Bewertung Mobilheime Padova Premium Camping Resort (V) - Mi smo bili zadovolnji.Gre za manjsi lepo urejen kamp. Primeren za druzine z malimi otroci.Naši otroci so zelo uzivali na bazenih in pa v morju, ki je super za male otroke saj je voda do pasu cc. 100m od obale.
Mobilne hiske kjer smo bivali pa so res top. Zelo lepo urejene, velika terasa,dve kopalnici,dve spalnici,kuhinja,jedilni kot in kavc za gledanje tvja.V kampu imas vse na dosegu roke. ( slascicarna, pekarna,frizerski salon, restavracija, trgovina, mala trgovina z zelenjavo in sadjem,.. ), Kroatien Bewertungen | Hrvaska.net

<< Zurück zur Objektbewertung
9.3 / 10
Wertung
Name Sandra
Ort Rab kamp PadovaIII
Land Slovenija
Datum 2020-08-02 07:24:26
Unterkunftstyp
positivie Erfahrungen/Lob Mi smo bili zadovolnji.Gre za manjsi lepo urejen kamp. Primeren za druzine z malimi otroci.Naši otroci so zelo uzivali na bazenih in pa v morju, ki je super za male otroke saj je voda do pasu cc. 100m od obale.
Mobilne hiske kjer smo bivali pa so res top. Zelo lepo urejene, velika terasa,dve kopalnici,dve spalnici,kuhinja,jedilni kot in kavc za gledanje tvja.V kampu imas vse na dosegu roke. ( slascicarna, pekarna,frizerski salon, restavracija, trgovina, mala trgovina z zelenjavo in sadjem,.. )
negative Erfahrungen/Kritik Edina stvar ki nam osebno ni bila vsec je preozka in prekratka obala.
Ihre Reisetipps an andere Urlauber:
Leistung/Service 10
Preis-Leistungs-Verhältnis 10
Schlafen 10
Sauberkeit 8.5
Lage und Umgebung 8.5
Zimmer 10
Pools 8.5
Gastronomie (Speisen und Getränke) 8.5
Hotelpersonal 8.5
WiFi 10
Kundendienst:
info@hrvaska.net