Mnenje Hotel Duga Uvala - Veliko naravne sence na plaži, plaža blizu hotela. Hotelska soba je bila primerno opremljena in ob prihodu lepo očiščena. Glede na lego Duge uvale je v jutranjem oz. popoldanskem času mogoče raziskati skorajda celo Istro., Hrvaška, ocene - mnenje gostov & komentarji | Hrvaska.net

<< Nazaj na oceno objekta
6.1 / 10
Ocena
ime Mira A.
kraj Duga uvala
država
datum 2019-08-26 09:47:08
Tip namestitve
pohvala Veliko naravne sence na plaži, plaža blizu hotela. Hotelska soba je bila primerno opremljena in ob prihodu lepo očiščena. Glede na lego Duge uvale je v jutranjem oz. popoldanskem času mogoče raziskati skorajda celo Istro.
graja Hotel je v osnovi lep in vidi se, da je bil (še) pred desetimi leti eden izmed najlepših hotelov na Jadranu. Pogoji so odlični, saj so vsi rekreativni elementi (npr. tenis igrišče, park, peskovnik za otroke) v naravni senci.
Sedaj je celoten hotelski kompleks, (vključno s hotelsko plažo in bazenoma) nevzdrževan, umazan in zanemarjen. Osebje je (z)naveličano in brezvoljno, kar je ob plači, ki jo prejemajo (350 €), do neke mere, celo razumljivo. Mi se nismo mogli znebiti občutka, da vodstvo ta hotel sistematično uničuje (nemogoče je, da je direktor/-ica tako nesposoben/-a!!!).
vaš nasvet drugim popotnikom Tudi, če na plaži radi berete v naravni senci, imate urejeno prebavo (objekt z WC in tuši je zaprt) in načrtujete, da boste v času, ko ste na morju raziskali še Istro ter če ste si pripravljeni sami očistiti svoj prostor na plaži, prekopati del peskovnika za svojega otroka :) ... si hotela ne bi upali priporočiti nikomur.
storitev 5.5
razmerje cena / kvaliteta 4
spanje 8.5
čistoča 4
lokacija 8.5
sobe 8.5
bazeni 4
prehrana 5.5
osebje 4
WiFi 8.5
Pomoč uporabnikom:
[email protected]