Island Pasman - house Denebola , Croatia, guest reviews & comments | Hrvaska.net

Score breakdown

Total Hotel Score

8.4
Very good,
(Rating 5 guests)

Score by category

service 8.5
value for money 7.4
sleeping 9.4
cleanliness 9.1
location 9.7
rooms 9.6
personnel 4

Popular for

Business 0
Couple 1
Family 3
Friends 1
Solo travel

Show reviews from:   
Show me reviews in :
Slovenian
2 Reviews
German
2 Reviews
Czech
1 Reviews

Guests review

6.3
Andreja Ljubljana Slovenija 2023-07-23 house Denebola (5 persons)
Dobra lokacija
Premajhen štedilnik, nemogoče skuhati testenine in omako naenkrat. Na večini posode se ročaji majejo. Okolica hiške precej zanemarjena( trava ni bila pokošena, vreče smeti in stari stoli ležijo za hiško.) Vrata se ne zapirajo. Lastnik ne dovoli obiskov in nima osnovne kulture ( ne pozdravlja) . Za to ceno nastanitve smo nad storitvijo razočarani, bili pa smo že na nekaj drugi robinzon nastanitvah.
Najslabši robinzom dosedaj. Lastnik trži izključno samo lokacijo. Če se odločite za to nastanitev s seboj prinesite papirnate brisače, gobice za pomivanje, čistilo za posodo, wc papir.... V prejšnjih nastanitvah je vse to bilo na voljo vsaj za prve dni.

details
10
Aleksandra Hiša Denebola- Pašman Slovenija 2020-08-31
Hišica je na prijetnem kraju, če si želimo miru. Le nekaj korakov do lepega morja, z ležalniki pod senčnikom na plaži. Pot v morje nezahtevna, morje lepo, čisto. Hišica prijetna in ima vse kar se potrebuje za prijetno bivanje, le kaj za komarje je fino imeti s seboj, če se zvečer sedi zunaj. :) Ponoči v hišici ni vroče. Okoli hišice so oljke, ker najdemo senco v času močnega sonca :) Jaz zelo navdušena nad vsem. Priporočam. Tudi naš kuža je bil zadovoljen. Edino pot do hišice malo otežena, ker je cesta divja in s kakšnim nižjim avtom nemogoča. Skratka dopust v tej hišici bi z veseljem ponovili. :)
View Photos

details
10
Standa Denebola Pašman Chorvatsko 2019-09-16
Skvělé místo pro relaxaci, klid a čistota, pohodový majitel! Doporučuji pro všechny, kteří si chtějí využít krásu a pohodu.
View Photos

details
9
Franz Kleewein Leibnitz, Austria Kroatien 2019-09-09
Ausstattung, Sauberkeit, direkt am Meer, eigener Steg mit Liegen und Sonnenschirm. Außendusche. Konoba in unmittelbarer Nähe.
Zufahrt ist etwas mühsam.
das Fahrzeug muss über gute Reifen und ausreichend Bodenfreiheit verfügen. Eventuell Insektenschutz mitnehmen. Sehr freundliche Konoba in der Nähe, ausgezeichneten Fisch, hier bekommt man auch Brot, sollte es mal ausgehen.

details
8.6
Anton Loula Bratislava Slowakei 2018-09-19
Ruhige Lage, gute Bademoeglichkeiten
Die Bucht ist oft Reiseziel von Segel- und Motorbooten, was teilweise Laerm am Abend bedeutet.

details
Customer’s service:
info@hrvaska.net