Apartmány Astra hodnocení | Hrvaska.net

Souhrn hodnocení

Společné hodnocení hotelu

8.3
Velmí dobře,
(Hodnocení 8 host)

Hodnocení po kategoriích

služba 8.3
poměr cena / kvalita 7.8
spaní 6.8
čistota 8.7
poloha 9.8
pokoje 7.8
personál 9.4

zajímavé pro

pracovně 1
pár 0
rodina 6
kamarády 1
individuálně

Zobrazit hodnocení, která napsali:   
Zobrazit hodnocení :
ve slovinštině
8 hodnocení

Hodnocení hostů

8
Jožica Ljubljana Slovenija 2018-07-10
Odgovarjajo mi zaradi bližine, skoraj 100 % zagotovljenega vremena. Lokacija je super, saj je ogromno zelenja, mene za razliko od enega komentarja prej, galebi ne motijo, mačk pa nisem slišala.
V te apartmaje hodim že dolga leta in razen drobnih popravil, so ves čas enaki, kar me, glede na ceno preseneča. Kuhinjska oprema (predvsem pribor) je zelo skromna, vendar pa vidim, da velika večina gostov koristi polpenzion v Delfinu, zato mi je to logično, vendar bi se vseeno lahko potrudili za tiste, ki pa tam vseeno kuhamo. Manjkajo predvsem en kvaliteten nož, mečkalec krompirja, manjši nožek, dober odpirač za steklenice. TV bi mirno lahko tudi odstranili, saj je zanič - dovolj pove, da na Hrvaškem ne lovi HRT1 in HRT2 (je pa res, da lovi neke ruske kanale). Kopalnice so potrebne krepke prenove (tuš kabine, pipe, umivalnik), so pa letos naštimali nove zavese, ki prostor super zatemnijo. Tudi nad obojimi vrati bi lahko napravili manjša nadstreška (če ne že po celi dolžnini), saj v primeru dežja ni nobene možnosti, da bi vrata ostala odprta. Štedilniki so tudi bolj bogi kot kaj drugega, ampak pečica je pa fantastična (boljša, kot moja doma).

Detailně
8.1
Slovenija 2018-07-10

Detailně
7.1
Slovenija 2018-06-28
Apartmajem se vidi, da so starejšega datuma. Če služi samo za spanje, je povsem soliden. Ponoči in zgodaj zjutraj se divje živali (galebi, mačke) bolj glasno oglašajo, ampak se da zdržati. Ljubitelji živali lahko iz bližine opazujejo galebje mladičke.
Čepki za ušesa, če imate bolj rahel spanec.

Detailně
8.2
Slovenija 2017-08-27
Super ponudba, od športa, plesov, sprehodov, animacij za najmlajše... Lokacija sama je odlicna.
Obnoviti apartmaje, so že precej zastareli. Manjka vsaj 1ventilator.

Detailně
10
2017-08-24

Detailně
8.4
Marko Celje Slovenija 2016-08-21

Detailně
9.2
Tanja Poreč 2016-08-21

Detailně
7.2
NATALIJA ŠENTJUR SLO 2015-08-18
Lepo urejeno naselje, čistoča, pestra ponudba aktivnosti(najem koles, aktivnosti na vodi, animacije ob večerih v bližini)
Visoka cena najema app, previsoka
Če želite dopust preživeti v središču dogajanja, je to naselje prava izbira. Mi smo se počutili prijetno, ker so hiške v naselju v celoti pod borovci, tako da si res v stiku z naravo.

Detailně
Služby zákazníkům:
info@hrvaska.net