (plačljiva)igrala. Čista voda. Receptorji prijazni. Velika družinska soba z veliko teraso. Ponudba na plaži (pedolini, pecivo)
Negativno: Igrala ki niso plačljiva (gugalnice, tobogan, gugalni konjiček) v zelo slabem stanju. 88 stopnic do plaže. Tam kjer bi se dalo z vozički imajo zaprto z ograjo tako da smo nekajkrat na dan morali nositi voziček v eno in drugo smer. Nobene ponudbe hrane izven hotela v neposredni bližini. Imajo eno gostilno ki ima hrano (pizze) od 13h naprej ( v polni sezoni). Hrana je katastrofa!! Servirano v isti pladenj 3 različne vrste testenin, tri dni isto meso na omaki, mrzla oz mlačna hrana, juhe brez okusa, solata ni napravljena. Osebje v jedilnici izredno neprijazno. Če je gost prosil za več hrane, ker je bil pladenj prazen so vpr kako dolgo je, ter da še drugi pridejo ipd. Ni ene poštene slaščičarne.

podrobno
8
Gosia Ruda Slaska Poland 2016-08-22
Good place for family holiday. Good airconditioning in the room.
If we are going in August and we are said that all swimming pools are open, this should be like that. Unfortunately swimming pool for kids was closed all time - no water inside. Additionally, it could be desirable to close the beach for hotel residents only, now it happens that 70% of beach users are outside the hotel but come to the beach using hotel infrastructure (hotel invested in making beach pleasant, stairs, pavements, etc). the seaside which is weirs nearby shall be for other users but the beach shall be for hotel guests only. Rooms coud have the fridge, very desirable in August, much more than TV. I hav no idea why airconditioning is switchedd off in the restauarnt - we had to switch it on, but it was not enough if it has just started working. The restaurant has an information on the door - airconditiponed, but it is not, all windows closed, airconditioning is not working, very hard to stay. It is not nice that when there was a festiwal of salsa and 1thousand guests were expected, the quality of food has changed significantly - much more variety of food, bigger choice of fruits, salads, meat, etc. It really looked strange that we paid the same money and received other quality of food. Thjis is simply not good Public Relatons for hotel.

podrobno
6.7
Janez Brežice Slovenija 2016-08-22
recepcija, čistilke
kuhinja ,jedilnica, postrežba

podrobno
6.8
MARIJA VIPAVA SLOVENIJA 2016-08-21

podrobno
5.3
Mario Čakovec Hrvatska 2016-08-18
nemam pohvalu, naprotiv.
neviđeno! prema sobama određeni posebni termini za večeru zbog velikog broja gostiju kao u nekom radnom logoru, ponuđeno 6 vrsta jela samo dva ima dovoljno, ostalo ko prvi njegova porcija dalje ne nose onih 4 menija ili ako donesu donesu za 6 osoba :(. ! bazen u funkciji, bar u sklopu bazena ne radi, sada kada doleze talijanski gosti sve se uređuje, čisti dodaju se sadržaji za djecu, za zabave, postavljjaju se šatori itd, otvara se bar na bazenu, dok su domaći i slovenski gosti bili u hotelu nikakav sadržaj nije ponuđen za obitelji i djecu (jedan trampolin i dva autića na baterije je premalo)... superior sobu su nam složili bez bračnog kreveta u par kvadrata, soba 115, dječiji krevetić bi i vjetar otpuhao... noću preslaguju sobe i sve bučno da se zaspati ne može, uglavnom užas i katastrofa
osim što je predaleko za putovanje ako dolazite sa sjevera, preporučujem svakako izbjegavati. prošle godine je bilo relativno ok, ali ove živi užas i katastrofa.

podrobno
8.8
Drago Kamna Gorica Slovenija 2016-08-17
Nadvse prijazno osebje, ki se je trudilo na vsakem koraku.
Edino, kar me je motilo, dovoljeno je bilo vstop psom v hotel, še bolj pa me je motilo, da so gostje z psi prihajali na hotelsko plažo in se celo spustili z psi v vodo med kopalce.
Če rabite mir, dopust brez gužve in galame; se radi razvajate ob dobri hrani, ustrežljivemu osebju; Potem je hotel Croacija v Dugi uvali pravi kraj za vaš dopust

podrobno
7.7
2016-08-16

podrobno
6.8
marjan radenci slovenija 2016-08-15
premalo hrane.vedno je zmanjkal desert pa še ta je bil samo štrudl ali lubenica

podrobno
8.3
Jasenka Straža SLOVENIJA 2016-08-15
Malo osebja lepo skrbi za čisto okolje in tudi sobe. Zelo lepa plaza z polno sence. Morje zelo čisto .
Osebje restorana ni pripravljeno na tako stevilo ljudi ali je pa prevec neizkušeno. Zmanjka hrane če si med zadnjimi. Dolge vrste čakajo na hrano. Lahko bi bila dva otoka s hrano da bi se izognili gužvi.
Ce ste invalid se tezko gibate oz. če imate otroke v vozicku mi primernega dostopa do plaže sicer je plaža z veliko sence primerna za majhne otroke. Lahko bi poskrbeli da bi bil kiosk z časopisi.

podrobno
5.5
sabina ljubljana slovenija 2016-08-13
mirna plaža i čista voda,primjerna za djecu
klime nerade,sobe brez televizora i brez pogleda na more

podrobno
4.5
Branko Celje Slovenija 2016-08-09
Pohvale ne najdem, razen - bizarno - wi-fi je delal tudi v sobi.
Izbor in kvaliteta hrane daleč pod nivojem hotela s 3*. Vključena pijača ob večerji je bila navadna voda, rumeno obarvana voda, ter belo in rdeče vino, ki so ju občasno mešali z vodo (bevanda!?). Čistoča v hotelu ni bila na zavidljivi ravni. Klima naprava v moji sobi in v skupnih prostorih ni delovala. Pogled na morje, ki ga moraš dodatno plačati v večini sob tako deklariranih ni možen. Otroški bazen je bil prazen. Plaža premala in nabito polna s kopalci. Internetna stran hotela zavaja z delovanjem oz. nedelovanjem lokalov v hotelskem kompleksu.
Mene ta hotel ne vidi več.

podrobno
8.2
Robert Cracow Poland 2016-08-09
Nice view fron room we enjoyed the seaside ar desert places

podrobno
5.2
Brezovac D Dragan Austria 2016-08-08
Nie wieder!

podrobno
6.7
Dušan Ljubljana Slovenija 2016-08-01
Zelo prijazno osebje razen gospe na recepciji. Raj za plavalce, cel zaliv je namenjen plavalcem!! Narava, zaliv je zelo zelen, tudi na plaži je veliko sence. Sobe so čiste in prostorne.
Hotel je prevzela Industrogradnja, firma ki očitno nima izkušenj v turizmu. Pri obedih niso znali organizirati delitve hrane, pobiranja krožnikov in priprave miz za naslednje goste. Tudi organizacija dela v baru na plaži je bila katastrofalna, en dan ni bilo hrane, ker je zmanjkalo kruha, naslednji dan plina za roštilj, naslednji dan ni bilo niti pijače ker se je pokvarila blagajna in jim je po 5 minutah zmanjkalo blagajniških prejemkov.... Na plaži ni ne WCja, niti kabin za preoblačenje. Prav tako je ob bazenu.
Novi lastniki se učijo, vendar zelo počasi, zato se pred prihodom v hotel pripravite na vrste pri obrokih, na počasno postrežbo v lokalih! Dobili pa boste lepe naravne danosti. Dodatnega denarja ne potrebujete veliko, ker ga nimate kje zapraviti.

podrobno
5.3
MATEJA GOTOVLJE SLOVENIJA 2016-07-30
Zelo smo bili razocarani glede hrane oz.organizacije,nobene prave postavitve, pribor,čakanje v vrsti za hrano tudi po 10 minut hrane ob takšni količini ljudi v trenutku zmanjka.Vse se streže od juhe naprej v eni vrsti zato nemogoče vrste.Kljub velikemu prostoru je to popolno zgrešeno zato tudi veliko nezadovoljnih gostov.Glede pijače oz.sokovi brezokusni vino toplo,sadja in peciva samo za vzorec.Kruh razen žemljic ki so bile okusne večkrat star oz.svrž.

Nismo zahtevni gostje vendar v primerjavi z drugim hoteli z 3* popolen kaos.Vodstvo strežbe katere smo imeli brez vsakršnega izgleda v pomečkani srajci v črni barvi in kavbojkah,ostali oblečeni vsak po svoje brez izgleda da delajo v strežbi.Od neprijazne starejše receptorke naprej lahko pohvalim samo mladino ki dela in čistilke vse ostalo pa kot da delajo na tržnici in ne v hotelu.Lep pozdrav in upam na premik v tej smeri.

podrobno
6.3
Blaž Slovenija 2016-07-27
Spoštovani,
po vrnitvi z dopusta vam pišem v zvezi z našim bivanjem v hotelu Croatia v Dugi uvali. Imam namreč kar nekaj kritik, saj smo bili šokirani že takoj ob prihodu. - v hotel smo prispeli ob 18.30, po nekajurni vožnji, lačni in utrujeni. Večerja naj bi bila ob 19h, ker pa ob našem prihodu ob 19.10 v jedilnici ni bilo več prostora, smo bili primorani oditi še na krajši sprehod. Ob 20h, ko smo se vrnili na večerjo, je od nje ostala le ena priloga (brez okusa). V upanju, da bodo prinesli še preostanek večerje, saj nas je bilo v jedilnici še kar precej lačnih, smo še nekaj časa čakali, potem pa smo ugotovili, da ne bo nič iz tega. Ob 20.45 smo se z dvema majhnima otrokoma (2 in 4 leta) odpravili na lov za še kakšno odprto gostilno. V tistih krajih ni gostiln. Na srečo smo naleteli na še odprt fast food lokalček, 15 minut vožnje od hotela. Ko smo bili siti, sva se tudi z možem malce pomirila in se odločila, da hotelski kuhinji dava še eno možnost, mogoče se jim je danes res malce zalomilo v količini (za ene 40 ljudi, ni ravno zanemaljivo, pa vendar ...). Naslednji dan se je začel bolje, zajtrk je bil kar v redu, moram pa reči, da sem bila razočarana nad delom natakarjev. Do izteka zajtrka (malo čez 9) ni nihče prišel pospravit ostankov z miz, kjer so gostje že pojedli. Ker smo bili vedno med zadnjimi, smo tako ponavadi jedli za mizo, obloženo s krožniki, kozarci in ostanki hrane od tistih pred nami. Na večerjo smo pohiteli, tam smo bili ob 19.00, vendar smo seveda zopet stali v dolgi koloni (si je nismo upali zapustiti). Hrane je spet zmanjkalo. In spet smo šli na večerjo nekam drugam in jo seveda spet plačali, kljub temu, da smo v hotelu plačali polpenzion. 3. dan so za večerjo oblikovali dve skupini, eno ob 19h in eno ob 20h. Na srečo smo bili v prvi skupini, tako da smo se vsaj za silo najedli, saj je proti koncu izmene hrane spet začelo zmanjkovati. Kako je bilo v 2. skupini, ne vem. Hrane je bilo v ponudbi malo vrst (ribe, meso, riž, krompir - vsak dan isto, samo na malo drugačen način), bila je neokusna, celo premalo kuhana (riž). Na voljo je bila ena vrsta soka in voda, zadnja dva dni celo samo voda, saj so en avtomat izklopili, ker je nekaj puščalo. Na avtomatu za kavo je v začetku tedna zmanjkalo čokolade, zadevo so rešili tako, da so na tipko prilepili listek čokolade nema.
- s sobo smo bili kar zadovoljni, bila je zelo prostorna, čeprav je bilo pohištvo že zelo načeto (pa nas to niti ni motilo, sploh glede na ceno aranžmaja). Moteč je bil le radiator v kopalnici, od katerega je curljala voda. V vsem tednu nam niti enkrat niso odnesli smeti, čiste in umazane brisače smo izmenjali takorekoč na hodniku.
- Ob hotelu je velik park, ki je bil pred 30 leti verjetno res lep, danes pa zelo neurejen. Mini golf je zanemarjen, površina med potkami (zemlja, drevesa) je na nekaterih mestih zasuta s kupi peska, otroško igrišče je zelo nevarno za uporabo (štrleči žeblji, strohneli leseni konjički, polomljene letvice na toboganu - skratka neuporabno).
- Predzadnji dan smo preizkusili bazen. Voda je umazana, na dnu bazena so koščki odkrušenih ploščic, ploščice na robu bazena so polomljene, če nisi pozoren, se lahko porežeš. Otroški bazen nima vode.
- Hotelski kompleks je ogromen, prekrasen, z veliko možnosti lokalov oz. storitev, pa je vse zapuščeno. Tudi ambient je lep, ob morju do rta vodi potka, ki pa je seveda pomanjkljivo opremljena (tu pa tam manjka kakšna luč, nekateri betonski stebrički so podrti in iz njih gleda železno ogrodje - spet nevarno, na nekaterih mestih manjkajo tlakovci).
- Osebje je mlado, delujejo neizkušeni, predvsem pa nezainteresirani. Razen lepe plaže in čistega morja nam bo letošnji dopust žal ostal v grenkem spominu. Česa takšnega nismo doživeli še nikjer. V Dugo uvalo se skoraj zagotovo ne vrnemo več.
Hvala, ker ste prebrali od konca in lep pozdrav, Andreja in Blaž

podrobno
7
M Slovenija 2016-07-20
Pozdravljena ga.Nina, naj vam povem, da smo prispeli v hotel in da smo zelo zadovoljni z samim hotelom se posebej z sobo ker imamo dva prostora in vsak prostor ima svojo klimo. Sobe so zelo lepo urejene pa tudi hrana je OK! Sploh ne drzijo govorice, da je vse v rasulu in da je to trenutno prazno mesto! Voda v bazenu je malo mrzla vendar se bo v parih dneh segrela. Plaza je tudi zelo lepa z veliko sence in cisto vodo, ki je se posebej idealna za otroke. Z veseljem priporocamo ta hotel se ostalim in seveda tudi vaso agencijo! Lp Druzina M.

podrobno
Pomoč uporabnikom:
041 838 697