Dům Denebola C5 – ostrov Pasman hodnocení | Hrvaska.net

pasman-denebola-22-02_p5388.jpg
8.4
Velmí dobře,
(Hodnocení 5 host)

Souhrn hodnocení

Společné hodnocení hotelu

8.4
Velmí dobře,
(Hodnocení 5 host)

Hodnocení po kategoriích

služba 8.5
poměr cena / kvalita 7.4
spaní 9.4
čistota 9.1
poloha 9.7
pokoje 9.6
personál 4

zajímavé pro

pracovně 0
pár 1
rodina 3
kamarády 1
individuálně

Zobrazit hodnocení, která napsali:   
Zobrazit hodnocení :
ve slovinštině
2 hodnocení
v němčině
2 hodnocení
v češtině
1 hodnocení

Hodnocení hostů

6.3
Andreja Ljubljana Slovenija 2023-07-23 dům Denebola
Dobra lokacija
Premajhen štedilnik, nemogoče skuhati testenine in omako naenkrat. Na večini posode se ročaji majejo. Okolica hiške precej zanemarjena( trava ni bila pokošena, vreče smeti in stari stoli ležijo za hiško.) Vrata se ne zapirajo. Lastnik ne dovoli obiskov in nima osnovne kulture ( ne pozdravlja) . Za to ceno nastanitve smo nad storitvijo razočarani, bili pa smo že na nekaj drugi robinzon nastanitvah.
Najslabši robinzom dosedaj. Lastnik trži izključno samo lokacijo. Če se odločite za to nastanitev s seboj prinesite papirnate brisače, gobice za pomivanje, čistilo za posodo, wc papir.... V prejšnjih nastanitvah je vse to bilo na voljo vsaj za prve dni.

Detailně
10
Aleksandra Hiša Denebola- Pašman Slovenija 2020-08-31
Hišica je na prijetnem kraju, če si želimo miru. Le nekaj korakov do lepega morja, z ležalniki pod senčnikom na plaži. Pot v morje nezahtevna, morje lepo, čisto. Hišica prijetna in ima vse kar se potrebuje za prijetno bivanje, le kaj za komarje je fino imeti s seboj, če se zvečer sedi zunaj. :) Ponoči v hišici ni vroče. Okoli hišice so oljke, ker najdemo senco v času močnega sonca :) Jaz zelo navdušena nad vsem. Priporočam. Tudi naš kuža je bil zadovoljen. Edino pot do hišice malo otežena, ker je cesta divja in s kakšnim nižjim avtom nemogoča. Skratka dopust v tej hišici bi z veseljem ponovili. :)
Zobrazit fotografie

Detailně
10
Standa Denebola Pašman Chorvatsko 2019-09-16
Skvělé místo pro relaxaci, klid a čistota, pohodový majitel! Doporučuji pro všechny, kteří si chtějí využít krásu a pohodu.
Zobrazit fotografie

Detailně
9
Franz Kleewein Leibnitz, Austria Kroatien 2019-09-09
Ausstattung, Sauberkeit, direkt am Meer, eigener Steg mit Liegen und Sonnenschirm. Außendusche. Konoba in unmittelbarer Nähe.
Zufahrt ist etwas mühsam.
das Fahrzeug muss über gute Reifen und ausreichend Bodenfreiheit verfügen. Eventuell Insektenschutz mitnehmen. Sehr freundliche Konoba in der Nähe, ausgezeichneten Fisch, hier bekommt man auch Brot, sollte es mal ausgehen.

Detailně
8.6
Anton Loula Bratislava Slowakei 2018-09-19
Ruhige Lage, gute Bademoeglichkeiten
Die Bucht ist oft Reiseziel von Segel- und Motorbooten, was teilweise Laerm am Abend bedeutet.

Detailně
Služby zákazníkům:
info@hrvaska.net